jendru
Użytkownik
Co przemawia za wieśniakami jendru ? Mi się wydaje ze Hertha czysta 1. Ale dla mnie 1,3,6,7 może być 2-3 bramy co myslisz ?
Witam wiem ze Hertha ma najlepszy bilans u siebie 10,1,1 znowu Hoffe tez na wyjazdach nie graja zle 7 remisow ostatnio z kölnem 2-4 troche sie zawiodlem na ich grze dzisaj die w strone gosci jak zagraja taktycznie dobrze to mysle ze cos ugraja dlatego x2 ich strone. Co do tych derbow to wiesz sam jak moze byc BTS wydaje mi sie odpowiedniejszy niz w tym meczu bym 2-3 bo moze byc nawet 2-2 obie druzyny maja kim postraszyc i bedzie na pewno goraco , nastepny mecz co pytasz to Leipzig licze ze wygraja a ile co jak ? Darmstadt kompletnie mnie ostatnio zawiedli na Wolfsburgu kompletnie nic nie grali i mimo ze Leipzig w tej rundzie nie blyszczy ale 3 punkty z nimi to powinny ugrac .I chyba pytasz o Frankfurt widze ze maja problem z zdobywaniem bramek potrzebuja bardzo duzo sytuacji i ostatnio slabo im idzie No teraz mysle ze w przodzie juz teraz z kluczowym ich zawodnikiem Stindlem i Raffaelem cos ugraja w frankurcie x2.pozdro jendru