Nie jestem użytkownikiem tego forum ale przypadkiem wpadłem na ten temat i postanowiłem się podzielić moimi spostrzeżeniami co do butów może komuś zaoszczędzi to czasu i pieniędzy.
Buty na halę to tylko i wyłącznie JOMA bije na głowę konkurentów, jeśli raz je założysz i pograsz nie pomyślisz już nigdy o innych, szczególnie polecam modele TOP FLEX i SALA MAX II, buty te nie mają wad oprócz wyglądu aczkolwiek nie są
brzydkie, jeśli wygląd połączony z jakością to ADIDAS SUPER SALA VI ,temat wałkowany prze zemnie jak i moich kolegów po stokroć nie ma innego wyboru co do obuwia zakładając że komfort, uderzenie i czucie piłki jest podstawą.
Jeśli chodzi o trawę to konkurencja jest bardziej wyrównana i jest dużo dobrych modeli, a co do butów uniwersalnych nie polecam po jakimś stopniu zaawansowania dojdzie do kupna dwóch par na trawę/halę i z zakładanej oszczędności zrobi się strata pieniędzy i zapewne buty do prac remontowo-budowlanych ;p
Dla osób które grają bardzo rzadko ta refleksja jest mało przydatna.
@sawas, dziękuj Bogu że nie kupiłeś tych czarnych świecących adidasów, nie dość że drogie to laminat się topi przy otarciach z powierzchnią a do tego w 3/4 przypadków ocierają użytkowników o kostki.