K 0 klio Użytkownik Styczeń 31, 2009 #1 chcialbym się zapytac czy jest w tej chwili jakas oferta w bwin z bonusem np 100% wpłaty?
K 0 klio Użytkownik Styczeń 31, 2009 #3 no okey alenie rozumiem tej wplaty;/bo chce zeby moj brat mi przelal pieniadze z nordea keidy to robie przekeirowuje mnie na strone moneybookers inie wiemjak z tympostepowac
no okey alenie rozumiem tej wplaty;/bo chce zeby moj brat mi przelal pieniadze z nordea keidy to robie przekeirowuje mnie na strone moneybookers inie wiemjak z tympostepowac
K 0 klio Użytkownik Styczeń 31, 2009 #4 Jak krok po kroku wplacic sare slyszalem ze moze byc w kilkanascie mintui jak to zrobic?
R 0 romcik007 Użytkownik Luty 6, 2009 #5 mam pytanie: kiedyś założyłem konto na bwin( nie wpłacałem żadnych depozytów) czy moge skorzystać z promocji bonusu w chwili obecnej>???
mam pytanie: kiedyś założyłem konto na bwin( nie wpłacałem żadnych depozytów) czy moge skorzystać z promocji bonusu w chwili obecnej>???
6 radek_p123 Użytkownik Luty 7, 2009 #8 No nie wiem czy słaby grasz po kursie jaki Ci pasuje nawet 1.01 i jest on zaliczany do obrotu.