>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Buki z ofertą na ITF.

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
Najlepsza oferta obok Bet365 jest na Betcity. Wystarczy rozegrany pierwszy set i masz W/L .
Bwin chyba odpada bo gdyby mial tam konto to by wiedzial, a jesli nie ma to po ptakach ;)

rimaraf 14,6K

rimaraf

Użytkownik
Może ktoś polecić jakiegoś buka do grania itf? W miarę sprawdzonego, dającego pograć i wystawiającego bogatą ofertę? W skrócie zbliżonego do bet365.

R 0

richie123

Użytkownik
Szukam buka ITF
Witam.

Poszukuje jakiegoś buka z szeroką ofertą ITF, najlepiej nie mniejszą niż na bet365. Sprawdzałem kilka: paddy power, betvictor, marathonbet, expekt, BAH, Bwin i kilka innych, niestety żaden nie oferuję tak szerokiej oferty ITF jak bet365, jakieś propozycje? Z góry dzięki za pomoc.

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
Witam.

Poszukuje jakiegoś buka z szeroką ofertą ITF, najlepiej nie mniejszą niż na bet365. Sprawdzałem kilka: paddy power, betvictor, marathonbet, expekt, BAH, Bwin i kilka innych, niestety żaden nie oferuję tak szerokiej oferty ITF jak bet365, jakieś propozycje? Z góry dzięki za pomoc.
Betcity ma dobra oferte

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Pod względem sportowym uważam, że chore jest to, że prawie wszystkie buki wyczuły teraz żyłę złota w ITF-ach i masowo je dodają do swoich ofert. Wygrana w całym takim turnieju to często coś ponad tysiąc euro. A trzeba wygrać 5 czy 6 meczów.
Jaki to ma wpływ na młodych zawodników, którzy za jedną porażkę mogą zgarnąć wiele, wiele więcej? Niech każdy sam sobie na to odpowie.
Ciekawe jaki ma pomysł na to ATP/WTA. Patologie są w challengerach, szkoda że strefa bukmacherska już w tak szerokim zakresie dotknęła też itf.
Ale pieniądz jest pieniądz. Rządzi.

Otrzymane punkty reputacji: +4
dx2 281,4K

dx2

Użytkownik
Wyprostujmy kilka rzeczy:
Wygrana w całym takim turnieju to często coś ponad tysiąc euro. A trzeba wygrać 5 czy 6 meczów.
Absolutnie nie. Przed wszystkim wszystko zalezy od puli nagrod challengera. Zacznijmy od tego, ze zwyciestwo w najmniej prestizowych challangerach (czyli 30-tysiecznikach) to zarobek okolo 5 tysiecy euro, zwyciestwo w najbardzie preztizowych (120 tysiecznikach) to zarobek okolo 18 tysiecy dolarow.
jaki to ma wpływ na młodych zawodników, którzy za jedną porażkę mogą zgarnąć wiele, wiele więcej? Niech każdy sam sobie na to odpowie.
A to ja sie z ciekawosci zapytam. Jak zawodnik ma zagrac o wieksze pieniadze, notorycznie przegrywajac ? Przeciez o startach w w coraz wiekszych turniejach, gdzie sa konkretne pieniadze, decyduje tylko i wylacznie ranking, wiec jak mozna zbudowac dobry ranking, przegrywajac ?
Ciekawe jaki ma pomysł na to ATP/WTA. Patologie są w challengerach
Ok. Tanking, odpuszczanie meczow pod katem wystepu w kwalifikacjach do wiekszych turniejow itd. Nikt nie przeczy, ze takie zjawiska istnieja.
Ale zapytam z kolejnej ciekawosci ... zawodowi tenisisci zaczynaja obecnie przygode praktycznie z tenisem wieku 5-7 lat, wystepy na wyzszych szczeblach (challengery i tour) dla wiekszosci to mysle tak usredniajac wiek 20-21 lat i wzwyz. To ja sie pytam, po co te 15-18 lat treningow, swojego zycia, pracy i przebijania sie oraz dlaczego tenisisci maja to wszystko ryzykowac ot tak sobie dozywotnia dyskwalifikacja jednym meczem. Przeciez same zawieszenia na tle niescislosci dotyczacych badan antydopingowych badz uzywania niedozwolonych substancji to sa kilkunastomiesieczne zawieszenia, a mamy tez przypadki zawieszen na 2 lata. Z pewnoscia kazdego tenisiste, ktory poswiecil nascie lat pracy, ucieszy informacja, ze pozbawia go sie zarobku na kilkanascie miesiecy, juz nie mowiac dozywotnio.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
dx2 Koledze chodziło o turnieje ranki futures a nie challangery, tam sie wygrywa grosze. Tam się jedzie po punkty do rankingu bo do turniejów się dokłada a nie zarabia ????
A co do twojego ostatniego zdania... Nie ma ryzyka. Nie ma przypadku aby na futuresach złapano na ustawkach itp, wiec nie badz nawiny. Ustawki są i będą coraz czesciej bez wątpienia. Są zawodnicy z poziomu futures/challanger którzy zyja tylko z tego ????

dx2 281,4K

dx2

Użytkownik
dx2 Koledze chodziło o turnieje ranki futures a nie challangery, tam sie wygrywa grosze
Patologie są w challengerach
Moze ja zle widze. To pytam. Jak sie dotac to touru glownego bez wynikow w challengerach? Pytam dalej, jak sie dostac do challangerow bez wynikow w turniejach futtures i rankingu ? Podejrzewam ze Ty tez poswiecil bys 15-18 lat sowjego zycia i pracy w jedna chwile.
Tak w ogole oswieccie mnie jak odrozniacie ta Wasza &quot;ustawke&quot; od &quot;tankingu&quot;, bo to tez interesujace. Poprosilbym jakies konkretne nazwiska, inaczej taka dyskusja bez konkretow jest tylko pomowieniem i do niczego nie doprowadzi.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Widze, że nie masz za dużego pojecia o tenisie wiec to moj osatnim wpis w tym temacie ???? A co w futursach grają sami młodzi gracze co chcą sie przebić dalej? NIE. Jest pełno emerytów, którzt już nic nie osiagnąm wiec...
Wiadomo, ze aby isc w góre trzeba wygrywać futuresy pozniej challangery tak jak w tym sezonie Vesley to najlepszy przykład jak to wygląda. Jak ktoś potrafi grać w tenisa to zrobi to w jeden sezon, a tacy tenisici jak Gawron,Panfil itp to się bawią w profesjonalistów. W futuresach graą po kilka razy w roku ze sobą i na pewno zawsze grają na maksa, na bank. Wszystkie mecze są czyste, nie ma ustawek, tenis jest czysty ????

dx2 281,4K

dx2

Użytkownik
Widze, że nie masz za dużego pojecia o tenisie wiec to moj osatnim wpis w tym temacie
To rzeczywiscie konkret, tak samo moge napisac w druga strone, daleko dojdziemy. Dalej nie wiem jak odrozniacie &quot;tanking&quot; od waszej &quot;ustawki&quot;. Niczego oprocz domyslow i pomowien sie nie doszukalem.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Pytam dalej, jak sie dostac do challangerow bez wynikow w turniejach futtures i rankingu ? Podejrzewam ze Ty tez poswiecil bys 15-18 lat sowjego zycia i pracy w jedna chwile.
Sezon jest od stycznia do połowy listopada, gdzie jest naprawdę masa turniejów. To, że dany zawodnik na 10 turniejach zagra na normalnym poziomie, a w jednym da ciała po kursie 6,00 tego nawet nikt nie zauważy. Zawodnicy muszą opłacać przecież hotele, treningi, czy bilety lotnicze. Nikt się do zawodnika nie przyczepi, bo zawsze może się wytłumaczyć gorszym dniem.
Spójrz na takiego Jerzego Janowicza na US Open. Pretensje do całego świata, że musi grać z kontuzją. Równie dobrze mógł zejść z kortu najzwyczajniej w świecie kreczując. Kurs na Gonzaleza był ponad 10. Stawiając po 1000-2000 euro w np. 10 bukmacherach, mamy z postawionych 10-20 tysięcy ponad 100 czy 200 tysięcy euro. Na tak małe sumy stawek u bukmacherów nawet nikt nie zauważy.
Może wytłumaczysz nam co zrobił Djokovic rok temu przegrywając z Querreyem z 6:0 2:0?
Światem rządzą pieniądze, korupcja była jest i będzie (patrz Katar organizator mundialu 2022). Czy to będzie 70 zł dla policjanta za uniknięcie mandatu czy grube miliardy dolarów, chciwości ludzkiej nie oszukasz.
W NRD niektórzy zawodnicy z braku poszanowania do własnego zdrowia, przez doping (hormony) szli dalej tą samą drogą co Anna Grodzka aka Krzysztof Bęgowski.
Kiedyś czytałem jakiś artykuł, że w puli nagród turnieju jest np. 50 tysięcy €, a u bukmacherów suma stawek wynosi około 500 milionów.
A to czy nazwiecie to ustawką, tankingiem, 3za3, odpuszczaniem, sprzedaniem meczu to i tak idea jest jedna...

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
dx2 - kolega Aka Shakal już właściwie odpowiedział
Nikt tu nie chce Ci dogryzać, nie wiem ile siedzisz w tenisie, jeśli stosunkowo niedługo, to radzę odezwać się za kilka lat. Ja bawię się w to równo od 2000 roku. 13 lat dało mi pewną perspektywę. Dokładnie jest jak Aka napisał. Przecież nikt tu nie mówi o przegrywaniu notorycznym jak to napisałeś. Wałek można zrobić raz na 5-6 startów. A w moim idealnym świecie nie powinno być ich wcale.
Nie chcę żeby była to rozmowa o fixach, bo takich jest pewnie mnóstwo na forum. Po prostu - kiedyś itf były tylko w wybranych bukach. Teraz nawet nasze ziemniaki mają je wszystkie. Ostatnio pierwszy raz od kilku lat kliknęła mi się w tv telegazeta i z ciekawości wybrałem numer strony z wynikami live toto czy sts. A tam - wyniki live z futuresów. Pare lat temu było to nie do pomyślenia.
Tam gdzie jest pieniądz i to duży pieniądz, tam zawsze będą patologie. Szkoda że futuresy też już weszły w ten rynek na dobre.
Pozdrawiam

G 26

gilotyn365

Użytkownik
Jak wygląda to oferta w 5Dimes w porównaniu do tego co dziś oferuje bet365? Jeśli nie ma się konta to chyba nie można zobaczyć oferty, albo ja po prostu nei widzę tej opcji. W paddypower podobno szybkie limity do 1-2 euro, grał ktoś u nich?

Otrzymane punkty reputacji: +17
Do góry Bottom