>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bundesliga 9-10.09.2006

Status
Zamknięty.
bartekpl 0

bartekpl

Użytkownik
9.09

SG Flensburg-Handewitt v VFL Gummersbach
GWD Minden-Hannover v HSV Hamburg
HBW Balingen Weilst. v THW Kiel
TV Großwallstadt v TuS N-Lübbecke
Wilhelmshavener HV v TBV Lemgo

10.09
SC Magdeburg v SG Kronau
HSG D/M Wetzlar v MT Melsungen
HSG Düsseldorf v HSG Nordhorn

bartekpl 0

bartekpl

Użytkownik
SG Flensburg-Handewitt v VFL Gummersbach

Mecz bardzo ciekawy, ale mysle ze mozna zagrac na VFL Gummersbach!! VFL Gummersbach dobrze zaczeli sezon ostatnio zwyciestwoz THW Kiel. Natomiast SG Flensburg moim zdaniem w przecietnej formie.
Typ:2 3.75

domel 49

domel

Forum VIP
oj co do tego spotkania to mam inne zdanie ???? Flensburg to klasa i nie wydaje mi sie zeby latwo sie poddal. Jak dla mnie to Flensburg wygra ale po wyrownanym spotkaniu.

domel 49

domel

Forum VIP
HSG Düsseldorf v HSG Nordhorn ✅

Jeden z najbardziej wyrownanych spotkan w tej kolejce. Düsseldorf jeszcze w tym roku nie wygral a Nordhorn powoli sie rozkreca (2 ostatnie spotkania 2 wygrane) , mozna by postawic na gosli kurs dosc fajny ale ja osobiscie polecam over 55,5 bramek kurs podobny ale znacznie pewniejszy ????

zebedebe 0

zebedebe

Użytkownik
HBW Balingen/W. - THW Kiel # HBW Balingen/W. +8,5 1.85 ⛔⛔⛔
Beniaminek narazie stawia wysoko poprzeczke dla swoich przeciwnikow. THW dopiero wchodzi w cykl meczowy. Jak dla mnie różnica 9 bramek nie do przeskoczenia dla Kilończykow.

SG Flensburg-Handewitt - VfL Gummersbach # SG Flensburg-Handewitt -3,5 2.00 ✅✅✅
Jak przedmówcy pisali nie najlepiej zaczeli ten sezon Flensburczycy co ich napewno zmotywuje do dobrej gry przed własną publicznością pozatym Flensburg to marka oni mogą słabo zagrać 2-3 mecze ale to nadal jest europejska czołówka.

Ot taki dubelek na jutro:)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom