>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bukmacherzy internetowi do progresji

V 0

vanpersil

Użytkownik
Nie wiem dlaczego, ale mój temat został zamknięty, a z pewnością nadawał się do tego działu.
Odwiedziłem dział z systemami i się z wieloma z nich zapoznałem. W dziale macie jakieś reklamy bukmacherów i jakie to oni promocje proponują, ale opisu i informacji, czy są tam ograniczenia co do stawek to nie znalazłem, a głównie o to mi chodzi.
Jakich bukmacherów internetowych polecacie do progresji? Są tacy, gdzie nie ma ograniczeń co do stawki?
Proszę o odpowiedź.

S 212

synpresleja

Użytkownik
Pinnacle,b365 tam mysle ze nie pokryja Cie limity,chyba ze chcesz grac 3lige cypru wtedy mozesz miec problem;) Ogolnie bukmacherzy ligi europejskie do 2 poziomu krajow cywilizowanych przyjmuja w dosc konkretnych stawkach,Ale tych co polecilem wydaje sie najlepsi. Swoja droga nie lepiej przelac gotowke na Skrilla i na oddsportalu szukac obecnie najwyzszego kursu na X?

Do góry Bottom