>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher stacjonarny bez podatku

islandski 905

islandski

Użytkownik
Witam, gram tylko i wyłącznie w bukach zagranicznych co każdemu polecam. Wszystko dalej działa bez zarzutu, a konsekwencji nie ma żadnych. Nie rozumiem jak można grać w tej polskiej lichwie ale nie o tym chciałem pisać.
Mam resztki na jednej karcie, która chciałem wykorzystać do gry u buka. Nie działa mi ona właśnie jako jedna w bukach zagranicznych jednak pamiętam, że udało mi sie nią wpłacić do fortuny raz. Moje pytanie brzmi, który z tych dziadowskich bukmacherów najczęściej proponuje grę bez podatku? słyszałem o takich promocjach np na konkretny mecz? Do którego wpłacić tylko żeby grać takie spotkania, bo ja nie oddam grosza z podatkiem 12%.
Wielkie dzięki z góry za pomoc.

husarz22 156K

husarz22

Forum VIP
Mogę sie mylić ale obecnie to chyba tylko totolotek ma promocje Gram Grubo w której niweluje ten podatek 12%. Działa on tylko w piątki i musisz zagrać za minimum 100 zł po minimalnym kursie 2.0. Teraz jeszcze dodali taką opcję na ligę mistrzów i ligę europejską

zion.williamson 303

zion.williamson

Użytkownik
Mogę sie mylić ale obecnie to chyba tylko totolotek ma promocje Gram Grubo w której niweluje ten podatek 12%. Działa on tylko w piątki i musisz zagrać za minimum 100 zł po minimalnym kursie 2.0. Teraz jeszcze dodali taką opcję na ligę mistrzów i ligę europejską
A co to za &quot;promocja&quot; dla nieświadomych... zaniżone kursy na maxa i limity niczym dla dzieci. To tak jakby zachwalać gów... w kolorowym papierku!

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Aleś Ty mądry w każdym poście. Nie każdy będzie 100% pro i będzie grał w becie, azji czy innym pinku. Są różne tego powody, jeden się boi &#39;sprawiedliwości&#39;, inny technicznie nie wie jak grać poza PL a jeszcze inny traktuje zakłady jako zabawę i nie widzi sensu grać u bukmachera nielegalnego. Zawsze znajdą się tacy grający u ziemniaka i takim pisaniem tego nie zmienisz. Więc zamiast odpisywać w takim stylu mógłbyś sobie darować; gość zadał pytanie i chciałby na nie dostać odpowiedź a nie kazania świętokrzyskie . Bo jeśli jesteś wygrywający to dobrze wiesz że na twoją wypłatę złoży się dwudziestu tych którym się to nie uda.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
A czy odpisał źle? Rację ma że raz w totku można pograć bez podatku a co do kursów to mają na pewno lepsze niż jakiś smieciowy bah. Inna sprawa oferta i jej wielkość.

zion.williamson 303

zion.williamson

Użytkownik
A czy odpisał źle? Rację ma że raz w totku można pograć bez podatku a co do kursów to mają na pewno lepsze niż jakiś smieciowy bah. Inna sprawa oferta i jej wielkość.
A co testowałes, że wystawiasz opinie ? Limity na konkretne zdarzenie i wygrywające konto znasz ? To nie jest zadna promocja, a tylko dzień w którym mniej okradają swego klienta. Takze często są drastyczne spadki (przyjmują po mniejszym kursie)
Mnie interesowalo value na doga, śr na rynku 5.60 a w toto 3.60 Kurs i tak caly czas ostatnio. Juz tam biegne, bo w piątek bez podatku (joke) ???? W tej promocji powinno jeszcze być: &quot;zwiększamy kurs 100%&quot;, to bym w tedy uznał to za małe promo.
Najgorsze są porady tych którzy myślą ze coś wiedzą po spojrzeniu na samą okładkę, a w tym przypadku nie znasz tej firmy, jak i ogólnie zakładów, a chcesz robić za &quot;wujka dobra rada&quot;.

zion.williamson 303

zion.williamson

Użytkownik
Ty na tym forum to raczej nic nigdy nie zacząłeś ???? Twoje &quot;doradzanie&quot; to poziom tych co mówią &quot;teeeee&quot; ;)
Tu nie chodzi o to, że piszesz o toto w pozytywny sposób, a że nie potrafisz tego zweryfikować (nawet nie wiesz jak). Twoja weryfikacja to spojrzenie na slogan &quot;dziś bez podatku&quot; i kursy równe bet365 na faworytów pilkarskich, siatkarskich. Tyle że buka weryfikuje się po value, a tego już dawno nie ma w toto, ale ty sie o tym nie przekonasz, bo nie potrafisz tego wyłapac. A wystarczylo wejsc na www aby wystawic opinie ...

kriksus 9,1K

kriksus

Użytkownik
Firma bukmacherska Lvbet przygotowała nową weekendową promocję dla swoich klientów. Co weekend w jednej z topowych lig europejskich dorzucała będzie 14% do wygranych zakładów postawionych przez aplikację mobilną.

zion.williamson 303

zion.williamson

Użytkownik
Firma bukmacherska Lvbet przygotowała nową weekendową promocję dla swoich klientów. Co weekend w jednej z topowych lig europejskich dorzucała będzie 14% do wygranych zakładów postawionych przez aplikację mobilną.
Promocja dla naiwnych... l ile to można nazwać w ogóle promocją!

Do góry Bottom