>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

BUkI Internetowe JAKIEŚ HACZYKI?

F 0

forumbukmacher

Użytkownik
Witam chciałbym otworzyć konto na expekt. Jestem świeży w tych sprawach.
Czy zakładając u nich konto jestem zobowiązany do jakichś regularnych wpłat? Czy mogę swobodnie usunąć konto? Może zobowiązuję się wtedy do czegoś podchwytliwego&quot;?^^ Proszę o odpowiedź. ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Witam chciałbym otworzyć konto na expekt. Jestem świeży w tych sprawach.
Czy zakładając u nich konto jestem zobowiązany do jakichś regularnych wpłat? Czy mogę swobodnie usunąć konto? Może zobowiązuję się wtedy do czegoś podchwytliwego&quot;?^^ Proszę o odpowiedź. ????
Wpłacasz kiedy chcesz i ile chcesz, konto możesz usunąć kiedy chcesz, a haczyków nie ma, no może poza tym że jak wypłacisz za dużo, to możesz mieć wezwanie z Urzędu Skarbowego. ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
B 0

bankierz

Użytkownik
Wpłacasz kiedy chcesz i ile chcesz, konto możesz usunąć kiedy chcesz, a haczyków nie ma, no może poza tym że jak wypłacisz za dużo, to możesz mieć wezwanie z Urzędu Skarbowego. ????
a jak usuniesz i potem bedziesz chcial aktywować ponownie sobie bonus przy nowej rejestracji to nie połapią się?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
a jak usuniesz i potem bedziesz chcial aktywować ponownie sobie bonus przy nowej rejestracji to nie połapią się?
Jak zamkniesz konto i otworzysz nowe żeby skorzystać z tej samej promocji to na pewno się połapią.

Do góry Bottom