>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin problemik

Z 0

zi0mus

Użytkownik
Witam wszystkich. Dziś pierwszy raz wypłacałem kasę z Bwin i poprosili o skan dowodu. Wszystko ładnie, pięknie podałem, ale zobaczyłem na mailu, iż podałem wcześniej zły dzień urodzenia przy rejestracji. Wszystko się zgadza: data, miesiąc, adres, imię i nazwisko tylko dzień jest urodzenia jest przekręcony( nie wiem jak mogłem się pomylić;/) I tutaj mam pytanie do Was czy nie będą mi robić problemów z wypłatą pieniędzy? Z górzy dzięki za odpowiedź.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Nie będą robić problemów, tylko załatw to od razu, żeby później nie czekać.

Podbij do supportu, wyjaśnij sprawę i od razu wyślij skan dowodu, żeby to poprawili. Przy okazji będziesz już miał zweryfikowane konto.

Z 0

zi0mus

Użytkownik
Dowód wysłałem zaraz po zleceniu wypłaty, a potem przeglądając stare wiadomości od Bwina na mailu zobaczyłem, że podałem zły dzień w dacie urodzenia przy rejestracji. Jeszcze mi nic nie odpisali - dmuchać na zimne i pisać do supportu już teraz?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Napisanie wiadomości zajmie Ci chwile i dla świętego spokoju zawsze lepiej to zrobić.

https://home.bwin.com/pl/page.aspx?view=contact

w &#39;Jak brzmi Twoje pytanie?&#39; &#39;Wybierz Zmiana danych osobowych&#39; i &#39;Inne&#39;. Imię, nazwisko, datę urodzenia wypełnij już poprawnie. Napisz im w czym tkwi problem oraz, że już zuploadowałeś dokument i poproś o poprawienie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
bzyq 216

bzyq

Użytkownik
witam mam takie pytanko wiecie cos moze o jakis problemach przy wlacie na bwina przez ing bo cos nie moge wplacic a zawsze bylo bez problemowo

al_capone 29K

al_capone

Gangster
ING ma chwilowo problemy techniczne i nie ma możliwości wpłaty przez przelewy24. Do kilku godzin powinno to być naprawione.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Z 0

zi0mus

Użytkownik
Odpisali, że przekazali problem do odpowiedniego działu. Jak myślicie długo może to potrwać, zanim wypłacą mi pieniądze?

Z 0

zi0mus

Użytkownik
Przepraszam, że post pod postem, ale chcę odświeżyć temat. Dzisiaj napisali mi,że kopia dowodu została zaakcpetowana itd. Zadowolony próbuję zalogować się do Bwin a tu zonk: twoje konto zostało zablokowane. Tam była spora suma pieniędzy, a przecież jestem poważnym człowiekiem i nie złamałem regulaminu. Co mogę zrobić, by odblokowali mi konto? Pisałem do supportu i jak na razie czekam na odpowiedź...

przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
Witaj
Po pierwsze poczekaj jeszcze z jeden dzień, aż odpiszą, jeśli nie odpiszą zadzwoń do nich.Tam pewnie się zgłosi pewna Pani i postara Ci pomóc mówiąc, że przekaże sprawę do odpowiedniego działu i odpowie Ci na e-maila. Jeśli powiedzą, że nie odblokują Ci konta i nie oddadzą pieniążków bo miałem już taką sytuację napisz do firmy eCogra, myślę, że to powinno pomóc.

Do góry Bottom