>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bwin a P24

lynx 0

lynx

Użytkownik
Witam, czy na bwin da rade wplacic pieniazki poprzez przelewy24 tak jak jest to np. w tobet?W tobet po wplacie kwota w ciagu 1 minuty jest juz na koncie, czy da rade tak samo wplacic w bwin?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak, można i trwa tak samo krótko jak w Tobet.
W bwin nazywa się to Online banking, a nie przelew24, ale działa na tej samej zasadzie.

lynx 0

lynx

Użytkownik
Wielkie dzieki za szybka odpowiedz.
A mam jeszcze jedno pytanko, w bwin jest min wplata 40zl, a co sie stanie jak wplace 30?
Beda z tego jakies konsekwencje?Strace kase czy jak?
Dzieki z gory za odpowiedzi.

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
Tak, można i trwa tak samo krótko jak w Tobet.
W bwin nazywa się to Online banking, a nie przelew24, ale działa na tej samej zasadzie.
Nie na takiej samej.W przelewy24 wypełniasz dane do przelewu bądź korzystasz z bankbrowser który zrobi to za nas, a w bwin wpłaca się ale Moneybookers jest pośrednikiem.

LynX
Nie wpłacisz 30 PLN, bo Ci nie przyjmie takiej wpłaty

lynx 0

lynx

Użytkownik
A wiec moze ktos mi wytlumaczyc jak uzyc tego Moneybookers na bwinie?Chcialbym wplacic 40zl ale tak, by miec te pieniazki od razu na koncie, tak jak w przypadku tobeta i przelewow24..a Moneybooker&#39;em obchodzic sie nie potrafie, poniewaz nie wiem jak to dziala.
I jeszcze jedno pytanie odnosnie bonusu w bwin, otoz gdy wplace 40zl przysluguje mi 50% bonusu czyli 20zl.Wiec laczna kwote 60zl ile razy mam obrocic przed ewentualna wyplata?Troche tych obrotow nie rozumiem, dlatego pytam tutaj, moglby ktos wyjasnic na przykladzie?
Dzieki z gory.
Pozdrawiam lnx

Do góry Bottom