>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacherka Sposobem Na Życie ?

chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
Witam serdecznie. Jestem 23 letnim fanem piłki nożnej.
Jeszcze w technikum, dobry kolega zabrał mnie do buka naziemnego, no i właśnie wtedy moja przygoda z bukmacherką rozpoczęła się na dobre. Dzisiaj mija już parę lat od postawionego pierwszego kuponu. Wiadomo, z biegiem czasu jakieś tam doświadczenie wpadło, nie uważam się jednak za tego &quot; najmądrzejszego &quot;, ale nie ważne.

Od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy z zakładów da się żyć. Sporo już czasu minęło od rozpoczęcia przeze mnie pracy, i przyznam szczerze, że harowanie na mojego obecnego jak i wcześniejszych szefów bardzo mnie irytuje... W głowie mam kilka pomysłów na własną działalność / biznes, jednak do zrealizowania któregokolwiek z nich potrzebna jest nie mała sumka PLN, a więc te kwestie póki co zostawiam w spokoju. Aktualnie pracuję w Niemczech, i staram się odkładać kasiorke na w/w cel, jednak jeszcze troszkę czasu minie nim będę mógł bez stresu podjąć się wyzwania jakim jest bez wątpienia własna działalność. Do tego czasu chcę jednak sprawdzić się w bukmacherce, a nóż widelec okaże się to moją mocną stroną, i po fazie testowej zacznę grać grubszą kasą, co nawiązując do nazwy tego tematu, stałoby się moim &quot;sposobem na życie&quot;.

Temat założyłem, ponieważ uważam iż jest to fajna opcja do księgowania. W odróżnieniu od innych użytkowników, liczę na waszą aktywność w tym temacie. Chciałbym poczytać wasze sugestie, rady, krytykę jak zwał tak zwał, wszystko po to by osiągnąć jak najlepszy sukces, i w końcu stać się prawdziwym &quot;typerem&quot;.

Na start przelałem sobie 80 zł. Spokojnie mógłbym przelać więcej, jednak jak już pisałem, w chwili obecnej jest to faza testowa, bądz też przygotowawcza ( kto jak woli ) do konkretnej gry. Może się okazać, że moje typy będą słabe, wtedy wiadomo, że bukmacherka nie będzie moim &quot;sposobem na życie&quot; ???? no, ale zobaczymy, wszystko okaże się w praniu.

Z tego miejsca zapraszam również wszystkich do subskrypcji tematu, by być na bieżąco jak, oraz do aktywnego udzielania się w temacie.

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +36
chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
Pierwszy kupon - pierwszy dylemat...
Sporo postów poczytanych przez moją osobę na różnych forach, odnośnie dzisiejszych spotkań w LM. Co mi to dało ? W zasadzie nic hehe, Zdania jak i typy odnośnie jednego jak i drugiego meczu są podzielone. Więc chyba nie pozostaje mi nic innego jak zdać się na własną intuicję, jak i rozsądek. Oczywiście nie będę tutaj wypisywał składów etc. myślę, że każdy fan futbolu zaznajomił się z dotychczasowymi informacjami znajdującymi się w sieci, w końcu jest to LM. Tak więc zaczynamy ????
1.
Liga Mistrzów
Juventus - Bayern @ BTS ( 2.00 ) 10 zł ✅ 10zł

Mecz Arsenalu z Barceloną odpuszczam, choć jak bym miał grać to poszedłbym w jakiś Over na gości. ( np. Over 1.5 po kursie 1.65 )

Otrzymane punkty reputacji: +6
chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
2.
Liga Mistrzów
Dyn. Kiev - Manchester City@ Manchester City Over 1.5 ( 2.50 ) 7.50 zł ✅ 11.25 zł

Na dzisiaj taka opcja. Liczę, że odkładanie sił w meczu pucharowym przez City przyniesie efekty..

Otrzymane punkty reputacji: +1
chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
3.
Liga Europejska
Liverpool - Augsburg @ Wygrane w jednej z połów : Liverpool ( 1,25 )
FC Basel - Saint-Etienne @ FC Basel Over 1.5 ( 1.88 )
AKO: 2.35 13.30 zł ✅ 17.96 zł

chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
4.
Bundesliga
FC Koeln - Hertha Berlin @ Wygrane w jednej z połów: FC Koeln ( 1,68 )
EDIT: Kto ogladał mecz myślę, że zgodzi sie ze mną, iż drużyna z Berlina nie zasłużyła sobie swoja grą na wywiezienie 3 punktów z Koloni. Gra gospodarzy była bardziej &quot;zjadliwa&quot; aniżeli gra przyjezdnych, niestety na chwilę obecną braki w ataku gospodarzy są zbyt duże by móc zdobywać punkty, czytaj strzelać bramki. O ile stwarzają sobie sytuację pod bramką rywali, o tyle nie ma ich komu wykończyć, choć słupek zaliczyli w tym spotkaniu :p.
Ekstraklasa
Cracovia Kraków - Zagłębie Lubin @ Wygrane w jednej z połów: Cracovia Kraków ( 1,68 )
EDIT: Tutaj za wiele nie mogę powiedziec, muszę przyznać się bez bicia, że meczu nie oglądałem.
AKO: 2.82 6.26 zł ⛔ 6.26 zł Pierwsza wtopa za nami, grunt, że stawka dobrze dobrana w odniesieniu do prawdopodobieństwa pokrycia kuponu.

chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
5.
Bundesliga
Werder - Darmstadt@ Darmstadt Over 1.5 ( 2.80 ) 10 zł ✅ 18 zł

EDIT: Meczu nie ogladałem, może napiszę coś więcej jak obejrzę obszerny skrót.

6.
Bundesliga
Wolfsburg - Bayern Monachium@ Under 2.5 ( 2.25 ) 10 zł ✅ 12.25 zł

EDIT: Tak jak myślałem, Under 2.5 zaliczony. Troszkę obawiałem się o powodzenie tego typu, gdy zobaczyłem wkraczającego na murawe Riberiego ( nie wiem czy dobrze napisałem, ale to przecież nie ma tutaj kompletnie znaczenia ). Dodatkowo troszkę stresu się nabawiłem po pierwszym golu Lewanboskiego :p mocno trzymałem kciuki, by się nie rozstrzelał i po raz kolejny nie wpakował 5 bramek wilkom hehe ogólne wrażenia po meczu ?? takie sobie, wiadomo kilka ładnych okazji było, zabrakło skuteczności no i troszkę szczęścia. Całe szczęście, że ich nieszczęście było naszym szczęściem i sianko nie wtopione :p hehe ale napisałem

chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
Kurcze kusi i kusi mnie pogranie w stronę Wisły, czysta 1 po kursie 2.00 ciekawie wygląda, to samo Over 1.5 Wisły po kursie 2.00. Co o tym sądzicie, warto się w to pchać ? Co podpowiada wam intuicja ? bo mi, że dzisiaj Wisła wygra gładko.
PS: pytanie do administratorów, co się stało z moim postem z kuponami nr. 5 / nr. 6 ??
EDIT : Widzę, że administracja się nie przejęła zniknięciem posta, ale mniejsza. Wstawie jeszcze raz te kupony, ponieważ statystyki mają być w 100% zgodne z prawdą ...
5.
Bundesliga

Werder - Darmstadt @ Darmstadt Over 1.5 ( 2.80 ) 10 zł ✅ 18 zł
6.
Bundesliga

Wolfsburg - Bayern Monachium @ Under 2.5 ( 2.25 ) 10 zł ✅ 12.50 zł
PS: Link ze screenem, że te kupony były grane, wstawię po 10 napisanych postach, bo widzę, że jest jakas blokada

Otrzymane punkty reputacji: +2
verno 1,3M

verno

Znawca - Hokej
ja dalem czysta 1 musza sie wkoucu przelamac i wierze ze dzis to sie wydarzy

I 389

ise

Użytkownik
Dzisiaj Wisła bez Głowackiego, ale za to Wolski ma wyjść w pierwszym. Ostatnio oglądałem mecz Wisłe z Górnikiem i muszę przyznać, że bardzo bardzo słabo Wisła, praktycznie nie dochodzili do sytuacji, nie było tam siły kreatywnej, lagi z obrony do ataku, gol przypadkowy, mało sytuacji w meczu. Owszem Wisła musi się w końcu przełamać, ale czy dziś? Myślę nad remisem, ale martwi mnie ten Wolski, bo on może rozruszać środek pola wisły. pozdro
ps. intuicja podpowiada mi 1-1 ????

chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
7.
Ekstraklasa
Wisła Kraków - Podbeskidzie B-B @ Wygrane w jednej z połów: Wisła Kraków ( 1,58 )
Serie A
AC Milan - Torino @ Wygrane w jednej z połów: AC Milan ( 1,45 )
AKO: 2.29 8 zł ✅ 10.32 zł
A ciul, drugi dubel w tym temacie, mam nadzieję, że będzie skuteczniejszy od tego poprzedniego ...
ps: Kupon nr. 7 ponieważ 5/6 jakoś magicznie zniknął :/ poczekam do wieczora, jak nie wróci na swoje miejsce, będę musiał zagadać do któregoś z administratorów co się stało :p

EDIT: Kupon pokryty już po pierwszej połowie ???? dobry bet proszę Państwa

chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
Co sądzicie, aby dzisiaj pograć w stronę Gladbach / Lecha / Mainz / w Dortmundzie BTS ? / jakis over Valenci ? / coś w stronę Totka ?
Piszcie swoje propozycję, mamy czas do wsadzenia kuponu, a może wspólnymi siłami uda się skleić coś konkretnego.

icanseeelvis 122

icanseeelvis

Użytkownik
Ciekawie dobierasz wygraną jednej z połów ???? może trzyma się tego? Na lecha powinien być ok kurs do tego hmm Mainz?

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
witaj pisałem do Ciebie ostatnio albo nie doszła wiadomość albo nie widziałeś.pytalem o bundeslige.jesli nie chcesz zebym pisał i nie zasmiecal Ci tematu to napisz będę pisał na priv.
Dzisiaj mam takie bety

16. minuta i powyżej @ 1.40Czas pierwszej bramki dla FC Kopenhaga Bramka - Powyżej/PoniżejOtwarty
FC Kopenhaga ₋ Esbjerg
16. minuta i powyżej @ 1.57Czas pierwszej bramki dla Valencia Bramka - Powyżej/PoniżejOtwarty
Valencia ₋ Athletic Bilbao

Tottenham @ 1.44 Rezultat meczu
Tottenham ₋ Swansea
Remis @ 1.40Uniao Madeira - w której połowie strzeli więcej bramek
Benfica ₋ Uniao Madeira

chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
witaj pisałem do Ciebie ostatnio albo nie doszła wiadomość albo nie widziałeś.pytalem o bundeslige.jesli nie chcesz zebym pisał i nie zasmiecal Ci tematu to napisz będę pisał na priv.
Dzisiaj mam takie bety

16. minuta i powyżej @ 1.40Czas pierwszej bramki dla FC Kopenhaga Bramka - Powyżej/PoniżejOtwarty
FC Kopenhaga ₋ Esbjerg
16. minuta i powyżej @ 1.57Czas pierwszej bramki dla Valencia Bramka - Powyżej/PoniżejOtwarty
Valencia ₋ Athletic Bilbao

Tottenham @ 1.44 Rezultat meczu
Tottenham ₋ Swansea
Remis @ 1.40Uniao Madeira - w której połowie strzeli więcej bramek
Benfica ₋ Uniao Madeira
nie odpisałem ponieważ mam jeszcze zablokowane pisanie PW. Chyba po 10 postach opcja ta jest odblokowywana więc na czasie powinienem normalnie zacząć odpisywać na PW ???? Jeśli chodzi o zaśmiecanie tematu, to jak już pisałem w pierwszym poście tego tematu, mi to nie przeszkadza, miło jest podyskutować, i poczytać poglądy osób &quot;trzecich&quot; odnośnie spotkań.
Ciekawie dobierasz wygraną jednej z połów ???? może trzyma się tego? Na lecha powinien być ok kurs do tego hmm Mainz?
gram tego typu zakłady z tego względu, że są to tak jakby 2 szanse na powodzenie typu, i nawet jeśli coś nie pójdzie po mojej myśli w pierwszej połowie, zawsze zostaje nam druga szansa, czyli druga połowa ???? osobiście uważam, że takie granie pozwala zminimalizować porażki przez tak zwane niespodzianki kolejki ( jak wiadomo, druzyna A gra z druzyna B, druzyna A jest faworytem, cos nie pyklo i przegrali pierwsza polowe, w drugiej wychodza na murawe zdeterminowani i gonia wynik, nie koniecznie skutecznie, ale zawsze istnieje szansa ze strzela wiecej bramek w pogoni za punktami, anizeli druzyna niespodziewanie prowadzaca mecz :p )
Lech Wygrana Jednej z Połów po kursie 1.40
Mainz Wygrana Jednej z Połów po kursie 2.45
Mainz Over 0.5 po kursie 1.52
AKO: Lech Wygrana Jednej z Połów po kursie 1.40 + Mainz Over 0.5 po kursie 1.52 daje nam 2.13 co już wygląda ciekawie bynajmniej dla mnie

chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
8.
Ekstraklasa

Lech Poznań - Jagiellonia Białystok @ Lech Wygrana Jednej z Połów ( 1.40 )

Bundesliga

Mainz - Leverkusen @ Mainz over 0.5 ( 1.50 )
AKO: 2.10 9.37 zł ⛔ 9.37 zł
Jednak zdecydowałem się na pogranie tego kuponu.

EDIT: ajjj ten smutny Lech ... za to Mainz leci z tematem widzę :p

Otrzymane punkty reputacji: +5
I 389

ise

Użytkownik
Póki co bardzo ładnie - sporo zieleni, ale przemyślałbym granie kuponów na wygranie jednej z połów, według mnie nieadekwatne te kursy.

chlodnyumysl 126

chlodnyumysl

Użytkownik
Ponieważ dzisiaj mamy poniedziałek, czas na małe podsumowanie zeszłego tygodnia.

Liczba Kuponów : 8
Wygrane Kupony : 6
Przegrane Kupony : 2
Skuteczność : 75 % !

Suma Stawek : 74.43 zł
Suma Wygranych : 138.82 zł
Czysty Zysk : 64.39 zł
Yeld : 86.5 %

Przyznam, że nie spodziewałem się takiego wyniku ... no, ale nie ma się co podniecać, na to będzie czas jeśli takie zyski się utrzymają ????

ps: na dzisiaj raczej nic nie zagra. jakoś ciężko mi znalezc coś odpowiedniego, a na siłę wolę nie grać.

Do góry Bottom