High_Roller
Użytkownik

Dobra bo muszę coś wyjaśnić.
Zaczne od tego że w 4 literach mam jakieś best of the best
Prowadze temat w KzS plus swojego excela po prostu zwyczajnie dla siebie a nie dla kogoś.
Generalnie w temacie pojawia sie wiekszośc kuponów pre które gram , nie wrzucasm live bo regulamin zabrania.
Często wrzucam scrrena gdy spotkania zaczynają się lada chwile a później edytuje post i wpisuje go normalnie usuwając screen.
Pewnie nie jeden odwiedzający moje wypociny tutaj zdążył to zauważyć.
Wczoraj obstawiałem UFC. Kilka kuponów poleciało pre a jak to zawsze kilka wlatuje kiedy dana walka ma się rozpoczać.
Chodzi tutaj o kupon nr 102.
Wpisywałem go jak zawodnicy wychodzili do walki , obstawiłem może dwie minuty wczesniej.

Niestety pomyliłem się przy wpisywaniu typu w walce Hooper - Borschchev . Jak poniżej zauważycie w scrrenie powinno być że Borshchcev NIE WYGRA PRZED CZASEM

Przy rozliczaniu zmieniłem w poście swój bet. Stawka i wygrana pozostała taka sama w funtach i jednostkach.
Zarzucono mi oszustwo , tyle że przy oszustwie kurs na typ jaki wpisałem omyłkowo był 2,10 więc wygrana i kurs AKO były by większe .
Ponadto wczoraj rozliczyłem chyba z 20-25 kuponów na minus za stawki 20-50j
Naprawdę myślisz żałosny chłopku że 10j na minus robi mi jakąś różnicę ? albo to 19,83j na plus robi mi różnicę ?
Pomyliłem się a że wpisuje kupony te co gram to chciałem to rozliczyc tak jak to było postawione.

Grubo po północy robi scrreny i zgłasza do adminów którzy wtedy smacznie śpią
Za poprzedni miesiąć wygrałem chyba 100zł w best of the best
Zapytam waldiego czy może tą kwotę wysłać do tony_parker żeby sobie kupił maść na ból dupska
Oczywiście wyjaśniłem to z waldim , kupon rozlicze na minus ale zostawię tam screen wygranego kuponu
Uważajcie na typa bo robi scrreny i lata do adminów ze wszystkim
Jakie chłop musi mieć żałosne i nudne życie