PSV - PEC Zwolle
Wracamy do Eredivisie po przerwie świątecznej. Bardzo podoba mi się jeden bet już w dzisiejszym spotkaniu. Chodzi o +2,5 bramki na PEC Zwolle w spotkaniu z PSV. Poniżej przedstawię to czym się sugeruję w tym spotkaniu:
1. PEC nie jest żadną rewelacją, ale na wyjeździe gra zdecydowanie lepiej niż u siebie. Dom 1-1-7, wyjazd: 2-5-2. Sprawa jest prosta, PEC potrafi się dobrze bronić, autobus, co jest idealną taktyką z silniejszymi drużynami na wyjeździe. U siebi3 wypada jednak grać, a wtedy obrona PEC jest karana prawie, że co spotkanie.
2. PSV jeszcze nie ma optymalnej kadry do dyspozycji. Kontuzji nabawił się w ostatniej kolejce skrzydłowy PSV - Narsingh.
3. Obrona PSV zostanie troszkę zmieniona. Zamiast Derijcka ma zagrać jutro Zanka. Trener PSV nie jest zadowlony z Derijcka i chce dać szanse zmiennikowi, który normalnie nie gra w pierwszym składzie. Kolejna zmiana to powrót Pietersa, który na obronie zastąpi Williams. Pieters wraca po długiej kontuzji, więc jest to jego pierwsze spotkanie po bardzo długiej przerwie ( nie grał od kwietnia).
4. Advocaat narzekał ostatnio trochę na przebieg obozu w Tajlandii. Jest zadowolony co prawda z tego co zawodnicy prezentowali, lecz chodzi o warunki pogodowe, które nie pozwoliły trenować 2x dziennie, ponieważ było zbyt duszno. Czy będzie miało to jakiś wpływ na jutrzejsze spotkanie? Myślę, że nie aż taki, lecz wiadomo, że lepiej zaczyna się ligę po przerwie po bardzo udanym wyjeździe niż pół na pół.
5. Kurs. Moim zdaniem bukmacherzy trochę powariowali z kursem 2.65 na + 2,5 bramki PEC. Myślę, że jest to bardzo zadowalający kurs by spróbować za pomocą handi zagrać przeciwko PSV
Kupon 3
PSV - PEC Zwolle +2 goli 2 @2.65 (1-3)
Kurs: 2.65
Stawka: €25
Ewentualna wygrana/przegrana: €66.25
@Karmazow: masz rację, moje niedostrzeżenie. Było faktycznie +2, na szczęście bet i tak trafiony, ale dzięki za uwagę.