>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

buty na hale do 140 zł

matizoj33 0

matizoj33

Użytkownik
Witam , ostanio kupiłem sobie Jomki i musze powiedzieć że jestem pozytywinie zaskoczony . Buty wygodne , wytrzymałe poprostu &quot; cód , miód i orzeszki &quot;

S 0

sebollo

Użytkownik
Ja posidam te biało czarne adidasy i odradzam Ci kupno ich na hale :/ szybko sie przecieraja moim zdanie buty typowo na sztuczna trawke tam sprawdzaja sie znakomicie (P)ozdrawiam

chopers 0

chopers

Użytkownik
ja osobiście polecam Jomy , dobre , cena stosunkowo niska w porównaniu do jakości butów. ????
ja w swoich na tartanie gram , co poddaje je większym obciążeniom niż hala i po 8 miesiącach nie widzę żadnych poważnych uszkodzeń poza tym że podeszwa ciut sie starła (ale na tartanie to normalka) .

pawelekdabelek 0

pawelekdabelek

Użytkownik
Powiem tak: Chcesz kupić buty poniżej 140 zł to Jomy jak najbardziej odpowiednie (jakość,wygoda, brzydkie też nie są), ale jeżeli chcesz wydać 100 zł więcej i zapłacić praktycznie za firmę to możesz kupić buty Nike, które są tak samo wytzymałe i ciut ładniejsze może, a tak masz zawsze 100 zł w kieszeni i fajne buciki. Polecam jeszcze raz JOMY

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
hehe no ale ja już sam nie wiem. Ale jest jakiś kompromis sobie w tych z Allegro na podworku pogram a Jomy na hale kupie ????

domel 49

domel

Forum VIP
polecam stabile! miałem juz chyba 4 pary i nie żałuje ze trochę więcej wydałem :]
zależy tez do czego maja te buty służyć? jesli do polki nożnej to raczej odradzam, chociaż tez w nich kopalem i nie ma zle ????
pozdroo

P 0

pavlinho

Gość
polecam stabile! miałem juz chyba 4 pary i nie żałuje ze trochę więcej wydałem :]
zależy tez do czego maja te buty służyć? jesli do polki nożnej to raczej odradzam, chociaż tez w nich kopalem i nie ma zle ????
pozdroo
Stabile to raczej do piłki ręcznej i siatkówki ;)

roy. 187

roy.

Forum VIP
ja mam inne zdanie co do umbro. Nie polecam ich naprawde, szybko sie rozwalaja jak juz pisalem. Zrobilbym ci zdjecie co po tych co mam zostalo, ale wstyd

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
te mercuriale jesli czasami bedziesz gral na sztucznej. ale na sztucznej mozna tez w korkach pykac ;]
bardziej mi chodzi o to co szybciej sie zetrze i czy jak ta czarna podeszwa sie zetrze mocno to czy na hali slizgac sie nie bede ????

Do góry Bottom