>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher u którego nie potrzeba skanowac dowodu tożsamości

Status
Zamknięty.
typer. 0

typer.

Użytkownik
Jest taki buk gdy wplacaam czy wyplacam pieniadze z tego buka nie trzeba dowodu tozsamosci kserowac ??? pls odp

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Ja na expekcie nie musiałem kserować dowodu osobistego, na sportingbecie również jak wypłacałem kase. Ja takiego problemu nie miałem w tych bukach.

magiki 42

magiki

Użytkownik
każdy buk ma taką możliwość, że może poprosić o skany, ale najczęściej stosują to losowo więc może trafić na każdego.

typer. 0

typer.

Użytkownik
dzieki wielkie za info , bo mi szybko trzeba wyplacic kase ale jezeli poprosza ten dowod i ja go zeskanuje to kupa czasu minie jak oni go odbiora itp

C 3

cinek

Użytkownik
Myśle że wcale nie minie dużo czasu, często prosili mnie o skany i nie wydłużało to oczekiwania na kase... ;)

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Jest taki buk gdy wplacaam czy wyplacam pieniadze z tego buka nie trzeba dowodu tozsamosci kserowac ??? pls odp
Bukmacherka jest od 18 lat wiec jak jestes nieletni a z tego tematu tak wnioskuje to lepiej poczekaj do pelnoletnosci a nie kombinuj ????

kha1 40

kha1

Użytkownik
BAH w tym rządzi, Unibet - też się jeszcze nie spotkałem żeby od kogoś chcieli
Nie do końca zgodzę się ze stwierdzeniem, że bah z tym rządzi. Kontrola przez sprawdzanie dowodów to BARDZO dobre rozwiązanie i powinna obowiązywać w każdym buku. Chyba, że te udostępniają jeszcze inne, przyjemniejsze - ale skuteczniejsze - formy.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
betsafe jeszcze nie chce zadnego dokumentu
Nie jest to do końca zgodne z prawdą. W przypadku wygranych i wypłat rzędu kilkaset złotych nie wołają. Przy większych wygranych i wypłatach potrafią dwa razy weryfikować, włącznie z rozmową tel.
Zwłaszcza konta gdzie właściciel widnieje kobieta...

typer. 0

typer.

Użytkownik
no ja wyplacalem 700 zl i bez zadnych problemow, a rok temu wplacilem okolo 6tys to dzwonili do mnie i prosi o skan dowodu .

A 0

astralproject

Użytkownik
heh, ten temat to pożywka dla dzieciaków, chcących postawić mecz, tak jak powiedziane, bukmacherka jest dla osób pełnoletnich, nikogo nie posądzam, ale później się dziwicie, czemu tyle dzieci na forum ^^
podam Ci buka, jest nim NoxWin.com - mają oni promocje 250% od depozytu do 2500 euro sieć b2b, jak i wszystkie inne firmy tej sieci nie wymagają skanu, a wypłata idzie 2-5 godzin...mecze rozliczane po paru minutach...

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
W Sportingbet nie prosili mnie o dowód a wypłacałem więcej jak 2 tysiaki dwa razy raz na konto raz na MB :spokodfhgfh:

unique- 32

unique-

Użytkownik
Nie jest to do końca zgodne z prawdą. W przypadku wygranych i wypłat rzędu kilkaset złotych nie wołają. Przy większych wygranych i wypłatach potrafią dwa razy weryfikować, włącznie z rozmową tel.
Zwłaszcza konta gdzie właściciel widnieje kobieta...
hahaha, a ja myślałem, że moja kobieta miała po prostu pecha ????
podpisuję się pod tym co napisał Vader- wołają o skan, tudzież rozmowa przez telefon.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom