>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bwin - Wpłata/wypłata pieniędzy

twojprzyjaciel 70

twojprzyjaciel

Użytkownik
Ma ktos nadal problemy z wyplatami?
ja zlecilem wyplate ok 2k w czwartek i nadal kasy nie ma a support pisze o problemach technicznych i ze wyplata bedzie zrealizowana z opoznieniem. W lipcu zlecalem dwie wyplaty na konto ok 1kzl i obie szly 2-3dni. teraz niby nie czekam jeszcze zbyt dlugo ale niepotrzebnie zajrzalem do tego wątku, teraz tylko sie bardziej zdenerwowalem...

EDIT

Dzis kasa doszla do mnie na konto wiec uwineli sie w miare szybko. Nie ma sie czym martwic - wyplaty mimo ze wolniejsze to docierają ????

B 2K

borek149

Użytkownik
Ma ktos nadal problemy z wyplatami?
ja zlecilem wyplate ok 2k w czwartek i nadal kasy nie ma a support pisze o problemach technicznych i ze wyplata bedzie zrealizowana z opoznieniem. W lipcu zlecalem dwie wyplaty na konto ok 1kzl i obie szly 2-3dni. teraz niby nie czekam jeszcze zbyt dlugo ale niepotrzebnie zajrzalem do tego wątku, teraz tylko sie bardziej zdenerwowalem...

EDIT

Dzis kasa doszla do mnie na konto wiec uwineli sie w miare szybko. Nie ma sie czym martwic - wyplaty mimo ze wolniejsze to docierają ????
Właśnie z tymi wypłatami bywa różnie i co zauważyłem to nie ma znaczenia jakie sumy są wypłacane. W poprzednim miesiącu również zleciłem wypłatę w czwartek i otrzymałem w środę nastepnego tygodnia. Natomiast wczoraj (środa) zleciłem wypłatę o 6.30 a jak sprawdziłem stan konta bankowego to już o 15.00 pieniążki miałem na koncie, także zaskoczenie było ogromne, że w tak krótkim czasie pieniądze już były u mnie na koncie. Może u nich jest tak, że realizują wypłaty tylko w środy ? Bo według moich spostrzeżeń ostatnie wypłaty przypadały na środę.

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Przyczepią się jak wypłacisz jednorazowo na konto bankowe ponad ustawowe 15 000 EUR.
Wtedy transakcja jest rejestrowana.
Poniżej tej kwoty można jechać do bólu.

big93 46

big93

Użytkownik
Tak ze dwie godziny temu wpłaciłem pieniądze na bwina przez moje konto internetowe w kredyt banku. Do kiedy powinno dość na moje konto na bwinie?

19polonista11 2

19polonista11

Użytkownik
Wyplata zlecona w piatek po poludniu na mb, chcieli tylko skany dowodu. Dzisiaj pieniazki na koncie, wiec zlego slowa na bwin nie moge powiedziec. Wszystko w jak najlepszym porzadku ✅ ????

C 2

curious

Użytkownik
Tym razem muszę ich pochwalić. Wypłata na MB w osiem godzin (w nocy). Kwota niska 3-cyfrowa.
Poprzednio przelew na konto ok tygodnia. (wirtualne problemy techniczne)

rebel85 0

rebel85

Użytkownik
Po pierwsze witam wszystkich na forum!
Mam takie pytanko otóż na bwin bodajże minimalna kwota jaką można wypłacić to 120zł więc czy dozwolona jet operacja tego typu iż mam powiedzmy 70zł na koncie wpłacam 100zł po to żeby wypłacić powiedzmy 160zł??? czy tak można?

sylar 87

sylar

Użytkownik
każda wpłacona kwota do bwina musi zostać obrócona na zakładach po minimalnym kursie 1.01 przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty. Także jak masz 60 zł wpłacisz 100 zł, to przed wypłatą musisz postawić te 100 zł po kursie min. 1.01 i jeśli wygrasz to wtedy możesz wypłacić 161 zł

rebel85 0

rebel85

Użytkownik
Ok rozumiem jeszcze tylko dla ścisłości...obrócona musi zostać cała kwota czy jakbym postawił po wpłacie 100zł 50zł na 1.01 i wygrał to też mogę wypłacić?

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
W sumie może to i dobrze,że przegrałem kupon w weekend.
Nie będę musiał się niepotrzebnie denerwować.
Ostatni raz wypłacałem z Bwin na MB w sierpniu i czekałem 8 dni.
Nie na tym zabawa w bukmacherkę powinna polegać.

Do góry Bottom