>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

butyinadrogiemetki

prodds 128

prodds

Użytkownik
Cibulkova 1.71 300.00 / 513.00 -300.00

Trzeba odrobić : P ...
Cibulkova o klasę lepsza i pokazała w ostatnim pojedynku że jest dobrze przygotowana.

edit: 1 set 6:0 zeby potem przegrać mecz ? Kretynka...
Całe szczęscie nastąpiła przerwa to może trener ja &quot;szturchnie&quot; i zacznie grać: D

prodds 128

prodds

Użytkownik
Kukushkin 2.14 250.00 / 535.00 -250.00
Brak słow. Kuku i Cibulkowa wchodzą na czarną listę bo takich patałachów dawno nie widziałem. BTW chyba zaczne typować 1 seta ; )

prodds 128

prodds

Użytkownik
MAJ (3 - CAŁOŚĆ) # 30 / 12 / 18

s:7565.00 / zw:7201.25 / -363.75 / -4.80%

Maj mógł być na plusie ale na koniec miesiąca złapał mnie peszek i trochę się podpaliłem na niektóre typy.
Cel na czerwiec to bilans +1000.00 zł

Zastanawiam się czy nie lepiej grać pewniejsze typy za większą stawkę. Przykładem jest 1 typ na czerwiec : ) Oby było pomyślnie. GL !​

prodds 128

prodds

Użytkownik
Cilic (+2.5 Sets) 1.51 400.00 / 604.00 -400.00
Potro tracił sety ze słabszymi zawodnikami od Chorwata. Dzisiaj dużo się słyszy (szczegolnie na tym forum) : P o kontuzji kolana w co ja osobiście nie wierzę i nie zwracam na to uwagi. Myślę że Potro wygra to spotkanie ale Marin będzie miał 3 szanse żeby wykorzystać moment dekoncentracji i jeden set w tym pojedynku jest jak najbardziej w jego zasięgu tym bardziej że Chorwat wydaje się być w dobrej formie.

prodds 128

prodds

Użytkownik
Pennetta +4g 1.80 200.00 / 360.00 -200.00
W dziale tenisowym ktoś ładnie opisał to spotkanie, zgadzam się z tą teorią i myślę że waleczna Włoszka pokaże się z dobrej strony : )
edit: zabrakło 1 gema naprawdę się wkurzyłem 3 sety ostatniego Włoszka przegrała 6:2 mam wrażenie jak by chciała zrobić mi na złość.

prodds 128

prodds

Użytkownik
Schiavone
Na Li
Ferrer
1.86 500.00 / 930.00 -500.00

Myślę że mocni faworyci mogą być obstawieni mocną stawką.

hehehehheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

prodds 128

prodds

Użytkownik
Granollers 1.78 500.00 / 890.00 +390.00
Granollers prawie przegrał mecz z Jaziri (obronił 3 piłki meczowe ). PHM dawno nie grał i myśle że na pewno odczuje dzisiaj pojedynek z Isnerem. Co prawda Hiszpan też rozegrał 5 setówkę ale emerytem w tym spotkaniu będzie Mathieu który na początku spotkania pokaże się zapewne z bardzo dobrej strony ale im dalej w mecz tym mniej argumentów będzie miał po swojej stronie.

prodds 128

prodds

Użytkownik
Tomas Berdych 2.17 100.00 / 217.00 -100.00
Nie rozumiem dlaczego Potro jest tutaj faworytem, według mnie większe szanse ma Czech. Mam nadzieję że nie będzie tak głupi jak Cilic.
edit: żałośnie przegrał ostatnie swoje podanie, frajer...
a Potro to aktor jak cholera :p

Jo-Wilfried Tsonga 1.73 100.00 / 173.00 +73.00
Wawrinka nie jest &quot;sportsmenem&quot; jest gruby, ociężały, leniwy i nie ma woli wygrywania. Tsonga jest utalentowany, waleczny, przygotowany fizycznie. Dla mnie kurs na Jo powinien być w granicach 1.50 - 1.60

prodds 128

prodds

Użytkownik
Murray + Na Li 1.90 150.00 / 285.00 -150.00
Gas jest solidny ale nie robi na mnie specjalnego wrażenia. Plecy mapeta wydają się być w porządku więc jeśli będzie odpowiednio zmotywowany to powinien wygrać.

prodds 128

prodds

Użytkownik
R. Gasquet win 1 set 2.28 200.00 / 456.00 +256.00
Powiem szczerze że im więcej myśle o tym meczu tym mniej jestem przekonany do Mappeta. Myśle że Rysiu też ma tutaj swoje szanse. Prowadzi 4:3 w h2h, gra przed własną publiką...
Lutek pisze że Murray się rozkręca idąc tym tropem może wygra to spotkanie a może przegra ale myśle że 1 set będzie należał do Gas.

prodds 128

prodds

Użytkownik
Djokovic + Stosur 1.95 400.00 / 782.00 +382.00
Novak męczył się z Seppim ale jak na mistrza przystało to wymęczył 3:2 ze stanu 0:2. Ogolnie Ci najlepsi jakoś nie zachwycają... Federer grał jakieś pokazówki ze swoim fanem Goffinem. Potro cały czas aktorzy, Berdych zagrał okropną kaszane i pogrążył się w otchłani frajerstwa swoim ostatnim podaniem w meczu z Potro. Tsonga ? Tsonga miał spore problemy z Wawrinką chociaż trzeba przyznać że Staś rozegrał bardzo dobry turniej.
Niestety oglądając przestoje Tsongi i te jego fale nieregularnej gry i kryzysów przychodzi mi do głowy tylko 1 myśl: Tsonga w starciu z takim psychicznym i mentalnym tytanem jakim jest Serb nie ma w tej chwili żadnych szans ! Co najwyżej jeden set i to tylko dlatego że Novak nie jest w najwyższej formie. Chociaż nie zdziwie się jak będzie 3:0 dla Djokovica bo przecież wszyscy wiemy jak potrafi się zmobilizować do ważnego meczu a przecież to już jest ten moment turnieju w którym nie ma ściemniania.
--
Zastanawiając się nad tym spotkaniem WTA, dochodzę do wniosku że kluczowym elementem będzie dzisiaj serwis który zdecydowanie stoi po stronie Samanty. Cibulkowa pokonała Azarenke to prawda ale myśle że tym razem jej się nie uda. Ma słaby % 1 podania i bardzo słabe 2 podanie w przeciwieństwie do Stosur która ma fenomenalny serwis i widać że dobrze się czuje na tym turnieju.
Oprócz tego że Słowaczka również jest w wysokiej formie to nie widzę innych argumentów przemawiających za Dominiką i myślę że kurs na Stosur jest bardzo dobry. I tak jak pisałem wcześniej kluczem do wygrania tego spotkania jest fenomenalny serwis Australijki.
Czerwiec: -48.00 PLN

Do góry Bottom