Witam
Mam pytanko. Po jakims czasie zalogowalem się powtórnie na Bwina żeby wplacić troszke kaski i zagrac. Była tam wiadomość że podwoją moją stawkę (do 20Euro) jeśli wpłace przynajmniej 10 Euro do 25.04.2012. wpłaciłem i otrzymałem 20 Euro - 80 zł. warunkiem "otrzymania do wypłaty" było obstawienie przynajmniej 5 razy kwoty otrzymanego bonusu (80zł x 5 = 400 zł) w konkretnych zakładach (tu właśnie nie wiem w jakich, bo nie ma żadnego regulaminu po otrzymaniu bonusu) po stawce przynajmniej 1,7. Co dziwne mają na koncie około 200 zł razem mogłem obstawić na pojedynczy mecz Barcelony przy stawce 1,22, ale gdy zostało mi na koncie 18 zł i chciałem obstawić mecz na żywo też przy podobnym kursie już miałem komunikat że podany kurs nie przekracza 1,7 i nie moge założyć tej kwoty. Musiałem dokoptować inny mecz na żywo tak żeby łączny kurs przekroczył 1,7 i dopiero zakład został przyjęty. No ale chodzi mi tu o rozliczenie kursów. Które zakłady są wliczane do tych "400 zł" wydanych aby w ciągu 2 miesięcy została kwota 80 zł zachowana u mnie na koncie?? Wiem ze liczą się pojedyncze zakłady , których kurs przekracza 1,7.
1.Jak są rozliczane zakłady systemowe? Czy za każdą kombinację, której kurs przekracza 1,7 jest zaliczana? Np. system 3/4 - w 3 opcjach kurs przekracza 1,7 w jednym nie przekracza. To znaczy ze przy równej stawce 2 zł za kombinację z 400 zł odliczy mi się stawka za 6 zł a ta jedna w której nie przekracza 1,7 odpadnie??
2. Wszystko jedno czy zakłady kombinacyjne sa zawierane w
live czy przed meczem?? Jeśli stawka przekroczy 1,7 to zaliczy się do "odrobienia pańszczyzny" za przyznany bonus zeby on został??
3 Czy zostane jakoś poinformowany ze przekroczyłem magiczna kwote 400zł?
Z góry dzieki za odpowiedzi ???? Pozdro