>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin - tak czy nie?

krisss 0

krisss

Użytkownik
Wybaczcie że zakładam nowy temat ale poprostu internet chodzi jakby nie chodził ???? a potrzebuje tego infa ????

Wyczytałem że minimalna wypłata to 120zł, czyli nie mogę przelać np. 60zł na konto bankowe?

I może mi ktoś wyjasnić role Moneybookers? Bo z tego co zrozumiałem to sprawa wyglada tak: Przelewam jakąs sume dajmy na to 200zł na MB i później mogę płacić przez to np. allegro itp albo przelać to na konto bankowe i odebrać?

frans 0

frans

Użytkownik
Wybaczcie że zakładam nowy temat ale poprostu internet chodzi jakby nie chodził ???? a potrzebuje tego infa ????

Wyczytałem że minimalna wypłata to 120zł, czyli nie mogę przelać np. 60zł na konto bankowe?

I może mi ktoś wyjasnić role Moneybookers? Bo z tego co zrozumiałem to sprawa wyglada tak: Przelewam jakąs sume dajmy na to 200zł na MB i później mogę płacić przez to np. allegro itp albo przelać to na konto bankowe i odebrać?

Na konto bankkowe bez problemu a co do allegro niemam pojęcia:-D

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
Przez Moneybookers dość rzadko można płacić na Allegro. Częściej srosuje się ten system płatności właśnie przy wpłatach / wypłatach u bukmacherów. dlaczego? przelewy przez ten system są odbierane natychmiastowo, i nie musisz czekać kilku dni, aby przelew doszedł.

bwin_expert 0

bwin_expert

Użytkownik
Minimalna wpłata na Bwin to 40zł. W przypadku wpłacenia mniejszej kwoty nie zostanie ona zaksięgowana.
Minimalna wypłata to 120zł oczywiście.
Co do moneybookers oczywiście można wpłacać tym sposobem na Bwin
Pozdrawiam

Do góry Bottom