>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Bukmacher bez podatku w PL - najlepsze opcje

A 53,6K

ar0nek

Użytkownik
Cześć, czytam to forum i w zasadzie w każdym temacie o danym bukmacherze, to tylko widzę, że oszuści i niewypłacalni. Nie chcę podważać zdania innych, bo gram w 3-4 bukach od lat, ale aż mi się nie chce wierzyć, że sami oszuści bez kasy. W końcu tysiące ludzi na co dzień gra w zagranicznych bukach.

Z mojej strony - 1xbet od 8 lat zero problemów. Żadnych limitów. Wypłata na jeton w 10 minut. Normalna rejestracja, weryfikacja, nic szczególnego.

Bet in Asia - PS3838, zajebiście, dla mnie 9/10, tylko problem jest taki, że mają limity na mniej znane mecze typu 80-120 e. Co prawda można walnąć kilka zakładów, ale zaraz zmniejsza się kurs. Trochę wkurwia. Reszty stron nie wypróbowałem jeszcze.

SportMarket - testuje, wygląda obiecująco. Mam problem z tą podstrona fair Exchange (betfair), coś mi nie chce zaskoczyć (strona się krzaczy). Niestety wpłaciłem na próbę parę złotych kartą i teraz to muszę obrócić, wypłacić/ przegrać i dopiero wtedy mogę testować resztę metod płatności. Kontakt i pomoc ekspres. Na maile odpisują w kilka minut.

Betclick to syf i kiła, chyba tylko dzieci mogą polecać. Do grania choćby pół zawodowo to nie ma racji bytu. Limity mam po 60 zł na zakład. Komedia.

Bet365 odradzam, konto łatwo nabyć przez telegram, wszystko ok, ale nie wpłacisz kasy żadną „normalną” metodą. Trzeba mieć konto w UK. Poza tym dostałem info z kilku źródeł, że przy wypłatach często są weryfikację video, więc i tak cię dojadą pewnie po kilku msc. Dla mnie szkoda nerwów. Chyba, że ktoś doradzi kraj z którego brać konta i metodę wpłaty/ wypłaty.

22bet - to samo jak 1xbet

I teraz moje pytanie - czy może ktoś polecić coś z czystym sumieniem, gdzie grał na przykład rok, dwa? Normalna weryfikacja, bez chamstwa i złodziejstwa. Mam wyjebane w bonusy, multikonta. Proszę bez wymądrzania się starych, wszystkowiedzących wyjadaczy, którzy to już grają milion lat, wszystko widzieli i mają po 10 mln na koncie, a siedzą tutaj i pierdolą kocopoły.

potrzebne ze 2-3 strony z normalną weryfikacją, linki do tych stron, gdzie można postawić z 200 zakładów w miesiącu i jak wyjdziesz na plus to zaraz nie będziesz miał bana.

Dziękuję
Witaj. Tez chętnie się dowiem , który bukmacher nie robi problemów przy wygranych w obecnych czasach. Niestety ciężko będzie coś ogarnąć. Siedzę w tym juz ponad 20lat i po tylu latach zostalo mi tylko ps3838, reszta albo bany albo konta zlimitowane praktycznie do 0. Probowalem w ciągu 2 lat ogarnąć jakiegoś buka do gry za wieksza kase i przyznam że z roku na rok są coraz trudniejsze weryfikacje do przejścia. O szybkich limitach nie wspomnę. Przy graniu statystycznych rzeczy, żadne konto nie bylo w stanie przetrwać więcej niż max kilka miesięcy. Ale czekam na propozycje, chętnie sam cos przetestuję, bo juz brakuje mi alternatyw

kombajn 689,4K

kombajn

Znawca - Baseball
Ale co Ci da broker w Polsce? Od stycznia wkracza CRS przecież. Jak wypłacisz z brokera >10k $ na 3 miesiące (90 dni dokładnie) bez sygnalizacji do urzędu? OK - konto na Wujka, Babcię etc, ale co potem?

Niestety - taki mamy klimat w Polsce... Jeszcze z 2 lata temu był np. taki uni, i to ze swoją, naprawdę okrojoną ofertą na nasz rynek, a i tak był bezkonkurencyjny - wypłaty z zegarkiem w ręku - po 2 godzinach na skrillu. Można było się bawić jeszcze w konta na Babcię czy Wujka, ale to, co teraz odwala się w naszym kraju, to jakaś zakrawa na kpinę - i bukom to na rękę - nie ma prawdziwej konkurencji tak naprawdę. Nawet taki b e t c l i c, ze swoją marżą i z tymi swoimi limitami nie ma tak naprawdę żadnego zagrożenia - przekraczasz wygraną 2280 zł to i tak płacisz dodatkowo 10% super podatku bez względu na buka - tak Ty płacisz - przecież to jest jakaś zakrawa na absurd (i tak od kilku lat już "Czekam na Godota", ale ostatnio to naprawdę prawdziwa mizeria)... A będzie jeszcze gorzej - dla klienta ofc (CRS...)

Otrzymane punkty reputacji: +928
czoker 276,6K

czoker

Użytkownik
Kolejna sprawa, większość przerzuca się obecnie na kryptowaluty, które rozwiążą sporo problemów.
żeby funkcjonować i tak na końcu musisz wrócić z krypto do kasy, a to znacznie utrudnią od przyszłego roku no ale widać, ze ty już jesteś na to przygotowany ..

kombajn 689,4K

kombajn

Znawca - Baseball
Jak masz dużo czasu (użeranie się o swoje coiny) i płynności, to czemu nie w sumie może być krypto ;)

E 0

Eryk933

Gość
żeby funkcjonować i tak na końcu musisz wrócić z krypto do kasy, a to znacznie utrudnią od przyszłego roku no ale widać, ze ty już jesteś na to przygotowany ..
nie wiem po co te złośliwości. CRS informuje o stanie salda. Najbardziej przejebane mają osoby bez dochodów. Jak ktoś normalnie zarabia etc to ma dużo szersze pole manewru lub „wybrnięcia” w razie czego.

H 214,2K

hagi84

Użytkownik
nie wiem po co te złośliwości. CRS informuje o stanie salda. Najbardziej przejebane mają osoby bez dochodów. Jak ktoś normalnie zarabia etc to ma dużo szersze pole manewru lub „wybrnięcia” w razie czego.
nie masz zielonego pojecia co piszesz, cos uslyszales i powielasz

CRS pewnie, ze istnieje i informuje na koniec roku jedynie US z saldem z koncem roku

Od stycznia 2026 wchodzi kompletnie co innego, ten CRS to wielki ch... przy tym co ma byc teraz - pelna inwigilacja i inne gowna, nie chce mi sie znow tego samego pisac, gro juz informacji lata po internecie, wystarczy poszperac

I jeszcze jedno by cie uprzedzic, te krypto gowno Ci da.

H 214,2K

hagi84

Użytkownik
aktualnie nic kompletnie nie wniosles w ten temat tylko bredzisz o CRS i nic poza tym, na dodatek brak kultury u Ciebie, takim tonem mozesz do kolegow z osiedla
Nie zamierzam kolejny raz pisac tego samego, poszukaj, poszperaj, gro ludzi chce miec wszystko na tacy

Swoje juz napisalem na forum odnosnie tego, na priv rowniez odpowiadalem jesli takowe pytanie otrzymalem, kolejny raz poprostu nie chce mi sie pisac o tym. Nie jestem alfa i omega, szukalem tak jak wiekszosc kumatych na tym forum i dalej nie jestem niczego pewny jak to bedzie smigalo od 2026.

Pare osob kumatych lekko Cie nakierowalo w tym temacie takze latwiej Ci bedzie znalezc informacje.

I nie wprowadzaj ludzi w blad o tym, ze bedzie jak dawniej i tylko CRS nie majac zadnego pojecia.

H 214,2K

hagi84

Użytkownik
To nie jest temat na takie dyskusje, znajdziesz odpowiedni, bedziesz chcial konkretnie pogadac to pisz, tylko nie wprowadzaj ludzi w blad bo z Toba nie da sie rozmawiac

Wg Ciebie bedzie tak jak dawniej i tyle.

Ale,

https://surebety.pl/artykul/crs/ - tu dosc ogolnikowo napisane glownie o CRS, ale wspomniane jest o sredniej 90 dniowej
Beda rowniez sumowane wszystkie salda ze wszystkich kart/fintechow itp, przekroczysz pewny prog pojdzie z automatu notka do US

Coraz wiecej informacji na necie lata.

Rowniez pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +928
psychol32 662,2K

psychol32

Użytkownik
Podatki płaci się od tego co zarobiliśmy, otrzymaliśmy a nie od tego co mamy na koncie. Na co komu saldo przykładowo z jetona jak na podstawie tego nie da się nic wywnioskować. Potrzebna jest szczegółowa historia transakcji.

U 26

uiopekef

Użytkownik
Po krótce, chodzi o Winnerz, dostałem welcome bonus sportowy, obróciłem go, miałem pasek 100% uzupełniony (poza tym dokładnie przeliczyłem stawki) i zagrałem kilka kolejnych kuponów z czego 2 ostatnie okazały sie wygrane (jak dla mnie bardzo duże kwoty 4444 oraz 1800). Buk mi anulował te wygrane i na koncie zostało mi 1700 zł, czyli maksymalna wypłata z bonusu (wpłaciłem 850, dostałem 850), taki mają zapis w regulaminie, ze max można tyle wygrać z bonusu.
Problem w tym, ze ja juz dużo wcześniej bonus obróciłem, a buk tłumaczy sie tym, że "Wszystkie zakłady postawione w czasie trwania bonusu są uznawane za postawione w trakcie procesu obstawiania i są ograniczone maksymalną kwotą wypłaty bonusu w momencie przeniesienia środków z salda bonusowego na saldo rzeczywiste".
Dokładnie przeczytałem regulamin bonusu i nie ma tam żadnego zapisu w stanie stylu.
Czy jest jakaś szansa, ze mogę cos z tym jeszcze zrobić? Pisałem kilkanaście maili, ale mnie zbywają.

Do góry Bottom