>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

buty na hale do 140 zł

roy. 187

roy.

Forum VIP
Mam te umbro i nie polecam ich szczerze mowiac. Mam je od wrzesnia i jak skoncze lige wyrzucam je do kosza bo juz zaczynaja sie rozwalac, zreszta w sumie ja co roku wymieniam halowki, ale te buty sa wyjatkowo lipne. A poza tym z przodu robia sie czarne, ta zolta farba schodzi i wyglada to fatalnie, a te adasie wygladaja calkiem solidnie. W nastepnym roku prawdopodobnie kupie halowki JOMY ktore z tego co slyszalem sa najlepsze na hale a do 140 na pewnno je kupisz.

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
właśnie jomy sam polecałem i mój kumpel je kupił skóra, ten material z przodu wszystko super tylko że one są takie sztywne. :/ mam Nike Air Legend trzymają rok :eek: ale rozwalona jest cała podeszwa i w tym tkwi problem :/ chodzi mi o buty z wytrzymala podeszwa to jest plus dla adidasow i zeby cale byly wytrzymale plus dla nike i jomy.

może umbro te twoje tylko takie lipne :p jakos całkiem solidnie wyglądają . Za ile je kupiłes?

edit: do rybex:
wiem o tym temacie sam tam duzo pisalem ale w tym jest konkretnie napisane co i jak. co do nike tych to mi sie podbaja tylko ze to maja byc buty do 140 zł

roy. 187

roy.

Forum VIP
właśnie jomy sam polecałem i mój kumpel je kupił skóra, ten material z przodu wszystko super tylko że one są takie sztywne. :/ mam Nike Air Legend trzymają rok :eek: ale rozwalona jest cała podeszwa i w tym tkwi problem :/ chodzi mi o buty z wytrzymala podeszwa to jest plus dla adidasow i zeby cale byly wytrzymale plus dla nike i jomy.

może umbro te twoje tylko takie lipne :p jakos całkiem solidnie wyglądają . Za ile je kupiłes?

wiem o tym temacie sam tam duzo pisalem ale w tym jest konkretnie napisane co i jak. co do nike tych to mi sie podbaja tylko ze to maja byc buty do 140 zł
cos kolo 180, tylko ze ja kupywalem je ponad pol roku temu. Nie lubie grac w takich butach (szmacianych) i zrobilem blad, ze je kupilem ...

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
cos kolo 180, tylko ze ja kupywalem je ponad pol roku temu. Nie lubie grac w takich butach (szmacianych) i zrobilem blad, ze je kupilem ...
w necie mozna teraz kupic za 140 zł, a gdzie dokładnie ci się rozwaliły?

roy. 187

roy.

Forum VIP
prawy but - prawa strona. Zreszta to nie pierwsze halowki ktore rozwalily mi sie w tym wlasnie miejscu, poprostu jestem prawonozny i tak to wychodzi =p

roy. 187

roy.

Forum VIP
vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
dadasz wiem ze sa swietne tylko poprostu podeszwa szybko poszla czytaj temat uwaznie :p

roY mi tak samo w lewym bucie w tatalach 90 sie rozwalil but po pol roku grania ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
No ale nie przesadzaj ze 29zł robi duza roznice jakby byly po 250 to rozumiem, pewnie zakladasz stawiasz za taka lub wyzsza sumke wiec to nie tak duzo, ja Cie do niczego nie namawiam tylko tak mowie:jezora:
A jesli chodzi o buty to te fajnie wygladaja http://www.allegro.pl/item367720195_buty_nike_t90_shoot_ii_ic_42_nowosc_2oo8.html tylko niestety sa za drogie

Te podobno sa wytrzymale http://www.allegro.pl/item368863543_buty_halowe_joma_numero_10_roz_41_system_pulsor.html choc wyglad jak dla mnie jest słaby

fokus 0

fokus

Użytkownik
również nie polecam tych umbro, mialem je jakis czas temu, pograsz troche i sie calkowicie zniszcza ;/

jako47 130

jako47

Użytkownik
szczerze wiecie co wam powiem ze mi najlepiej sie gra na hali w zwyklych tenisowkach ???? najlepsze triki wychodza jakos do tych wszystkich jomach nikach nie moge grac ????
zwykle halowki za 12 zeta na bazarku polecam ???? szkoda tylko ze szybko sie rozwalaja ;(

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Dokładnie jak niedrogie i wytrzymałem to tylko Joma.
Nike albo Adidas kupisz wytrzymałe, ale za około 250zł

Do góry Bottom