... można wplacać Przez ukash lub przelewem pocztowym i żeby to były nie duze kwoty minimalne do wpłaty, minimum do wypłaty na konto bankowe przelewem bankowym to max. 50zł. Jakiego polecacie?
Myśle na Unibetem, tylko chce zeby mial ciekawa oferte a on nei wiem czy ma dobra
Prawie wszystkie buki oferują wpłatę przez ukash pierwszy z lepszych to tobet minimalna wpłata przez ukash to 20zł minimalna wypłata na konto bankowe to 50zł. Przy wpłacie przez ukash strzeż się bet365 ponieważ wypłata możliwa od 400zł
Właśnie w bet365 miałem juz konto wplacilem 20zł a tu "pacze" i 400 zł wyplata i teraz mam na bet--at-home i jak dojde do 50zł do sobie wyplace i zaczne grac na jakims drugim moze i na tobecie
Podlacze sie pod temat ???? ja korzystam z moneybookers ,ktore wydawalo sie mi najlepsze teraz czytam o paysafe,ukash ,moze mi ktos napisac jakie sa roznice i ,ktory system platnosci jest najlepszy .(pod najleoszy rozumiem -najszybszy ,najtanszy
Różnica między paysafecard a ukash jest taka, że żeby uzyskać psc to musisz znaleźć punkt z psc i wpłacasz hajs i dostajesz kasę a w ukash też możesz iść do punktu i dostać kupon, lub jak masz konto bankowe wchodzisz na stronę ukash wybierasz metodę chyba dotpay. Wybierasz bank w którym masz konto, robisz przelew, dostajesz numer vouchera którego wklepujesz na stronę buka i tyle, hajs na koncie u bukmachera natychmiastowo.