>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bułgaria - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

L 2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: CSKA Sofia - CSKA 1948
Bukmacher: Betclic
Typ: gol CSKA 1948
Kurs: 1.66

Rywalizacja o udział w Lidze Konferencji Europy w przyszłym sezonie i jakkolwiek to komicznie nie brzmi - to trofeum jest idealnie skrojone właśnie pod takie ekipy jak np. ekipa z Bułgarii, Serbii czy np. z Grecji, co ostatecznie stało się faktem, gdy Olympiakos wygrał po nudnym meczu z Fiorentiną. Obie ekipy łączy nazwa, ale potencjał jest większy w teorii u tych z Sofii, bo mieli w tabeli ligowej 3. miejsce i lepszy bilans meczów, w przypadku CSKA 1948 mowa o 7. miejscu, ale także w dalszym ciągu o realnych szansach na awans, wszak to tylko jeden mecz. Kursy na gola gości są spore, bo też bukmacher nie nastawia się tutaj na grad goli. W bezpośrednich pojedynkach obu tych ekip w ostatnich latach działo się zazwyczaj sporo, a ostatni wynik to było 2-1 dla gospodarzy. Nastawiam się tutaj na zacięte spotkanie w którym 1948 zdobędzie przynajmniej jednego gola.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1128
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Sezon 2024/2025

Zrzut ekranu 2024-07-10 o 07.56.47.png

Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz 100% do 50 zł. Zwrot w gotówce!1000x200-1.png

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Spartak 1918 Varna - CSKA Sofia
Typ: CSKA Sofia poniżej 1.5 gola
@2.10 Superbet

Mecz w ramach trzeciej kolejki bułgarskiego odpowiednika Ekstraklasy. Notowania szans dość jednoznacznie wskazują stronę gości, którzy jednak od lat nie mogą stawić czoła wielokrotnemu mistrzowi kraju, Łudogorcowi. W pierwszych dwóch spotkaniach sezonu zdobyli trzy punkty, wygrywając z Hebarem i przegrywając właśnie ze wspomnianym wcześniej Łudogorcem. Ich dzisiejszy rywal też nienagannie - tym bardziej jak na beniaminka (wrócili do Parva Liga po roku przerwy) - rozpoczął sezon. 2:0 na wyjeździe z Hebarem i remis z 1948 Sofia pozwoliły im uplasować się póki co w ścisłym topie tabeli ligowej. Dwa ostatnie bezpośrednie mecze (2023 i 2022) zakończyły się skromnym, jednobramkowym zwycięstwem piłkarzy ze stolicy. Idę za utrzymaniem tego trendu i ponownie opowiadam się za najwyżej jedną bramkę po ich stronie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1631
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Slavia Sofia - Spartak 1918 Varna
Typ: Spartak 1918 Varna strzeli w 1. połowie
@2.90 Superbet

Przed tygodniem zdecydowałem się na typ z udziałem Varny, w którym ich ówczesny przeciwnik, CSKA Sofia, miał strzelić nie więcej jak jedną bramkę. Motywowałem to między innymi faktem solidnej formy piłkarzy z Varny, a w efekcie nie dość, że CSKA nie strzeliła bramki, to jeszcze wysoko przegrała spotkanie (3:0). Dziś również widzę przesłanki, które mogą promować piłkarzy z Varny. Przede wszystkim, ich ostatnia bezpośrednia rywalizacja (w Sofii) zakończyła się remisem 2:2. Ponadto Sofia słabo rozpoczęła sezon (między innymi remisując z Hebarem) - jeden punkt po dwóch kolejkach to z pewnością nie to, czego oczekiwali od siebie. Spartak 1918 Varna jest obecnie wiceliderem Parva Liga, odnosząc zwycięstwo choćby ze wspomnianym wcześniej Hebarem. W każdym z trzech rozegranych spotkań zdobywali bramkę w pierwszej połowie meczu. Moim typem na dziś jest kolejny gol po stronie Varny w pierwszych 45 minutach.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1694
scorpio82 660,2K

scorpio82

Best of the Best
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bułgaria - Parva Liga
Data i Godzina: 26.08 20:15
Spotkanie: Cherno More - Krumovgard
Typ: Wygrana Cherno More
Kurs: 1.47
Bukmacher: Superbet
Analiza:
6 kolejka w Bułgarii i rywalizacja pomiędzy 4 i 14 zespołem w tabeli. Moim faworytem zespół gospodarzy, który w meczach na własnym stadionie prezentuje się bardzo dobrze czego potwierdzeniem zaledwie 2 porażki w ostatnich 20 meczach. Cherno More w poprzednim sezonie zakończyli sezon na 2 miejscu w tabeli również dzięki znakomitym wynikom na własnym stadionie (zdobyli 52 punkty w 18 meczach). Rywale słabo rozpoczęli sezon i do dzisiejszego spotkania podejdą po serii 4 porażek bez strzelonej bramki.

Otrzymane punkty reputacji: +265
F 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Bułgaria
Godzina: 20:30
Spotkanie: CSKA Sofia - Botev
Typ: over 4.5 goli
Kurs: 4.40
Bukmacher: Betclic
Analiza: Typ ryzykowny, wiadomo Sofia faworytem tego starcia, zobaczymy co pokażą obie ekipy bo ostatnio nie idzie najlepiej. Wierzę że pójdą za ciosem, postawią na atak, były spotkania z bardzo ofensywnym nastawieniem w tym sezonie, a że gospo to ekipa która regularnie traci bramki to goście powinni zagrozić kilkakrotnie rywalom.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Steaua Bukuresti - Csikszereda
Typ: Csikszereda i poniżej 3.5 gola
@3.65 Superbet

Goście fenomenalnie rozpoczęli sezon mając już na koncie siedem zwycięstw ligowych na siedem możliwych. Wyraźnie przewodzą w tabeli ligowej mając trzy punkty przewagi nad wiceliderem i jeden mecz rozegrany mniej. Kto wie, czy dziś ta przewaga nie powiększy się do sześciu punktów. Steaua jest obecnie na szóstym miejscu. Jest to mocno underowa drużyna - w siedmiu meczach z ich udziałem padło raptem osiem goli. I jako jedyni - obok Csikszeredy - nie przegrali jeszcze spotkania. Mam wrażenie, że goście wyjdą z tego pojedynku zwycięsko. Steaua nieczęsto przegrywa, ale w ostatnim czasie nie realizowała z silnym przeciwnikiem. Myślę, że będący na fali goście pokuszą się o kolejne zwycięstwo, pieczętując pozycję lidera w tabeli.

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Septemvri Sofia - Botev Plovdiv
Typ: DW 0:1
@5.25 Superbet

Botev Plovdiv to ze wszech miar underowa drużyna, a ich ostatnie wyniki przykuły moją uwagę. Każde z dziesięciu ostatnio rozegranych przez nich spotkań (włączając w to jeden mecz pucharowy) kończyły się wynikiem... 1:0. W ośmiu przypadkach Botev wygrywał, w dwóch zaś - ich przeciwnik. Zakładając hipotecznie, że i dziś w meczu padłaby jedna bramka, należałoby zastanowić się, po czyjej stronie miałaby paść. Otóż goście są faworytem, są wiceliderem ligi, podczas gdy Septemvri również są na drugim miejscu, ale od końca. Ich statystyka jeszcze bladziej wypada, gdyby brać pod uwagę tylko mecze domowe - zdobyli sześć goli w siedmiu meczach i ugrali cztery punkty, co jest najsłabszym wynikiem w lidze. Jak patrzę na statystyki Botev, to dążą to objęcia prowadzenia, po czym mecz stoi w miejscu i próżno szukać sytuacji strzeleckich. Uważam więc, że podobny scenariusz mogą napisać dzisiaj. Stąd mój typ na dokładny wynik 0:1 dla gości.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom