>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

buzero vs Ding

Status
Zamknięty.
ding 125

ding

Użytkownik
Arsenal - Celtic
under 2.5
2,24
PinnacleSports

Mam nadzieję, że pewny awansu Arsenal zagra spokojnie i nie będzie starał się za wszelką cenę wygrać różnicą kilku bramek. Przecież już w weekend prestiżowy mecz z Man Utd w lidze ????

buzero 59

buzero

Użytkownik
FC BRUGGE- LECH 1 1,80
William Hill

dla odważniejszych polecam z handi - mysle ze brak peszki i sytuacja jaka miala miejsce w 1 meczu to wystarczajace powody by stawiac na gospodarzy; jeszcze ostatnie wyniki lecha i spory ze stilicem ....oj duzo tego zobaczymy charakter kolejorza;;;;

ding 125

ding

Użytkownik
Arsenal - Celtic
under 2.5
2,24
PinnacleSports

Mam nadzieję, że pewny awansu Arsenal zagra spokojnie i nie będzie starał się za wszelką cenę wygrać różnicą kilku bramek. Przecież już w weekend prestiżowy mecz z Man Utd w lidze ????
⛔100

✅126

buzero 59

buzero

Użytkownik
FC BRUGGE- LECH 1 1,80✅
William Hill

dla odważniejszych polecam z handi - mysle ze brak peszki i sytuacja jaka miala miejsce w 1 meczu to wystarczajace powody by stawiac na gospodarzy; jeszcze ostatnie wyniki lecha i spory ze stilicem ....oj duzo tego zobaczymy charakter kolejorza;;;;
+612 ✅✅✅

alez pieknie dal zarobic lech...
szkoda ze nie z handi...

buzero 59

buzero

Użytkownik
po 18 dniach:
ding ---- buzero
(-174) -----(+769)
kończymy ten pojedynek chyba ze dla sprawdzenia chcesz odrabiac straty grajac wysokie kursy; ja serdecznie ze swojej strony dziekuje ci za pojedynek i szukam nowego rywala;;;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom