>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BWIN LECI W KULKI

Status
Zamknięty.
R 0

reebok1000

Użytkownik
Siemanko. Mam problem takiej natury. Mianowicie: zalozylem konto na bwinie wplacilem pieniądze lecz nie dostałem żadnego bonusu od depozytu, ale to nic. Piszę im wiadomości od 2 tygodni co parę dni i zero odzewu. Zleciłem wypłatę ale oczywiście żadnych pieniędzy na konto bankowe nie dostałem. Czekam już tydzień. Co robić? ;/

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jak się wpłaca pieniądze do takiego buka to chyba nie trudno się domyślić że będą problemy? Bwin to jest dobrze wypromowany, ale amatorski buk więc granie tam to czysta głupota.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
postraszyłem ich serwisem ecogrą a jakby to nie pomogło to założę sprawę w sądzie, odpisali po 15 minutach. ????
Ufff,dobrze że ich policją nie postraszyłeś po by jeszcze Ci wypłacili darmowe parę tysięcy w zamian za milczenie.

A 861

amigo007

Użytkownik
Dawid1892 ale może bez przesady. Wiele osób od zawsze grało na bwin i nigdy nie było problemów. Ja ostatni raz co prawda grałem u nich w listopadzie. Ale do tamtej pory wiele razy u nich grałem i zawsze bez problemu z wypłatami. Reebok1000, Defox a multikont nie macie czasem u nich potworzonych? Jeśli jesteście na prawdę &quot;bez zarzutu&quot; to telefon do ręki i dzwońcie 00350 200 79277 (od pon. do pt. w godz. od 10:00 do 16:00, sob./niedz. od 12.00 do 16.00).
Ps. nikt o tym nie piszę, ale zmienili opłatę za przelew bankowy z 30zł na 10zł. Zawsze coś :)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ps. nikt o tym nie piszę, ale zmienili opłatę za przelew bankowy z 30zł na 10zł. Zawsze coś
Ciekawe od kogo to zasługa :cool::razz:
Mam nadzieje, że też zmienili/zmienią niekorzystne przewalutowania przy wypłatach na Skrill.
Bwin to nie gówniany buk, ale faktycznie przerosła ich ta aktualizacja systemu i nieplanowe komplikacje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom