>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Bukmacherka..

T 0

tayos

Użytkownik
Witam wszystkich stałych bywalców, otóż zastanawiam się czy warto by zacząć grać mając na celu pomnożenie mojego małego budżetu (by mieć pieniądze na to i owo), lecz bardzo pomału, metodą progresji, gdyż wydaje mi się najbardziej rozsądna i możliwa przy moim bardzo chudym budżecie. Mam zamiar grać głównie na tenisie i siatkówce, gdyż jest tam większa możliwość trafienia, ze względu na brak remisu.
Jest sens grania niskim budżetem, nastawiając się że uda mi się go pomnożyć? Na co należy uważać?
Z góry dzięki za odpowiedź.

T 0

tayos

Użytkownik
Jeszcze pytanie, grać kilka kuponów dziennie, po jednym zakładzie czy może tak jak w oscylatorze by AKO wynosiło 5-7? Lub może jeden kupon z niskim AKO tak by coś zarobić, a nie stracić?

T 0

tayos

Użytkownik
Stawiać tylko jeden kupon dziennie tak by nie stracić od razu zbyt dużej ilości kasy, czy grać po parę kuponów? Oraz ile czasu zajmie przelew przez pocztę na MB i z tego do Bet365?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tayos &gt;&gt;&gt; pamiętaj też, że handicapy azjatyckie pozwolą Ci grać wszystkie dyscypliny a nie tylko te przez Ciebie podane, jako te w których nie występuje remis...

T 0

tayos

Użytkownik
Odchodząc od tematu mam pytanie odnośnie wpłacania na MB, otóż w zakładce Wpłaty widnieje taka informacja !
!! ZAKAZ depozytów gotówkowych/ od stron trzecich !!!
co po dokładniejszym zapoznaniu się z regulaminem wskazuje że:
WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO.
Czyli to znaczy że nie mogę wpłacić pieniędzy poprzez przelew pocztowy, tylko poprzez bank w którym mam konto?

B 0

bronxt

Użytkownik
Odchodząc również, czy na bet365 jezeli wplace na swoje konto 200 otrzymam bonus, bedzie to 1sza wplata, ale zarejestrowany jestem od dluzszego czasu ( czy data rejestracji musi byc świeza, gdzies jest ze do 7 dni po nalezy dokonac wplaty). Z góry thx

the_witcher 0

the_witcher

Użytkownik
Z doświadczenia powiem, że warto jest zagrać na coś konkretnego / dobrze przemyślanego i za większą kasę bo granie za &quot;drobniaki&quot; raz za razem nic w perspektywie czasu nie daje, bo nie ma codziennie meczów o b prawdowpodobnej wygranej. Polecam grac mecze o stawke tj. liga mistrzow bo w mniej waznych tj mecze towarzyskie, wyniki bywaja mniej lub bardziej zaskakujace. Niemniej zycze powodzenia w grze

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Polecam grac mecze o stawke tj. liga mistrzow bo w mniej waznych tj mecze towarzyskie, wyniki bywaja mniej lub bardziej zaskakujace.
To kolego trafiłeś, przecież Liga Mistrzów to od zawsze były najbardziej zaskakujące rozgrywki ( tam w przeciwieństwie do większości Barcelona przegrywa ;), w LM Kopenhaga wyszła z grupy, Chelsea przegrała z Marsylia i tak dalej), po za tym dla każdego co innego jest niespodzianka na przykład spotkanie Legi z Arsenalem - mimo, że mecz z Arsenalem to nikt się nie spodziewał, że Legia dostanie lenie. Niema wyników na które można stawiać i sa mało zaskakujące bo wszyscy grają żeby wygrać, i większości ludzie się liczą a ludzie nie są automatami. Tak naprawdę to niemożna stwierdzić co jest zaskakuj bo my nic nie wiemy nie siedzimy na treningach, nie rozmawiamy z graczami w pewnym sensie obstawiamy w ciemno, a szamę niestety są 50-50.

the_witcher 0

the_witcher

Użytkownik
Wiem, ze zdarzają się niespodzianki, ale zazwyczaj w tzw. &quot;masówkach&quot; dla mnie z kilku oferowanych meczy zazwyczaj co najmniej 1 faworyt wygrywał swój mecz i nigdy nie byłem na tym stratny. Barcelona może i przegrywała swoje spotkania, ale w meczach o stawkę przynajmniej wiadomo, że takiego meczu sobie nie odpuszcza i wystawi najsilniejszy skład. Nie ma meczów pewnych, ale ja zawsze mile wspominam mecze LM i często je obstawiam, nie mniej jednak każdy powinien szukać spotkań z dyscyplin o którejś wie coś więcej niż pozycja rankingowa w lidze. Takie jest moje zdanie i nikomu nie nakazuje sie z nim zgadzać. To czy gracz odniesie zysk czy strate najlepiej określi, która taktyka jest właściwa.

Do góry Bottom