>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Buty na orlika (turf)

fel0 0

fel0

Użytkownik
mam pytanie czy oplaca sie takie kupić czy daja coś te mini korki , bo strasznie sie slizgam na orliki i nie bardzo da sie grać , a jeśli sie oplaca takie kupić to moze jakiś link na allegro ;) ????
ps. na orliki w moim mieście nie mozna grać w lankach tak jak na nie których orlikach także prosze o nie pisanie kup sobie jakies lanki ;)..

S 0

spike90

Użytkownik
Nie grałem na Orliku więc nie wiem dokładnie jaka frakcja murawy jest ale...
Jeżeli twoje halówki są nowe i się ślizgasz mimo to , to kup sobie właśnie z czarnymi spodami. Tylko uważaj żebyś nie kupił halowych, kup śnieżne - one mają wytrzymalsze spody.

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
a czemuż to nie można grać u was w lankach na orliku? a jak murawka jest mokra też macie zakaz grania w lankach? bo w halówkach przy mokrej murawie musicie nieźle &#39;latać&#39; :p

fel0 0

fel0

Użytkownik
a czemuż to nie można grać u was w lankach na orliku? a jak murawka jest mokra też macie zakaz grania w lankach? bo w halówkach przy mokrej murawie musicie nieźle &#39;latać&#39; :p
a nie wiem czemu tak jest ..

Do góry Bottom