>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bundesliga z jendru

jendru 156

jendru

Użytkownik
Witam was chcialbym podzielic sie moimi spostrzezeniami na bundenslige ,zauwazylem ze malo tu osob podaje typy ,Ja z mojej strony bede staral sie podawac co ja najbardziej widze co bym pogral te mecze ,.Co kolejke bede staral wytypowac te 9 meczy bundesligi jak bedzie to zobaczymy ,jak dzisaj w dziale napisalem ze ostanio fajnie wyczulem mecze 7granych 6 trafionych wiec sprubuje sie cos w tym temacie bez opisow tylko tak jak trafne to✅jak nie⛔ na co dzien gram w typico wiec podaje to co moge pograc

1.mainz-augsburg-moj typ przedzial bramkowy2-3✅
2leverkusen -franfurt 2dnb lub x2⛔⛔
3,ingolstadt-bayern1 (2-0) lu (3-0) HC⛔✅ Ingol mecz trwa z dogrywkami????
4,lepzig -Hamburg przedzial br,(2-3)✅
5.darmstadt-dortmund 2⛔ tego nie mozna bylo przewidziec:-( zle ustawienie obronyBVB
6bremen -Gladbach bts⛔ Bremen od 20meczy u siebie zawsze trafilo????
7,schalke - Hertha 1✅
8.wolfsburg-hoffenheim 2dnb lub x2⛔⛔hoffe gra sie nie tylko 45min
9freiburg -koln x⛔ köln lubi remisowac wolny zrobil swoje:;/:
no tak wyglada moja kolejka bundesligi ., Ps,Jednym slowem najlepsza obcja na ta kolejke bylo granie opcji (przedzial bramkowy 2-3) wedlug mnie dobra opcja na bundeslige bo gra sie co s miedzy unterem a overem(-2,5 +2,5)Weszlo w 8meczach tylko w Bremen byla 1 bramka :;/:.co ciekawe cala czolowka oprocz BAYERNU przegrala mecze swoje bylo duzo niespodzianek .Jest ta Bundesliga bardzo nieprzewidzialna duzo druzyn tych slabszych teorytycznie potrafi namieszac tym z czuba tabeli tak teraz bylo w Darmstadt,Leipzig´no i w Ingolstadt do 90 minuty byl remis 0-0 , to pokazuje ta determinacje tych druzyn o utrzymanie ,No i wydaje mi sie ze walka bedzie do ostatniej kolejki .no to na tyle . Nastepna kolejke postaram sie przeanalizowac i podac jak ja to widze ,pozdro jendru

Otrzymane punkty reputacji: +1
jendru 156

jendru

Użytkownik
Moja nastepna kolejka bundesligi typuje tak
1.Augsburg-Leverkusen typ x
2.Dortmund-Wolfsburg przedzial br,(2-3)
3.Mainz-Bremen. bts
4.Hertha-Bayern przedzial br,(2-3)
5.Hoffenheim-Darmstadt 1
6.Frankfurt-Ingolstadt przedzial br,(2-3)
7.Hamburg-Freiburg bts
8.Gladbach-Leipzig przedzial br (2-3)
9.Köln-Schalke przedzial br, (2-3)
tak wyglada moja kolejka bundesligii jak bedzie zobaczymy .OPCJA (2-3 bramki w meczu przy dobrej kwocie 2-2,2 wydaje mi bardziej odpowiedniejsza niz granie remisow (1-1) ktorych nie jest latwo trafic w tej wyrownanej poziomem bundesligii. ktos powie dlaczego nie gram UNTER - 2,5 lub over+2,5 a wiec tu mam troche wieksze szanse trafienia meczy w ktorych widze te 2-3 bramki w meczu : mam cos takiego jak dwa w jednym .. Oczywiscie tak gdzie wyglada mecz mi pod 1-0 czy odwrotnie wtedy pogram -2,5 unter Ale raczej nie widze tu takich meczy wiec wole sprobowac te 2-3 bramki w meczu No to na tyle z mojej strony pozdro jendru

jendru 156

jendru

Użytkownik
:grin:????
Moja nastepna kolejka bundesligi typuje tak
1.Augsburg-Leverkusen typ x ⛔
2.Dortmund-Wolfsburg przedzial br,(2-3)✅
3.Mainz-Bremen. bts⛔
4.Hertha-Bayern przedzial br,(2-3)✅
5.Hoffenheim-Darmstadt 1✅
6.Frankfurt-Ingolstadt przedzial br,(2-3)✅
7.Hamburg-Freiburg bts✅
8.Gladbach-Leipzig przedzial br (2-3)✅
9.Köln-Schalke przedzial br, (2-3)✅:
tak wyglada moja kolejka bundesligii jak bedzie zobaczymy .OPCJA (2-3 bramki w meczu przy dobrej kwocie 2-2,2 wydaje mi bardziej odpowiedniejsza niz granie remisow (1-1) ktorych nie jest latwo trafic w tej wyrownanej poziomem bundesligii. ktos powie dlaczego nie gram UNTER - 2,5 lub over+2,5 a wiec tu mam troche wieksze szanse trafienia meczy w ktorych widze te 2-3 bramki w meczu : mam cos takiego jak dwa w jednym .. Oczywiscie tak gdzie wyglada mecz mi pod 1-0 czy odwrotnie wtedy pogram -2,5 unter Ale raczej nie widze tu takich meczy wiec wole sprobowac te 2-3 bramki w meczu No to na tyle z mojej strony pozdro jendru
NA 9 meczy /7 trafionych

jendru 156

jendru

Użytkownik
Moja nastepna kolejka wyglada nastepujaco pominajac piatkowy mecz

Leverkusen-Mainz-1 ⛔
Bayern-Hamburg 1✅
Leipzig-Köln 1✅
Freiburg-Dortmund BTS⛔
Darmstadt-Ausburg przedziel br.(2-3)✅
Hertha-Frankfurt przed.br,(2-3)✅
Ingolst.-MGladbach BTS⛔
Schalke-Hoffenheim BTS✅

jendru 156

jendru

Użytkownik
✅N0 to typujemy nastepna kolejke ..
Augsburg -Leipzig 2⛔ 2-2
Dortmund-Leverkusen 1✅ 6-2
Mainz -Wolfsburg przedzial bramkowy w meczu (2-3)✅ 1-1
KÖLN --Bayern M- 2✅ 0-3
Bremen- Darmstadt 98 1✅ 2-0
Hoffenheim - Ingolstadt 1✅5-2
MGgladbach- Schalke 04 1 ✅ 4-2
Frankfurt- Freiburg przedzial bramkowy w meczu (2-3)✅ 1-2;)

Hamburg SV-Hertha B- bts⛔ 1-0
NA 9 meczy / 7 trafione

Otrzymane punkty reputacji: +6
jendru 156

jendru

Użytkownik
;);)Witam chcialbym napisac kilka slow odnosnie mojego typowania bundesligi ktora najbardziej sie interesuje ze wszystkich pilkarskich lig ,no dzisaj superowo poszlo 6 / 6 wszystkie udalo mi sie wytypowac z czego sie bardzo ciesze .przyznam ze staram sie trafic cala kolejke tak dla siebie dla sprawdzenia swoich mozliwosci jak ktos tu zagladnal czy zaglada to widzi ze nic tu nie kombinuje a to ze repute mam taka jaka jest to tylko zalezy czy ktos cos z tego skorzystal wczoraj ten Leipzig zagralem czysty win dwa kupony popsuli a mozna bylo x2 pograc i bylo okey;) no to na tyle od mnie ,tez niekiedy koszystam z typow innych lig z ktorymi mam malo wspolnego no tak jak dzisaj fajnie mnie zalatwil West bromwich z angelskiej premier league pozdro jendru

Otrzymane punkty reputacji: +1
jendru 156

jendru

Użytkownik
Witam ostatnio W niedziele podalem 3analizy meczowe w roznych rozgrywkach ale tylko z udzialem niemieckich druzyn jak ktos skorzystal no to fajnie 2 zakonczone 1 jeszcze sie nie odbyl-
dzial Bundesliga - Entracht Franfurt-SC Freiburg typ przedzial br,w meczu (2-3) wynik 1-2 ???? ✅✅✅
2 Bundesliga Entracht Braunschweig- Sttutgart przedzial ,br, w meczu (2-3) wynik 1-1 ✅✅✅
Europa lig-Schalke 04- -Borussia M;gladbach typ 2⛔ wynik 1-1
-
typy z bundesligi podam na 9 meczy wkolo czw/ piatku moze juz wtedy bedzie wiadomo w jakim ustawianiu przypuszczalnym wyjda na mecz .
Ostanio wlasnie trener z Leverkusen SCHMITT zrobil sobie roszady zostawiajac 3 glownych zawodnikow na lawce ,ustawiajac bardziej defesywny wariant przeciw bvb bez brandt, bellarabi i meksykanina Chiciaritto i jak sie do niego zakonczylo to wiemy , 2-6 w plecy no i musial opuscic leverkusen no na tyle ,pozdro,jendru

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Ja policzyłem wszystkie aktualne mecze z tabeli bundesligii i grając na każdy mecz przedział bramek 2-3 grając płasko single 200 zł na jeden mecz bylibyśmy około 4000+ zł na plusie ???? Często pada tam taki przedział, a analizując dodatkowo mecze gdzie może tych bramek paść więcej (np. Bayern - Hamburg), Borusii niektóre możnaby zarobić jeszcze sporo więcej ????

jendru 156

jendru

Użytkownik
:grin:Fajnie ze ktos sie odezwal w moim dziale faktycznie ta opcje opisalem wyzej jednym z moich postow lubia sam osobiscie ja grac tez ze wzglegu na faja kwote z regula 2-2,2 tak przewaznie sa te kwoty , oczywiscie trzeba tez to trafic i miec tez wyczucie co do wagi danego meczu . dlatego tez zalozylem ten dzial tak dla sprawdzenia siebie a przy okazji moze ktos cos odemnie ktorys z moich typow pograc , : podam ci przyklad ostaniej kolejki pogralem po blamazu z bayernem Hamburg z berlinem bts pogralem bo liczylem tez ze u siebie Hamburg musi cos dla kibicow zrobic po tej kompromitacji a jak wiadomo tez Berlin ma kim postraszyc bo i kaloui i Ibisievic potrafia trafic no i ten mecz tak mi pasowal na bts lub na takie 2-3 bramki no nie zawsze prognozy wyjda .kto by przed meczem powiedzial ze Leverkusen skasuje 6 bramek z BVB , te sobotnie mecze ulozyly sie tak jak powinny takie byly przewidywania mysle nie tylko moje jak ktos uwaznie sledzi bundeslide w ta ostanio kolejke mozna bylo duzo trafic z dobrymi kursami a ten LEIPZIG bezpiczniej pograc x2 i by bylo okey . wtedy by bylo 8 trafien ale tak 7 wydaje mi sie ze okey . Ja nie zachecam do grania moich typow tak wysoko jak piszesz single po 200:grin: bo moze byc roznie a nie chcial bym zeby ktos mnie opluwal tak jak czytam na niekorych dzialach staram sie wedlug mojego uznania wytypowac dane zagadnienie To na razie i pozdro jendru

jendru 156

jendru

Użytkownik
W czoraj podalem mecz ligi Mistrzow ARSENAL- Bayern - z fajnym typem 2 i Lewandowski trafi no i fajnie weszlo przy dobrym kusie w calosci 2,9 .Ja ktos pogral no to fajnie wynik 5-1 dla BAYERNU :p ozdro.jendru✅✅????

Otrzymane punkty reputacji: +10
rewetel 433

rewetel

Użytkownik
ja zagrałem na bayern @1,95 i weszło chociaż do końca pierwszej połowy były spore obawy, jak myślisz sądząc po statystykach i formach drużyn w ostatnim ich meczu borusia awans @1,72 pograłem grubo, głównie skłoniły mnie do tego statystyki borusii z meczu na wyjezdzie wydaje się że tu nie może być innego wyniku niż awans borusii

jendru 156

jendru

Użytkownik
Witam kolege Rewtel tez wczoraj pogralem 2 x Bayern jeden czysty win a drugi typ co podalem z LEWYM analiza w dziale ligi mistrzow uzasadnienie dlaczego . Dzisaj mamy mega wazny mecz borussi wiem ze duzo tu celuje w ten typ co podales czyli awans fajny kurs 1,7 ale ja go odpuszczam co nie twierdze ze to jest zla opcja wszystkie ostatnie czynniki wskazuja ze powinni to Dortmund zagarnac bo i w lidze 2 zwyciestwa no i tam w pierwszym meczu dogodne sytuacjie no i ten karny nie trafiony przez AUBA. Wiemy ze w Dortmundzie w ostanim czasie nikt nie wygral ,trener TUCHEL zapowiada walke na calego jedna bramka do odrobienia tez jest w ich zasiegu . oby tak bylo i przesli dalej troche mam obawy brak Reusa , i wystep Guerrerio pod znakim zapytania no i co widze bez Schmelzera czyli 2 zawodnikow z lewj flanki zagra zapewnie durm , JA pogram w tym meczu cos innego to ze AUBAMEYANG trafi po dobrym kursie 1,80✅ i Dortmund wygra mecz .czyste trafienie jest 1,55 AUBO: licze na zwyciestwo Dortmundu no i tak jak w ostatnich meczach trafial to i dzisaj tez trafi Aubameyang.pozdro,jendru✅:grin:

jendru 156

jendru

Użytkownik
Witam podalem typ na jeden z meczow bundesligi w dziale dzisaj postaram sie wytypowac wedlug mojego przekonania i opcji ktora wydaje mi sie najodpowiedniejsza a wiec widze to z mojej strony tak
1.B.Leverkusen -Werder Bremen-TYP- BTS ✅ wynik 1-1
2.B:münchen -Eintr, Frankfurt typ -1 ✅ wynik 3-0
3Hertha Berlin .- Borussia Dortmund TYP -1✅ wynik 2-1
4.Darmstadt 98- Mainz typ -BTS ✅wynik 2-1
5.Freiburg - Hoffenheim -typ - BTS ✅wynik1-1
6.Leipzig - Wolfsburg-TYP - BTS⛔ wynik 0-1
7 .Ingolstadt- FC Köln - typ - przedzial bramkowy w meczu (2-3 )⛔ 2-2
8.Schalke - FC Augsburg -TYP -przedzial bramk. (2-3)✅ wynik 3-0
9.Hamburg SV-B.M:gladbach TYP -X2⛔ wynik 2-1

Tak ja to widze ten mecz ktory podalem w dziale mozna po mniejszym kusie pograc 1x dla bezpieczniejszej opcji ja sklonilem sie bardziej ryzyknie czyli 1 na Herthe . pozdro jendru

jendru 156

jendru

Użytkownik
✅Witam mysle ze jak ktos pogral moj typ z dzialu bundesligi ktory podalem w czwartek Hertha Berlin - Borussia Dortmund wynik 2-1 przy bardzo fajnym kursie 5,5 bo taki byl w chwili wytawienia ofery to nie zaluje ,✅✅✅
licze na jakos drobra repute hihihi..... ???? ???? pozdro,jendru

Otrzymane punkty reputacji: +6
jendru 156

jendru

Użytkownik
:Witam z rana po przeanalizowaniu wstepnych skladow druzyn , postaram sie wedlug mojej oceny podac jak ja to widze ta 25 kolejke . Duzo jest czynnikow wplywajacy na koncowe wyniki , bo i sedziowanie ,ustawienie druzyny , inne rozgrywki LM,LG,puchar krajowy , motywacja dyspozycja dnia i bla bla bla ,,,, ???? no i tak -

1,Dortmund -Ingolstadt - typ -1✅ wynik 1-0
2.Wolfsburg-Darmstadt- typ-BTS ⛔ wynik 1-0
3.Köln- Hertha berlin- typ- przedzial br. w meczu 2-3⛔wynik4-2
4.Augsburg - Freiburg -typ BTS✅ wynik 1-1
5. Werder.-Leipzig typ-BTS⛔ wynik 3-0
6.Hoffenheim -Bayer leverkusen-typ- 1 (analiza w dziale bundesligii)✅1-0
7.Frankfurt-Hamburg-typ ponizej -2,5 (Unter)✅wynik0-0
8.Mainz-Schalke -typ -przedzial br w meczu 2-3⛔ wynik 0-1
9M;Gladbach -FC Bayern - typ -2 ✅ wynik 0-1

Co do meczu nr.2 gram BTS ale tak po cichu licze na pierwsze punkty Darmstadtu na wyjezdzie widze ze jeszcze sie calkowicie nie podali maja kilku sciagnietych grajkow no powinno byc ciekawie w Wolfsburgu.no to na tyle jak bedzie to zobaczymy pozdro jendru.

K 4

krystianf

Użytkownik
Witam z rana po przeanalizowaniu wstepnych skladow druzyn , postaram sie wedlug mojej oceny podac jak ja to widze ta 25 kolejke . Duzo jest czynnikow wplywajacy na koncowe wyniki , bo i sedziowanie ,ustawienie druzyny , inne rozgrywki LM,LG,puchar krajowy , motywacja dyspozycja dnia i bla bla bla ,,,, ???? no i tak -

1,Dortmund -Ingolstadt - typ -1
2.Wolfsburg-Darmstadt- typ-BTS
3.Köln- Hertha berlin- typ- przedzial br. w meczu 2-3
4.Augsburg - Freiburg -typ BTS
5. Werder.-Leipzig typ-BTS
6.Hoffenheim -Bayer leverkusen-typ- 1 (analiza w dziale bundesligii)
7.Frankfurt-Hamburg-typ ponizej -2,5 (Unter)
8.Mainz-Schalke -typ -przedzial br w meczu 2-3
9M;Gladbach -FC Bayern - typ -2

Co do meczu nr.2 gram BTS ale tak po cichu licze na pierwsze punkty Darmstadtu na wyjezdzie widze ze jeszcze sie calkowicie nie podali maja kilku sciagnietych grajkow no powinno byc ciekawie w Wolfsburgu.no to na tyle jak bedzie to zobaczymy pozdro jendru.
Witam ciekaw jestem czy Ci wejdzie Dortmund tam może nie zagrać wielu podstawowych graczy Dortmundu po cichu liczę na X2

jendru 156

jendru

Użytkownik
Witam ciekaw jestem czy Ci wejdzie Dortmund tam może nie zagrać wielu podstawowych graczy Dortmundu po cichu liczę na X2
Witam wiem ze graja bez 3 podstawowych grajkow za to z Kagawa i w przodzie z Schürrle wiem ze sa po pucharach z Lotte ,dlatego pisalem na poczatku mojego postu o tych wszystkich czynnikach ktore przekladaja sie w koncowy wynik mimo to z takim przeciwnikiem jak Ingolstadt powinni zdobyc 3 punkty tym bardziej graja u siebie . Dlatego tym druzyna grajacym w kilku pucharach bedzie coraz trudniej w utrzymaniu stabilizacji .to na razie jendru

jendru 156

jendru

Użytkownik
Witam no i wracamy po przerwie reprezentacyjnej na ligowe boiska bundesligii no i postaram sie wedlug uznania wytypowac 26 kolejke ,
1.Hertha -1899 Hoffenheim - typ -x2 wynik 1-3✅:spokodfhgfh:
2.Bayern- FC Augsburg- typ- 1 wynik 6-0 ✅
3Schalke - Dortmund - typ -BTS wynik 1-1 ✅
4.Hamburg- Köln typ - 1 wynik 2-1✅
5.Freiburg- Bremen -typ -BTS wynik 2-5✅
6.Leipzig -Darmstadt - typ -1 wynik 4-0✅
7.Frankfurt-M,gladbach typ - x2 wynik 0-0✅
8.Ingolstadt- Mainz typ-x2 wynik 2-1⛔
9,Leverkusen - Wolfsburg typ- BTS wynik 3-3✅

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Co przemawia za wieśniakami jendru ? Mi się wydaje ze Hertha czysta 1. Ale dla mnie 1,3,6,7 może być 2-3 bramy co myslisz ?

Do góry Bottom