>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Buków plądruje, euro kasuje: Ajax typuje.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Szykują się długie nocki z AO, niedługo powraca Eredivisie i ulubiona wiosenna runda jak to co roku, tak więc trzeba powrócić do plądrowania buków. Statystyki będą na koniec miesiąca. A na początek jeden z ulubionych typów tenisowych, czyli over minutowy. Ten bet jest opisany w temacie AO, więc za dużo nie mam do dodania. Wszystkie kupony są grane w Unibecie.
Kupon 1
Hewitt - Tipsarevic over 177,5 minut @ 1.87 ????
Kurs: 1.87
Stawka: €40
Ewentualna wygrana/przegrana: €74.80 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +18
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Krótko i na temat, ponieważ za kilka min zostanie rozegrany właśnie ten pojedynek. Keys - Paszek over 90,5 @ 1.87. Nie spodziewam się tutaj szybkiego spotkania. Keys grała w swoim pierwszym spotkaniu 88 minut wygrywając 6-2/7-6. Amerykanka jest faworytką w tym spotkaniu, lecz tym razem po drugiej stronie siatki lepsza rywalka. Paszek miała w pierwszej rundzie bardzo długi bój: 4-6/6-4 i 7-5 (166 minut na korcie). Nawet jeżeli spotkanie skończy się 2-0, to nie spodziewam się szybkich setów. Dla przykładu; Paszek przegrywając pierwszy set 4-6 grała aż 53 min. Drugi set wygrywając 6-4 aż 54 min. Nie spodziewam się łatwego i szybkiego spotkania, linia nie jest aż tak wysoka dlatego gram właśnie ten typ.
Kupon 2

Keys- Paszek over 90,5 minut @ 1.87 ????

Stawka: €35
Ewentualna wygrana/przegrana: - €35 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
ajax 2K

ajax

Forum VIP
PSV - PEC Zwolle
Wracamy do Eredivisie po przerwie świątecznej. Bardzo podoba mi się jeden bet już w dzisiejszym spotkaniu. Chodzi o +2,5 bramki na PEC Zwolle w spotkaniu z PSV. Poniżej przedstawię to czym się sugeruję w tym spotkaniu:
1. PEC nie jest żadną rewelacją, ale na wyjeździe gra zdecydowanie lepiej niż u siebie. Dom 1-1-7, wyjazd: 2-5-2. Sprawa jest prosta, PEC potrafi się dobrze bronić, autobus, co jest idealną taktyką z silniejszymi drużynami na wyjeździe. U siebi3 wypada jednak grać, a wtedy obrona PEC jest karana prawie, że co spotkanie.
2. PSV jeszcze nie ma optymalnej kadry do dyspozycji. Kontuzji nabawił się w ostatniej kolejce skrzydłowy PSV - Narsingh.
3. Obrona PSV zostanie troszkę zmieniona. Zamiast Derijcka ma zagrać jutro Zanka. Trener PSV nie jest zadowlony z Derijcka i chce dać szanse zmiennikowi, który normalnie nie gra w pierwszym składzie. Kolejna zmiana to powrót Pietersa, który na obronie zastąpi Williams. Pieters wraca po długiej kontuzji, więc jest to jego pierwsze spotkanie po bardzo długiej przerwie ( nie grał od kwietnia).
4. Advocaat narzekał ostatnio trochę na przebieg obozu w Tajlandii. Jest zadowolony co prawda z tego co zawodnicy prezentowali, lecz chodzi o warunki pogodowe, które nie pozwoliły trenować 2x dziennie, ponieważ było zbyt duszno. Czy będzie miało to jakiś wpływ na jutrzejsze spotkanie? Myślę, że nie aż taki, lecz wiadomo, że lepiej zaczyna się ligę po przerwie po bardzo udanym wyjeździe niż pół na pół.
5. Kurs. Moim zdaniem bukmacherzy trochę powariowali z kursem 2.65 na + 2,5 bramki PEC. Myślę, że jest to bardzo zadowalający kurs by spróbować za pomocą handi zagrać przeciwko PSV ;)
Kupon 3

PSV - PEC Zwolle +2 goli 2 @2.65 ⚽ (1-3)

Kurs: 2.65
Stawka: €25
Ewentualna wygrana/przegrana: €66.25 ✅

@Karmazow: masz rację, moje niedostrzeżenie. Było faktycznie +2, na szczęście bet i tak trafiony, ale dzięki za uwagę.

karamazow 110

karamazow

Użytkownik
Musiała zajść u ciebie pomyłka bo nie ma nigdzie takiego kursu na wskazaną przez ciebie linię. Kurs 2.65 w Unibecie jest ale na handi europejskie +2, czyli de facto +1.5.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Niestety mam bardzo mało czasu, dlatego podaję jedynie suchary, które dziś gram jeżeli chodzi o Eredivisie.
Kupon 4

FC Twente - RKC Waalwijk (+1) 1 @ 1.95

Kurs: 1.95
Ewentualna wygrana/przegrana: - €25 ⛔

Kupon 5

FC Twente - RKC Waalwijk 1 @ 1.37 ????
AZ - Vitesse 1X @ 1.28

AKO: 1.75
Stawka: €40
Ewentualna wygrana/przegrana: - €40 ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Wpadł mi w oko ciekawy bet na spotkanie &#39;dwóch Williams&#39;. Linia na to spotkanie jest zaskakująco niska. Pewnie dlatego, że Serena zagrała w poprzednim spotkaniu fenomenalne zawody. Trafiała wszystkie piłki, Kirilenko praktycznie nie istniała. Pierwszy serwis na bardzo wysokim poziomie, bardzo mała liczba UE i ogólnie wszystko się kleiło.
Serena powiedziała w pomeczowym wywiadzie, że była bardzo skoncentrowana całe spotkanie i udało jej się to utrzymać do samego koca, była skupiona na każdej piłce. Dzisiejszej nocy tak nie będzie. Na przeciw stanie jej młodsza koleżanka, z którą nawet wcześniej trenowała, więc nie spodziewam się mega koncentracji, a właśnie rozluźnienie. Williams wie, że i tak awansuje do kolejnej rundy, ale nie będzie tutaj biegała i walczyła o każdą piłkę, to będzie przyjacielskie spotkanie z którego i tak wygranie wyjdzie Williams.
Stephens powiedziała, że jeżeli zagra w następnej rundzie z Williams (czyt. teraz) to zrobią niezłe show dla publiczności - tego się właśnie spodziewam. Nie wierzę, że Williams zleje młodą Stephens 6-0 / 6-0 a pewnie da coś ugrać młodszej rodaczce. Jak pisałem wcześniej, linia jest zaskakująco niska, dlatego biorę ją z pocałowaniem ręki. Dwa sety po 35 min i siedzi - minimum takiego czasu się spodziewam tutaj.
Obie zawodniczki grały już w tym roku ze sobą, było: 6-4 / 6-3 dla Williams. Przy takim wyniku over minutowy powinien być pokryty bez większego problemu.

Kupon 6

S. Williams - S. Stephens over 67,5
????

Stawka: €45
Ewentualna wygrana/przegrana: € 84,15 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Djokovic - Ferrer
Do zagrania na -7,5 gemów na Novaka zachęcił mnie tak naprawdę wysoki kurs. Obaj Panowie mieli w tym turnieju lżejsze i cięższe pojedynki, lecz to Novak miał o wiele trudniejszych rywali. Moim zdaniem Ferrer jest tak daleko dzięki korzystnej drabince. Djokovic odstawił w ostatnim spotkaniu Berdycha (3-1). W gemach wyglądało to 22 - 12 (tutaj nawet -9.5 zostało by pokryte). A nie oszukujmy się, Berdych również potrafi bardzo dobrze serwować, lecz Djoko ma znakomity retourn i jeżeli komuś pierwszy serwis nie siedzi, to Novak potrafi to wykorzystać jak nikt inny.
Po drugiej stronie Ferrer, którego właśnie silną bronią jest dobry serwis. Lecz nie raz w przebiegu całego turnieju widzieliśmy, że samym serwisem daleko się nie zajdzie (choćby właśnie spotkanie Djoko z Berdychem lub inny rzucający się w oczy przykład Federer - Raonic). Hiszpan i tak daleko zaszedł w tym turnieju, a ostatnie jego spotkanie to była długa 5cio setówka, co też go zapewne kosztowało sił.
Drugim ciekawym betem jest moim zdaniem under minutowy. Linia jest dość wysoka, ponieważ aż 166,5 minut co daje nam prawie 3h gry. Nawet jeżeli spotkanie zakończy się wynikiem 3-1, to bet może być bez problemu pokryty, a 3-2 się nie spodziewam. Obaj dobrze serwują, więc nie wiadomo jakich długich wymian też nie powinno być. Wydaję mi się, że będzie przyjemne 3-0 dla Novaka.

Kupon 7

Djokovic - Ferrer under 166,5 minut @ 1.95
????

Stawka: €20
Ewentualna wygrana/przegrana: € 39,00 ✅

Kupon 8

Djokovic (-7,5 gemów) - Ferrer 1 @2.05 ????

Kurs: 2.05
Stawka: €15
Ewentualna wygrana/przegrana: € 30,75 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Federer - Murray

Tak samo jak przedmówca, jestem zdania, że to Federer awansuje do finału. Powód? To co zobaczyłem ze strony Murray&#39;a w spotkaniu z Simonem bardzo, ale to bardzo mnie zasmuciło. Z tak wymęczonym zawodnikiem popełniać takie błędy? Roger z Tsongą miał również sporą ilość UE. Jeden i drugi lubi długie wymiany, co moim zdaniem zaowocuje w czasowo długie spotkanie. Pewnie i nie jedna linia gemowa zostanie pokryta, ale ja tutaj bardziej skupię się na czasówce - 185,5 minut. 3 godziny tenisa? Czemu nie ?!

Nie spodziewam się tutaj swoich serwisów do 0, na pewno będziemy kilkakrotnie oglądali równowagi/przewagi/BP. Do tego tak jak pisałem wcześniej, obaj lubią &#39;poodbijać&#39; piłeczkę i nie są w gorącej wodzie kąpani. Jeżeli jeden i drugi dobrze utrzyma swoje podanie, to ten over może być nawet i w 3 setach pokryty, pod warunkiem, że będą szli łeb w łeb. Czy będą 3 sety? Nie wydaję mi się, bardziej 4 a może i nawet 5 setówka pasuje mi do tego pojedynku. Linia dość wysoka, owszem, ale porównywając zawodników, ich styl gry etc. wygląda to bardzo sympatycznie.
Kupon 9

Federer - Murray over 185,5 minut @ 1.95 ????

Ewentualna wygrana/przegrana: € 29,25 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Krótko i na temat, ponieważ nie mam za dużo czasu obecnie. Dzisiejsze spotkania Eredivisie nie są proste, dlatego na razie skusiłem się tylko na RKC, które wygląda bardzo ładnie. NAC jest słabe na wyjeździe o czym mówi sam bilans: 1-3-5. Tydzień temu NAC pokonał VVV w meczu o 6 punktów, lecz bramka padła dopiero w 90 min, więc o czymś to świadczy. Obecnie słaba forma NAC. RKC tydzień temu w wyjazdowym spotkaniu z Twente 0-0, obie ekipy miały jakieś tam małe szanse na bramki, ale groźniejsze było RKC. To bardzo poukładana drużyna, jeżeli wszystko będzie funkcjonowało tak jak zazwyczaj w RKC to dziś będzie łatwe zwycięstwo.
Gregor skakał bardzo dobrze w treningach. Po małej przerwie związanej z chorobą głodny sukcesu da dziś z siebie wszystko. Wybrałem bezpieczną opcję TOP3, ponieważ z jego zwycięstwem może być różnie. Jest faworytem, ale jak wiemy wielu lotników dziś wystąpi, więc niech jednemu lepiej zawieje i może być problem, na podium powinien znaleźć się bez problemu z obecną formą.

Kupon 12

Gregor Schlierenzauer TOP 3 @ 1.45
RKC - NAC Breda 1 @ 1.55 ⚽ :confused:

AKO: 2.25
Ewentualna wygrana/przegrana: -€ 20 ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Kupon 14

Djokovic - Murray over
225,5 minut @ 1.95 ???? 6 minut...
Ewentualna wygrana/przegrana: - €15 ⛔
Kupon 15

Djokovic - Murray over 40,5 gemów @ 1.70 ????

Kurs: 1.70
Ewentualna wygrana/przegrana: €42,50 ✅
Krótki opis spotkania

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Podliczenie miesiąca styczeń Podane kupony: 15 Wygrane: 10 Przegrane: 5 Skuteczność: 66,7% Podane typy: 18 Trafione: 13 Nietrafione: 5 Skuteczność: 72,2% Suma zainwestowanych stawek: € 365
Stawki wygrane: € 461,90
Zysk/strata: € 96,90 ✅
Najwyżej trafiony kurs: 2.65

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Holandia - Włochy
Pierwszy bet w miesiącu lutym. Dość ryzykowny z dwóch względów: a) jest to mecz towarzyski i b) przeciwko faworytowi. Tzn hmmm Holandia jest dziś faworytem bukmacherów, moim zdaniem wcale nie jest to faworyt. Jest to bardziej bet przeciwko Holandii niż na Włochy. Chodzi o to, że Louis van Gaal chce dziś wypróbować nowych zawodników, dlatego wyjściowa 11stka będzie wyglądać tak:
Krul; Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Blind; Maher, Clasie, Strootman; John, Van Persie, Lens.
Jak dla mnie, to obrona jest zdecydowanie za słaba. Mamy 3 piłkarzy Feyenoordu i nieudacznika Ajaksu. W Pomocy mamy jedynie dość doświadczonego Strootmana, który w średniej formie jest i w ataku jedynie Van Persie, który może coś zdziałać. To zdecydowanie za mało jak na Włochy. Przede wszystkim bałbym się tutaj o obronę Oranje - kiepsko się prezentuje.
Jest to typ, który podsunął mi Robson. On zagrał DNB z tego co wiem, a ja spróbuję soczystą &#39;2&#39; po ładnym kursie - jak szaleć to szaleć. Holandia jeszcze nigdy nie wygrała z Włochami w spotkaniu towarzyskim, dziś również tak się nie stanie ;)

Kupon 1

Holandia - Włochy 2 @ 3.05 ⚽ ⛔
Kurs: 3.05
Ewentualna wygrana/przegrana:€ - 15 ⛔
Edit: Śmiem twierdzić, iż jakby przeciwnikiem Holandii był ktoś inny (Polska, Azerbejdżan, Kuwejt...) to defensywa Holandii była by dużo więcej x przetestowana niż jeżeli rywalem są Włochy , ta reprezentacja urwała się chyba z choinki...

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Kupon 2

ADO - NAC Breda X2 @ 1.74 ⚽
Kurs: 1.74
Stawka: €35
Ewentualna wygrana/przegrana: - €35 ⛔

Kupon 3

Ajax (-1) - Roda JC 1 @ 1.44 ⚽
Vi tesse (+2) - PSV 1 @ 1.48
⚽ AKO: 2.13
Ewentualna wygrana/przegrana: - €20 ⛔
Analiza do spotkań

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Bayern - Schalke 04
Mega ogromne problemy kadrowe Schalke vs. Bayern, który bez żadnych problemów mógł przygotowywać się do tego spotkania. Bayern jest bardzo poukładany, a trener Jupp Heynckes jest dokładniejszy w swoich przemyśleniach i analizach niż kiedykolwiek wcześniej. Liczy się tylko jedna rzecz: mistrzostwo. Bayern ma przewagę nad drugim BvB, lecz droga jeszcze długa, dlatego skupienie musi być w każdym spotkaniu. Do tego bardzo szeroka ławka i takie nazwiska jak: Boateng, Shagiri, Tymoschchuk, Robben czy Gomez...
Po drugiej stronie Schalke. Widziałem ich ostatnie spotkanie domowe z Greuther Furth (1-2) i nie wyglądało to za dobrze. Było sporo pecha, zgadza się, ale u siebie z ostatnią drużyną w tabeli? Do tego dochodzą absencje: Huntelaar, Marica, Fuchs. Możliwe, że nie zagra również Draxler, który zmaga się z grypą i opuścił ostatni trening Schalke.
Bayern jest zdecydowanym faworytem, dlatego stawiam na głównego kandydata do mistrzostwa z -1.
Kupon 4

Bayern - Schalke 04 (+1) 1 @ 1.70

Kurs: 1.70
Ewentualna wygrana/przegrana: € 42,50 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Stworzyłem sobie takiego oto tripla sugerując się po części wypowiedziami z forum, a po części tym co śledziłem. Ukraina - Polska 1 w biathlonie. Wygląda bardzo ładnie, ponieważ Ukraina jest naprawdę w formie. Jako całokształt prezentuje się lepiej niż Polska, dlatego stawiam dziś na nasze wschodnie sąsiadki. Szczegóły opisane w temacie biathlonowym. Kvitova - S. Williams (-1,5 seta) 2. Tutaj opieram się przede wszystkim na dobrej formie Sereny oraz info, które było już na forum podawane: po zwycięstwie w tym spotkaniu Serena zostanie nummero 1. Bingham - Doherty. Nie widziałem za bardzo jak spisuje się obecnie Doherty, ale za to widziałem Binghama w akcji. mega ofensywny, pewny siebie, mało pudłuje. Podoba mi się bardzo jego gra i moim zdaniem poradzi sobie bez większego problemu. Widzę, że chłopaki w temacie snookerowym również tak obstawiają.
Kupon 5

Polska - Ukraina 2 @ 1.35 (biathlon) ✅
Kvitova - S. Williams (-1,5s.) 2 @ 1.30 ⛔
Bingham - Doherty 1 @ 1.40
✅
AKO: 2.46
Ewentualna wygrana/przegrana: -€25 ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Jeszcze jeden dubelek na dzisiejsze popołudnie/wieczór. Moją opinie na temat spotkania NEC - VVV napisałem w temacie Eredivisie. Jeżeli chodzi o biathlon to jest bardzo dobrze opisane w temacie biathlonu. Nie uważam, że Norweżki dziś wygrają, ale jest to bet przeciwko Niemkom, które są w kiepskiej formie. Dlatego taki dubelek:
Kupon 6

Norwegia - Niemcy 1 @ 1.45(biathlon) ✅

NEC - VVV (+2) 2 @ 1.55 ✅

AKO: 2.25
Ewentualna wygrana/przegrana: € 45 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Kupon 7
NAC Breda - Heracles Almelo 1 @ 2.20 ⛔ (1-1)
Kurs: 2.20
Ewentualna wygrana/przegrana: -€20 ⛔
Kupon 8

Roda JC - AZ Alkmaar 2 @ 2.10
⛔ (2-2)
Kurs: 2.10
Ewentualna wygrana/przegrana: -€25 ⛔
Opis obu spotkań w dziale Eredivisie.

ajax 2K

ajax