>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bukmacher bez podatku i wypłacalny

Status
Zamknięty.
M 0

muszka

Użytkownik
Witam mam pytanko odnośnie bukmachera bo będę stawiać duże stawki ,który bukmacher internetowy jest wypłacalny?
W fortunie wprowadzili już 12% podatku i trochę kasy leci na to.
Szukam buka który jest wypłacalny i ma mniejszy podatek.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Masz do wyboru, albo 12% albo 0%, jeśli wybierasz pierwszą opcję to grasz legalnie, jeśli tą drugą to grasz &quot;nielegalnie&quot;. Do dużych stawek polecam Pinnacle.

M 0

muszka

Użytkownik
ok dzięki za odpowiedź, a jak jest jeszcze z podatkiem jeżeli jest to moje jedyne źródło dochodu i grając legalnie w fortunie to czy muszę co roku rozpisywać pit&#39;a?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ja tam się na takich rzeczach za bardzo nie znam ale raczej tak, jak kupisz sobie nowego Mercedesa nigdzie nie pracując to może być nieciekawie. ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@muszka, skoro zadajesz takie elementarne pytania, to jeszcze dłuuuugo nie grozi Ci wygrywanie u buków - zarówno naziemnych jak i netowych ????
W odniesieniu do Fortuny i innych polskich buków: to na nich - w imieniu i na rzecz fiskusa - ciąży obowiązek pobierania od grających podatku obrotowego w wysokości 12%, jak też i 10% podatku od wygranych ponad 2280zł.
Wygrane z takich gier, od których został uiszczony w/w podatek nie powodują konieczności umieszczania ich w rocznym zeznaniu podatkowym PIT.
Oczywiście nie ma go także w odniesieniu do żadnej ilości wielokrotnych drobniejszych wygranych - nawet uzyskanych tego samego dnia, ale każdorazowo do kwoty 2280zł, od których nie ma konieczności płacenia podatku od wygranych, bo po prostu poszczególne wygrane nie sumują się.
.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom