Obserwuje to forum jako wolny strzelec, ale Miarka sie przebrala...
Kiedyś już tu czytałem jak ktoś chciał grać w polskich bukach dla zaświadczeń dla wygranych aby dom zalegalizować, szybko ucichl, bo jedyne co mógł zalegalizować to
dla buka
Teraz pojawiają sie "cwaniaki" które twierdzą ze wygrywają w polskim buku regularnie trzymając się konkretnej strategi. Cos takiego nie istnieje i na obecnych warunkach nie bedzie istnieć. Tu nie chodzi o sam podatek
12% a o ze tak powiem jakość kursów, oferty itp. Kto twierdzi ze sie da to tylko bredzi, a nie gra realnie. Jakoś nie dostrzegam dowodów na zyski pod gre w polskim buku przy konkretnej strategi w dłuższym okresie, nawet na sucho... Moim zdaniem mamy o 50% szans mniej na zwycięstwo w polskim buku jak w srednim europejskim buku typu
Unibet, a to oznacza 0% na zwycięstwo czyli utrate wszystkiego.
Witam, postanowiłem trochę zainwestować w bukmacherkę, gram od 5 lat jednak to była gra po to aby nabyć doświadczenia i zobaczyć jak to wygląda. Wiem, że jest tu z pewnością wielu graczy, którzy się z tego utrzymują. Chciałbym się dowiedzieć jaki budżet jest potrzebny, aby zacząć już profesjonalną przygodę z obstawianiem sportu ???? . Jestem w stanie na początek dysponować kapitałem ok 20.000zł.
No i tu pojawia się pytanie, jak dobierać stawki i jak radzicie sobie ze stresem, który towarzyszy niejednemu wydarzeniu? ???? Nie chcę się rzucać na głęboką wodę. Jakie macie rady, doświadczenia oraz jaki satysfakcjonujący zysk przyjąć przy takim budżecie ?
Pozdrawiam :talk:
To że grasz 5lat nic nie znaczy, skoro zadajesz tak proste pytanie a inni "doswiadczeni" piszą Ci o progresji. Temat zakładow bukmacherskich to rozbudowany rynek i istnieje taki zawód jak "platny typer". Wszystko dostępne od reki, aby zainteresować potencjalnych inwestorów należy trzymac sie tylko jednej strategi, single, wysoki sr. kurs typów na skuteczności dającej yield minimum 5-10%, stala ilosc typów (nie więcej jak 10-15 miesięcznie) i własne sztywne zasady, jedna koncepcja a nie hazard bez zasad.
Jeżeli nie przestrzegasz tych zasad, to się nie liczysz, wiesz czemu?
Bo to jest jedyny sposób na maksymalne kontrolowanie gry i tak da się przetrwać w dłuższym okresie. Kazdy że tak powiem kumaty dobrze wie, ze systemy, progresje i tajemnicze strategie nie istnieją, a tylko te powyższe zasady mają sens. Dlatego kazdy w branży "platny typer" ich przestrzega i nie ma odstępstw od tej zasady od samego początku (blisko 20lat) po dzis dzien.
Tego nie zrobisz w Polskim buku, więc tylko przegrasz.