7,5K muffin5510 Użytkownik Październik 1, 2012 #1 Potrzebuje bukmachera u którego jest opcja via paypal. Znalazłem kilka, paddypower czy bwin ale nie można z Polski ;( Więc - paypal polska proszę!
Potrzebuje bukmachera u którego jest opcja via paypal. Znalazłem kilka, paddypower czy bwin ale nie można z Polski ;( Więc - paypal polska proszę!
7,5K muffin5510 Użytkownik Październik 1, 2012 #3 Potrafisz racjonalnie wytłumaczyć jaki jest tego powód ? Jakaś rada?
2,3K mark Forum VIP Październik 1, 2012 #4 Jesli masz stare konto to mybet. Nowych kont Polacy nie moga zakladac
7,5K muffin5510 Użytkownik Październik 1, 2012 #5 Niestety, a co uważacie o podanie fałszywych danych - zmiana lokalizacji na dla przykładu Szwecje ?
164 win1988 Użytkownik Październik 1, 2012 #6 A jak poproszą o dowód tożsamości, a IP ? Kłamstwo ma krótkie nogi, tutaj nie ma szans, aby to przeszło.
A jak poproszą o dowód tożsamości, a IP ? Kłamstwo ma krótkie nogi, tutaj nie ma szans, aby to przeszło.
7,5K muffin5510 Użytkownik Październik 2, 2012 #7 Tak wiem, no dobra jakoś sobie poradziłem dzięki. Ale bez sensu, że Nie obsługują PayPal (Poland) bukmacherzy.
Tak wiem, no dobra jakoś sobie poradziłem dzięki. Ale bez sensu, że Nie obsługują PayPal (Poland) bukmacherzy.
481 krisbarca_92 Użytkownik Październik 2, 2012 #8 Po co koniecznie ta wplata z PP ? Jakis problem wyplacic z PP na konto i wplacic na wiele innych mozliwosci ?
Po co koniecznie ta wplata z PP ? Jakis problem wyplacic z PP na konto i wplacic na wiele innych mozliwosci ?
7,5K muffin5510 Użytkownik Październik 3, 2012 #9 Bo wypłata z paypala na konto bankowe trwa 1-2 dni a jesteśmy w takich czasach, gdzie mogło by już być wszystko dostępne i z prędkością światła robione.
Bo wypłata z paypala na konto bankowe trwa 1-2 dni a jesteśmy w takich czasach, gdzie mogło by już być wszystko dostępne i z prędkością światła robione.