>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

buk podobny do bet365.

mce 10

mce

Użytkownik
witam. poszukuję buka podobnego do bet365 jeśli chodzi o liczbę zakładów, na żywo itp. z wiadomych względów moja gra w bet365 nie jest możliwa :p a więc szukam bardzo podobnego buka z tak szeroką ofertą... wpłacam skrillem jakby co ????

typereks 866

typereks

Użytkownik
PinnacleSports mają dużą ofertę odnośnie pre-matchy, a odnośnie tego wszystkiego to ciężko znaleźć takiego bukmachera..

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Nie jestem w temacie walut bo sam pogrywam jedynie w PL więc przy okazji zapytam... Ma to jakiekolwiek znaczenie?
Ma w przypadku gdy korzystasz z bonusow. Przy bonusach 1$=1€=1££=1PLN więc wiadomo że jak np jest bonus 100% do 50 to najbardziej się opłaca GBP.

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
ma to takie znaczenie że jak wpłacasz np w € to policzy po 4.20 a wypłata poleci po 4.00 . Czyli na starcie przy wplacie 100€ i wypłacie 100€ jest się w plecy 20zł.Zalezy jeszcze jakimi stawkami grasz ale ogólnie nie oplaca sie mieć skrilla w PLN a na buku w obcej.

mce 10

mce

Użytkownik
ma to takie znaczenie że jak wpłacasz np w € to policzy po 4.20 a wypłata poleci po 4.00 . Czyli na starcie przy wplacie 100€ i wypłacie 100€ jest się w plecy 20zł.Zalezy jeszcze jakimi stawkami grasz ale ogólnie nie oplaca sie mieć skrilla w PLN a na buku w obcej.
właśnie o to mi chodzi. skrilla mam w PLN (żałuję,że nie wybrałem na początku w eurosach) i będę stratny przy wplatach pln-&gt;euro. a chciałbym pograć coś więcej... sam juz nie wiem gdzie...

Do góry Bottom