>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin problem

Z 0

zbyszekz

Użytkownik
Zarejestrowalem sie po to zeby ostrzec przed bwin. Zamiast tlumaczyc przytaczam obrazek (trzeba zamienic podkreslenia na kropki, bo forum nie pozwala)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Oczy mnie bolą od tych stawek wniesionych na rzuty rożne ale... ale wygląda, że masz rację.
Według statystyk, rzutu rożne był w minutach:
13, 18, 26, 26, 33, 38, 41 ,45, 46 itd. aż do 90 minuty gdy pada 16 korner.
Jeśli swoje zakłady wnosiłeś między 16:21 a 16:25 to w meczu był dopiero 2 takie stałe fragmenty.

Jak mniemam bwin tłumaczy się błędnie wystawionymi kursami ale biorąc pod uwagę screeny to kursy nie wydają się przesadzone.
Jestem zaskoczony :|

Z 0

zbyszekz

Użytkownik
Dokladnie tak bylo, stawialem przy dwoch rogach. Przed przerwa wpadlo sporo roznych, tak, ze wygranie tych kuponow bylo niemal pewne, a w przerwie zonk i bwin anuluje.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Kontaktowałeś się z nimi? Jakie zabrali stanowisko?
Poproś o informację jakie kursy powinny być w danym momencie na te zdarzenia ????

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Zbyszku,
Potwierdzam, że BWIN kradnie, przy czym doszło do tego, że kradnie nawet groszowe stawki - w porównaniu z Twoimi tysiącami. Otóż ja grałem tylko za 14,95 na zakład, że w meczu : Barcelona-Sporting Gijon będzie mniej, niż 12,5 rzutów rożnych. Było 12 rzutów rożnych. Czyli powinienem wygrać ten zakład.
Tymczasem Bwin najpierw w rozliczeniu zakładu podał, że było więcej niż 12,5 rzutów rożnych i że ten zakład przegrałem.
To jest błędne rozliczenie. Dowodem tego są dane podane na poniższych stronach internetowych:
http://soccernet.espn.go.com/gamecast?id=302177&amp;amp;league=ESP.1&amp;amp;cc=5739
oraz:
http://www.marca.com/marcador/futbol/2010_11/primera/jornada_4/bar_spo/
Po 2 dniach oczekiwania na rozpatrzenie reklamacji ich Support odpowiedział mi w sposób zupełnie dla nich kompromitujacy. na moją reklamację. Otóż zamiast uznać moją reklamację, gdyż w tym meczu było 12 rzutów rożnych, czyli mniej niż 12,5 rzutów rożnych, czyli tak jak typowałem - to Support Bwin stwierdził iż... na ten zakład został wystawiony błędny kurs i cały zakład został anulowany i na moje konto została zwrócona jedynie stawka, a wygrana nie została wypłacona.
Problem w tym, iż decyzja Bwin o tym, iż uznali oni, że kurs na ten zakład jest błędny została podjęta dopiero po 3 dniach, dopiero po tym jak udowodniłem im, że pomylili się na moją niekorzyść w rozliczeniu tego zakładu.
Jak można w taki kompromitujący sposób się zachować. I z tego powodu chcę złożyć na nich gdzieś skargę, a przy okazji ostrzec wszystkich graczy Bwin przed wyjątkowo bezczelnym traktowaniem graczy.
Co z tego bowiem, że udowodnicie BWInowi, że on pomylił się na waszą niekorzyść w rozliczeniu jakiegoś zakładu, jak Bwin w odpowiedzi stwierdzi po kilku dniach, że kurs na ten zakład był błędny i w związku z tym i tak wam nie wypłaci wygranej. I to wszystko z niechęci przez zubożeniem kasy Bwin o kwotę 36,65 PLN, czyli niecałe 10 euro !!!!

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
a co ja mam powiedziec na koncie mam 6 stow zablokowali mi konto bez podania przyczyn dzis dzwonilem do nich i NIE WIEM czy nawet depozyt odzyskam czujecie jaki to buk normalnie zeszli na psy.......Gorsi sa niz Betway....

R 0

rutraman

Użytkownik
Mnie zawineli ponad 1000 zł też bez konkretnego powodu, najpierw o czym już pisałem wcześniej. Po tym jak zacząłem domagać się wyjaśnień dlaczego zablokowali mi konto napisali mi, że złamałem 5 pkt regulaminu (manipluacja, oszustwo itp itd-jednym słowem stek bzdur i oszczerstw) i że nie mam prawa do środków na kącie! Niedawno dostałem maila, że znów przekazali sprawę do &quot;odpowiedniego działu&quot; i czekam na odpowiedź. Sądzę jednak, że napisali tak żeby mnie zbyć bo wcześniej trułem im dupe regularnie domagając się prawdy.

B 0

bosniak

Użytkownik
Zgadza się, bwin ostatnimi czasy zaczyna odwalać fuszerkę blokując konta i zgarniając kasę. Nie powiem o ile walczyłem ale na prawdę o sporą sumę. Po 3 tygodniach korespondencji z supportem i przesyłania to coraz nowych dziwniejszych dokumentów potwierdzających tożsamość w końcu odblokowali.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
a kto nadzoruje ten buk??? pisz do tej firmy która ich nadzoruje... na 90% bedą musieli ci wypłacić wygrane
edit: wejdz na ich strone i na samym dole sa podane te firmy

Do góry Bottom