انتقام گرفتن
Użytkownik
Witam, w temacie znajdziecie szczególnie wyselekcjonowane typy z konkretną informacją, co do przypuszczalnego lub konkretnego wyniku. Będzie takich typów kilka w tygodniu, gdyż nie można publikować typów live. Przed założeniem tematu analizowałem ofertę buków, u których gram tj. 1xbet, 888starz, 22bet (na chwilę obecną) vs. polskie firmy typu efortuna, sts, superbet, betclic i około połowa typów, które będę publikował powinna być dostępna zarówno u moich buków jak i w polskich firmach. Gdyby polskie firmy miały takie oferty jak zagraniczne firmy, pewnie też bym u nich grał, z przyjemnością odprowadzając podatek. Natomiast typy, które gram, a właściwie dostępność tej informacji niekiedy tylko i wyłącznie w w konkretnych zagranicznych firmach przyczyniło się do zmiany, jak się okazało konkretnej w skutkach. Nie będę pisał za jakie stawki gram, natomiast obieram sztywne stawkowanie co do konkretnych typów od 1-3j na typ, a w podsumowanie zobrazuje faktyczny zysk. Każda staka będzie adekwatna do rzeczywistej stawki. Informacje mam z paru miejsc, bo sam nie siedzę w analizie i diagnostyce dotyczącej niszowych drużyn czy pracy sędziego. Będą różnego rodzaju typy, a większość jak zakładam będzie na tyle konkretna, że niejeden odwiedzający regularnie mój temat powinien swoje zarobić. Powodzenia!
1. | 18.30 | La Liga | Cadiz - Osasuna | Cadiz +0.25 | @1,75 | Stawka: 2j | 1-1 (+0.75j)
***Kursy co do tego handicapu w Bet365 1,45. Rusek proponuje kurs 1,70-1,75. Wahania. Na 10 sytuacji, w których jest taka różnica konkretnie w tego typu zakładach zestawiając B365 i 1xbet, 8/9 zakładów kończy się wygraną.
1. | 18.30 | La Liga | Cadiz - Osasuna | Cadiz +0.25 | @1,75 | Stawka: 2j | 1-1 (+0.75j)
Post automatycznie złączony:
***Kursy co do tego handicapu w Bet365 1,45. Rusek proponuje kurs 1,70-1,75. Wahania. Na 10 sytuacji, w których jest taka różnica konkretnie w tego typu zakładach zestawiając B365 i 1xbet, 8/9 zakładów kończy się wygraną.
Ostatnia edycja: