>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

buty na hale

majestic 0

majestic

Forum VIP
a ja kupilem jednak te o ktorych pisalem w 1 poscie. dzis gralem 1 mecz i moge powiedziec tyle ze sa... bardzo przyczepne (zero slizgania) i niesamowicie lekkie. o wytrzymalosci duzo powiedziec nie moge bo to dopiero 1 mecz ale jak narazie 0 sladow uzytkowania.

majestic 0

majestic

Forum VIP
zamawialem u sprzedawcy butyjana czy cos takiego czyli inny niz ten z 1 mojego postu.. we wtorek zlecilem przelew a w czwartek juz mialem buty

I 0

iru

Użytkownik
Nie jestem użytkownikiem tego forum ale przypadkiem wpadłem na ten temat i postanowiłem się podzielić moimi spostrzeżeniami co do butów może komuś zaoszczędzi to czasu i pieniędzy.
Buty na halę to tylko i wyłącznie JOMA bije na głowę konkurentów, jeśli raz je założysz i pograsz nie pomyślisz już nigdy o innych, szczególnie polecam modele TOP FLEX i SALA MAX II, buty te nie mają wad oprócz wyglądu aczkolwiek nie są
brzydkie, jeśli wygląd połączony z jakością to ADIDAS SUPER SALA VI ,temat wałkowany prze zemnie jak i moich kolegów po stokroć nie ma innego wyboru co do obuwia zakładając że komfort, uderzenie i czucie piłki jest podstawą.
Jeśli chodzi o trawę to konkurencja jest bardziej wyrównana i jest dużo dobrych modeli, a co do butów uniwersalnych nie polecam po jakimś stopniu zaawansowania dojdzie do kupna dwóch par na trawę/halę i z zakładanej oszczędności zrobi się strata pieniędzy i zapewne buty do prac remontowo-budowlanych ;p
Dla osób które grają bardzo rzadko ta refleksja jest mało przydatna.
@sawas, dziękuj Bogu że nie kupiłeś tych czarnych świecących adidasów, nie dość że drogie to laminat się topi przy otarciach z powierzchnią a do tego w 3/4 przypadków ocierają użytkowników o kostki.

P 0

profi

Użytkownik
Ja zawsze kupuje turfy i jeszcze nie zdarzylo sie zeby zostawiły jakiś ślad (testowałem na ścianie i parkiecie ???? )

W 0

wierzbiks

Użytkownik
to extra czyli kupuje turfy ????
teraz tylko jakie?

kasa bez ograniczen (jak narzie jestem w angli wiec wybor i srodki nie graja roli ???? 0
zastanawiam sie miedzy:
Tiempo Mystic II TF

adidas predator absolion astro turf
kolor: predator prestige (piękne ???? )

pablo31 776

pablo31

Użytkownik
zgadzam sie w pełni z Profim.Totale 90-wersja pierwsza to są najlepsze buty do gry.Buty z adidasa nie są w ogóle wytrzymałe i mi po niespełna pół roku strzeliły i sobie powiedziałem, że nigdy więcej butów do gry z adidasa :jezora:

pablo31 776

pablo31

Użytkownik
Nike Tiempo Mystic II : Multi Ground - to raczej na trawę, tartan i może beton ale nie jestem pewien ale raczej nie na hale

Do góry Bottom