Panowie mam pytanie, wiem ze to nie w tym temacie jednak nie mogłem znalęść lepszej opcji dlatego prosze o odpowiedź, JEST JAKIŚ DOBRY BUK GDZIE WPŁATA PRZEZ MONeYBOOKERS minimum to 5zł???????
kurde ???? ale lenie ???? wchodzisz w dział danego buka i lecisz po tematach wplaty , mi to zajelo 2 min ale nie powiem Ci czy gdzieś wplacisz 5 zł ???? sam sobie znajdz
kurde ???? ale lenie ???? wchodzisz w dział danego buka i lecisz po tematach wplaty , mi to zajelo 2 min ale nie powiem Ci czy gdzieś wplacisz 5 zł ???? sam sobie znajdz
zapala81 ja mam konto w Euro na bet365 i jest od 1 Euro
Na expekt jest 5 zł minimalna, ale przelewy24, więc tego chyba temat nie dotyczy, ale jakby coś to tam też jest od 5 zł
Do bet365 można wpłacić min 5zł, do Interwetten można wpłacić przez ukash jaka się chce kwotę ale zakład to 4zł = 1euro. Do BaH można wpłacić prze ukash ile się chce, nawet 1zł.
No i po co sie tu udzielacie dizeciaki ! przeciez napisal ze wplaca juz do Centrebet ! a ten znowu ze do Bah mozna i jeszcze wprowadza ludzi w blad bo jest od 10zl spamer jeden ! A nastepny ze przez Ukash ! co kogo obchodzi Ukash mi powiedz ! przeciez on sie pyta o MB ! banda gimnazjalistow na tym forum
Nie mogę znaleść tematu o Centrebet dlatego tutaj piszę, przy wypłacie poprosili Mnie o skan dowodu i rachunku, okej wysłałem im na support ile to może trwać? wie ktoś może? i czy może powinienem wysłać na inny adres bo z tego emaila mało się doczytałem :-D