Witam, jestem nowy i zastanawiam się nad przygodą z bukmacherką.
Mam kilka pytań, które są mi niezdbędne aby podjąć decyzję, czy warto w ogóle z tym zaczynać.
jeżeli zacząłbym grać, to tylko po to aby na tym cos zyskac, stąd moje pytania.
1. Czy w końcu legalne jest granie u buków internetowych czy nie i z czym się należy liczyć? czytałem gdzieś, że jest europejska dyrektywa która na to zezwala.
2. zakładając że ktoś wygrywa u internetowych - jak wypłaca pieniądze? - czy nie boi się taka osoba ryzyka? nawet jeżeli teraz nie zna nikt takiego przypadku aby komuś za to się coś stało - nikt nie wie co będzie w przyszłości - za kilka lat... może nowe metody i różne akcje obrócą się przeciwko graczom, którzy w przeszłości trochę wypłacili... billingi zostają na wiele lat w historii. czy nikt się tego nie obawia?
podam przykład - słyszałem że niedawno dopadli jakiegos goscia który popełnił cos 20 lat temu (jakies morderstwo zdaje się z tego co wyczytałem) - bo nowe metody dopiero teraz pozwoliły ustalić że to on był sprawcą i mogą go teraz ukarać
3. jak ktoś regularnie wygrywa u buka - to po jakim czasie go taki buk moze zbanowac i czy w ogole moze? czy ma możliwość podania odpowiednim sluzbom namiaru na gracza, aby go zniechecic? - pytam bo takiemu chyba nie na rękę że na rynku jest taki gracz który tylko wygrywa... ?
4. czy jest tu ktoś albo czy znacie kogoś kto z powodzeniem grał by tylko u stacjonarnych?
5. czy zdazaly sie jakies incydenty gry u stacjonarnych? w sensie ze kogos okradli przy odbiorze nagrody pod budką, etc?
6. czy jest taki buk u ktorego za wygraną po prostu mozna by zrobic z jego konta jakąś bezposrednią opłatę - czyli np. wygrywasz, kupujesz za wygraną wakacje, buk przelewa pieniadze na konto touroperatora i w tytule przelewu wpisuje numer faktury xD cos takiego chyba bylo by wygodne?