Djoker - Tipsa
NO BET !
Sam nie wiem co myśleć o tym pojedynku... Z jednej strony Novak który odstaje od swojej najlepszej formy o całe lata świtlne i tutaj jest pytanie czy się przełamie i przypomni sobie jak się gra czy się w tym meczu pogrąży i będzie chciał zrobić forme na następny sezon.
Z drugiej strony Tipsa który od jakiegoś czasu wspina się coraz wyżej i wyżej. Przegrał z Berdychem w 3 setach. 1 set wygrany 6:2. Na koniec zaliczył jakiś upadek ale nie wydaje mi się żeby to było coś poważnego. W pojedynkach między tymi Panami często są 3 sety, często jest over. Tipsa jest w miare dobre formie, Novak całkowicie bez formy.
Tipsa przyznaje że są z Novakiem przyjaciółmi ale podczas meczu ta przyjaźń nie ma znaczenie. Przyznaje on również że Djokovic jest od niego lepszy.
Tipsa:
"Yes, we are great friend, but during that hour or so while we play, friendship is on hold. The thing is that simply he is better player than me."
Djoko nie przegrał 2 razy z rzędu od marca 2010 ale też nie grał tak bezsilnie jak w ostatnim meczu z Ferrerem.
Tipsa i tak nie ma większych szans w turnieju więc dlaczego miałby utrudniać drogę swojemu przyjacielowi ?? ->
Dla mnie tutaj może zdażyć się wszystko dlatego nie ma sensu stawiać pieniędzy na to spotkanie.
edit:
Przemyślałem sprawę raz jeszcze i ostatecznie gram:
Tipsarevic +4g @
1.90 44.00 / 84.00
44.00
cel: 1000.00
bilans:
+ 288.23