>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher bez podatku w PL - najlepsze opcje

D 1,2K

Double_Chance

Użytkownik
Witam,
nie bede zakładał nowego wątku tylko zapytam w tym temacie pośrednio bo ma to związek, czy broker BetinAsia przy rejestracji i stawianiu zakładów wymaga zagranicznego ip czy można na polskim?Ten Ps3838 pozwala używać polskiego.

czoker 254K

czoker

Użytkownik
Ja BIA nie polecam, jakieś 4-5 lat temu ukradli mi prawie 10k euro :) Pod pretekstem fund passingu na gieldzie betfair, gdzie po prostu łapałem czyjąś odwrotkę, które w tamtym czasie zdarzały się często. Gdyby zarekwirowali kasę tylko z tego konta (niby jako Orbit) to jakoś bym to pewnie przęłknął ale oni ukradli kasę ze swoich wszystkich produktów.
Serdecznie nie polecam

Z problemów z innym agentami - AO potrafiło weryfikować w sposób upierdliwy zweryfikowane wcześniej konto i potrafiło to trwać ponad miesiąc, a jednym z ostatnich kroków był przelew na polskie konto (jeśli dobrze kojarzę nie dało się tego obejść pomimo tłumaczenia naszego dość zawiłego prawa hazardowego...)

H 9,1K

HugoDubois

Użytkownik
Ja BIA nie polecam, jakieś 4-5 lat temu ukradli mi prawie 10k euro :) Pod pretekstem fund passingu na gieldzie betfair, gdzie po prostu łapałem czyjąś odwrotkę, które w tamtym czasie zdarzały się często. Gdyby zarekwirowali kasę tylko z tego konta (niby jako Orbit) to jakoś bym to pewnie przęłknął ale oni ukradli kasę ze swoich wszystkich produktów.
Serdecznie nie polecam

Z problemów z innym agentami - AO potrafiło weryfikować w sposób upierdliwy zweryfikowane wcześniej konto i potrafiło to trwać ponad miesiąc, a jednym z ostatnich kroków był przelew na polskie konto (jeśli dobrze kojarzę nie dało się tego obejść pomimo tłumaczenia naszego dość zawiłego prawa hazardowego...)
To gdzie teraz grasz wydaje mi się że BIA jest obecnie najlepszym wyborem

Do góry Bottom