Właśnie z tymi wypłatami bywa różnie i co zauważyłem to nie ma znaczenia jakie sumy są wypłacane. W poprzednim miesiącu również zleciłem wypłatę w czwartek i otrzymałem w środę nastepnego tygodnia. Natomiast wczoraj (środa) zleciłem wypłatę o 6.30 a jak sprawdziłem stan konta bankowego to już o 15.00 pieniążki miałem na koncie, także zaskoczenie było ogromne, że w tak krótkim czasie pieniądze już były u mnie na koncie. Może u nich jest tak, że realizują wypłaty tylko w środy ? Bo według moich spostrzeżeń ostatnie wypłaty przypadały na środę.Ma ktos nadal problemy z wyplatami?
ja zlecilem wyplate ok 2k w czwartek i nadal kasy nie ma a support pisze o problemach technicznych i ze wyplata bedzie zrealizowana z opoznieniem. W lipcu zlecalem dwie wyplaty na konto ok 1kzl i obie szly 2-3dni. teraz niby nie czekam jeszcze zbyt dlugo ale niepotrzebnie zajrzalem do tego wątku, teraz tylko sie bardziej zdenerwowalem...
EDIT
Dzis kasa doszla do mnie na konto wiec uwineli sie w miare szybko. Nie ma sie czym martwic - wyplaty mimo ze wolniejsze to docierają ????