>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher bez podatku w PL - najlepsze opcje

A 53,6K

ar0nek

Użytkownik
Cześć, czytam to forum i w zasadzie w każdym temacie o danym bukmacherze, to tylko widzę, że oszuści i niewypłacalni. Nie chcę podważać zdania innych, bo gram w 3-4 bukach od lat, ale aż mi się nie chce wierzyć, że sami oszuści bez kasy. W końcu tysiące ludzi na co dzień gra w zagranicznych bukach.

Z mojej strony - 1xbet od 8 lat zero problemów. Żadnych limitów. Wypłata na jeton w 10 minut. Normalna rejestracja, weryfikacja, nic szczególnego.

Bet in Asia - PS3838, zajebiście, dla mnie 9/10, tylko problem jest taki, że mają limity na mniej znane mecze typu 80-120 e. Co prawda można walnąć kilka zakładów, ale zaraz zmniejsza się kurs. Trochę wkurwia. Reszty stron nie wypróbowałem jeszcze.

SportMarket - testuje, wygląda obiecująco. Mam problem z tą podstrona fair Exchange (betfair), coś mi nie chce zaskoczyć (strona się krzaczy). Niestety wpłaciłem na próbę parę złotych kartą i teraz to muszę obrócić, wypłacić/ przegrać i dopiero wtedy mogę testować resztę metod płatności. Kontakt i pomoc ekspres. Na maile odpisują w kilka minut.

Betclick to syf i kiła, chyba tylko dzieci mogą polecać. Do grania choćby pół zawodowo to nie ma racji bytu. Limity mam po 60 zł na zakład. Komedia.

Bet365 odradzam, konto łatwo nabyć przez telegram, wszystko ok, ale nie wpłacisz kasy żadną „normalną” metodą. Trzeba mieć konto w UK. Poza tym dostałem info z kilku źródeł, że przy wypłatach często są weryfikację video, więc i tak cię dojadą pewnie po kilku msc. Dla mnie szkoda nerwów. Chyba, że ktoś doradzi kraj z którego brać konta i metodę wpłaty/ wypłaty.

22bet - to samo jak 1xbet

I teraz moje pytanie - czy może ktoś polecić coś z czystym sumieniem, gdzie grał na przykład rok, dwa? Normalna weryfikacja, bez chamstwa i złodziejstwa. Mam wyjebane w bonusy, multikonta. Proszę bez wymądrzania się starych, wszystkowiedzących wyjadaczy, którzy to już grają milion lat, wszystko widzieli i mają po 10 mln na koncie, a siedzą tutaj i pierdolą kocopoły.

potrzebne ze 2-3 strony z normalną weryfikacją, linki do tych stron, gdzie można postawić z 200 zakładów w miesiącu i jak wyjdziesz na plus to zaraz nie będziesz miał bana.

Dziękuję
Witaj. Tez chętnie się dowiem , który bukmacher nie robi problemów przy wygranych w obecnych czasach. Niestety ciężko będzie coś ogarnąć. Siedzę w tym juz ponad 20lat i po tylu latach zostalo mi tylko ps3838, reszta albo bany albo konta zlimitowane praktycznie do 0. Probowalem w ciągu 2 lat ogarnąć jakiegoś buka do gry za wieksza kase i przyznam że z roku na rok są coraz trudniejsze weryfikacje do przejścia. O szybkich limitach nie wspomnę. Przy graniu statystycznych rzeczy, żadne konto nie bylo w stanie przetrwać więcej niż max kilka miesięcy. Ale czekam na propozycje, chętnie sam cos przetestuję, bo juz brakuje mi alternatyw

Do góry Bottom