>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bułgaria (A Grupa) - 2012/2013

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Mecz: Minyor Pernik - Botev Vratsa ✅ 0-1
Typ: Botev Vratsa (+0,75)
Kurs: 2,05
Bukmacher: bet365
Stawka: 4/10
Analiza:
Mec zostanie rozegrany na terenie neutralnym, jak ktoś chce wiedziec jak dojechac na stadion
http://minyor.com/wp-content/uploads/2012/09/Route-Pernik-Svoge.jpg ma mapę ode mnie ????
Minyor jest ostatni w tabeli, goście pozycję wyżej, wygrali ostatnio u siebie 1-0 z Lokomotivem Plovdiv.
Sytuacja w ekipie gości poprawiła się, pojawił się nowy sponsor, wróciło sporo graczy,
pojawiło się kilku zawodników występujących we Włoszech.
Rok temu goście wygrali z Minyorem 3-1, nie przegrywali z nim do tej pory,
dlatego gram to handi oraz DNB w ich stronę po kursie ponad 4 ✅.
Ponadto Czernomorets Burgas DNB po 3,6 złapałem z Sportingbecie 2/10 zwrot

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Mecz: Ludogorets - Minyor Pernik
Typ: over 3,5
Kurs: 2,5
Buk: bet365, unibet i inne
Lider kontra ostatnia ekipa w tabeli. Rok temu u siebie gospodarze wygrali 4-1, na wyjeździe aż 7-0,
należy zaznaczy, że Minyor grał wtedy głównie młodzieżą.
Ludogorets u siebie 3-1 z Beroe, 1-0 z CSKA oraz 2-1 z Lokomotivem Sofia.
Ostatnio 5-2 w Plovdivie z Lokomotivem. Do tej pory 7-0-0 w lidze,
wygrana z Minyorem jest niemal pewna, ja sądzę, że tym razem znowu zobaczymy kilka bramek.
Minyor o dziwo zremisował z Litexem 0-0 poza domem,
później przegrał 1-4 z CSKA, aż 1-5 w Płovdivie z Lokomotivem,
0-2 w Burgas oraz ostatnio 0-1 u siebie z Botevem Vratsa.
Ponadto mocniej over 3 jak bedzie oraz Ludogorets over 2,5 gola po 1,8 w bet365.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f35/pewnym-jest-tylko-smierci-76913-5.html#post3110400
kto zagrał jak w temacie nie może narzekac ;)
CSKA Sofia - Levski ✅ 1:0
Typ:
CSKA DNB
Kurs: 3,3
Buk: Sportingbet
Stawka: 2/10
Derby Sofii, CSKA 14pkt, Levski 22 i drugie miejsce w tabeli.
CSKA po problemach na początku sezonach zaczęło wygrywac,
Goście nie przegrali do tej pory, ale na wyjazdach nie są tak silni jak u siebie,
mimo przewagi kilka punktów nad CSKA nie rozumiem dlaczego 1,7 jest na 2 ????
Wygrali 2-0 z Montaną, 2-1 z Beroe i zremisowali 1-1 z Lokomotivem Sofia
to dlaczego CSKA ma ich nie zatrzymac skoro jest silniejsze od Lokomotivu ? ????
Kadrowo mocniejsi są goście, nie zagra u nich Gadzhev, który pauzował będzie za czerwoną kartkę,
w ostatnim sezonie strzelił sporo bramek dla gości.
Dla mnie te kursy to pomyłka, mocniej można CSKA 1x po kursie 1,91.
Trzeba zagrac już dziś bo za tydzień będą

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Levski - Lokomotiv Plovdiv ✅
Typ:
over 2,5
Kurs: 1,85
Buk: Sportingbet
Powinno byc 1,7, ponadto over 3,5 też można zagrac.
Faworyt tu jest jeden Levski, u siebie 5-0-0, 12 strzelonych goli, stracone dwa.
Ostatnio przegrana z CSKA 0-1 poza domem, trzy punkty do aktualnego mistrza.
Goście poza domem 0-4-1, w bramkach 3-4 więc czemu over ?
Otóż w tych meczach pada sporo goli
http://pl.soccerway.com/matches/2012/10/27/bulgaria/a-pfg/pfc-levski-sofia/pfc-lokomotiv-plovdiv/1394035/head2head/
obrona gości popełnia sporo prostych błędów z silnymi rywalami
tak było z Ludogorets jak i z Vitesse w el. LE.
Dla mnie kilka bramek tu zobaczymy.
Ponadto Botev Vratsa 4,75 ⛔ , kto się boi może zagrac dnb albo +0,5, +0,75 jak będzie.
Etar ostatni w tabeli, goście problemy mają już za sobą,
wygrali dwa mecze i zremisowali z Ludogorets 1-1, , nie wiem kto dał ten kurs, ale
Botev z Minyor kurs 6, CSKA 4,5 z Levskim już trafiłem, kolejny nierealny który trzeba zagrac.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Botev Plovdiv - Ludogorets ✅
Typ: under 2,5
Kurs: 1,95
Buk: bet365
Stawka: 5/10
Po zmaganiach w pucharze czas na mecz ligowy.
Botev u siebie 5-1-1, w bramkach 14-4, wzmocnienia przed tym sezonem dały nową jakośc w zespole,
który jak na beniaminka radzi sobie bardzo dobrze.
U siebie underowi, w ostatnich meczach tylko w derbach Plodviwu padło więcej niż 2,5 gola.
Ludogorets oglądałem ostatnio w pucharze z CSKA, mimo przewagi 11 na 10,
naprawdę mało okazji bramkowych stworzyli mistrzowie kraju, wygrali 1-0, grając 10 na 10,
odpadli z pucharu, więc na ten sezon priorytetem jest obrona tytułu.
Poza domem underowi, tylko z Lokomotivem Plovdiv,
który ma problemy z grą w obronie, overowo w ostatnich meczach na wyjeździe.
W pucharze rok temu było 0-3, dziś gospodarze mają lepszą linia pomocy jak i obrony,
tracą mało bramek, podobnie jak mistrz kraju.
Ciężko będzie o wygraną gości w tym meczu, więc under 2,5 po tym kursie jest dobrym typem,
biorąc pod uwagę formę Marcelinho oraz Stoyanova.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Chernomorets Burgas - Levski 0:2 ⛔
Typ:
Czernomorets Burgas
Kurs: 6,75
Buk: Bwin

Mikołaj przychodzi w tym roku już w marcu ????
Czernomorets nie przegrał u siebie z Levski od 2007,
ponadto u siebie nie przegrał w tym sezonie ligowym,
pokonał po nieco niższym kursie Ludogorets 1-0
i teraz jakiś głupek znowu dał w meczu z wiceliderem kurs z kategorii Science Fiction :browar565:
Levski poza domem przegrywał już z CSKA oraz Ludogorets,
gospodarze tracą bardzo mało bramek u siebie i moim zdaniem punkty zostaną w Burgas.
Ponadto mocniej 1x w stronę gospodarzy po 2,45 i jak będzie to Burgas +1 w azjanie.
Edit Groven:
Do marca jeszcze daleko i zapewne kursy ulegną zmianie. Bilans gości wyśmienity 12-1-2. A teoria, że Czernomorets nie przegrał u siebie z Levski od 2007 trochę nijak ma się do tego meczu. Ciekawe jak obydwa zespoły przepracują okres przygotowawczy do nowej rundy. Poczekajmy lepiej z tak dalekimi typami.

S 2K

szatan666

Użytkownik
Kolego Groven nie znam cie, nie wiem czy tu jestes typerem, mam nadzieje ze tylko niekumatym modem.
Powiedz mi na co chcesz czekac? Kurs to jest ewidentna pomylka i w bwin juz spadl do 4.5, w bahu jest jeszcze 6.5 i 2.5 na 1x i zaraz spadnie bo mocno zagralem. Masz racje, kurs sie bardzo zmieni, tylko ze bedziesz mial &quot;po przepracowaniu okresu przygotowawczego&quot; kurs 3 na gospodarzy - raczej niewarty gry. Z takim podejsciem to nigdy nic nie wygrasz
Pozdrawiam

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
CSKA Sofia - Chernomorets Burgas under 2,5 1,8 3/10 bet365 ✅
Liteks Lovetch - Lokomotiv Płowdiw under 2,5 1,95 3/10 bet365 ⛔
Botev Plovdiv - Levski Sofia under 2,5 1,95 3/10 bet365 ✅
CSKA u siebie strzeliło 11 bramek, straciło 4, z czego dwie z Litexem w ostatniej kolejce.
Goście poza domem strzelili tylko 6 bramek, tyle samo stracili,
ostatnio trzy undery w bezpośrednich meczach, nie liczę na przełamanie tej passy.
Ciekawe spotkanie, obie ekipy wygrywają mecz za meczem,
Litex szesc wygranych w ostatnich siedmiu spotkaniach,
goście na wyjazdach ostatni trzy overy, w tym meczu bliżej do wyniku z pucharu niż tego ligowego sprzed roku tutaj, dlatego under.
Botev u siebie przegrał dwa razy, stracił tylko 5 bramek,
Levski ma przed sobą trudnego rywala, dla mnie Botev tego nie przegra, ale lepiej zagrac under.
Jeszcze mam jeden mecz na oku, ale musze poczeka na kursy i sam do zagrac.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Cherno More Varna v Etar 1924 Veliko Tarnovo X2 4,0 ✅
Bet365

Rynek daje 3-3,5 ale nie o to chodzi. Ekipa Etar w przerwie zimowej zakupiła kilku zawodników, w tym trzech polaków: Protasiweicza z Floty Świnoujście, Cienciałe z Podbeskidzia oraz Hrymowicza z Zawiszy. Do tego jeszcze bramkarz Mateusz Bąk z też z Podbeskidzia a;e on raczej zadowoli się grzaniem ławki. Oprócz nich do zespołu dołączyli: Bramkarz Filipovic z zespołu 2 ligii serbskiej, belgijski obrońca Castellana z drugiej ligi holenderskiej, turecki pomocnik Yilmaz występujący w niższych ligach niemieckich, Bułgar Lyubenov mający za sobą występy w polskiej ekstraklasie oraz I lidze, Francuz Fey z 3 ligi francuskiej, Yassine z 2 ligi hiszpańskiej, Norweg Risholt, Szwed Mehmet oraz Sonny oraz Jerson Anes (wyspy zielonego przylądka) z drugiej ligi holenderskiej. Krótko mówiąc wierza babel. Te wszysztkie transfery wskazują na to, że kasa jest. Nie są to oczywiście żadne znane nazwiska europejskie ale na słabą ligę bułgarską w zupełności powinny wystarczyć, myślę, że ta drużyna pojawi się jeszcze nie raz w moim temacie, niezależnie od wyniku dzisiejszego spotkania.

Otrzymane punkty reputacji: +13
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Pirin - Botev Vratsa under 2,5 1,83 3/10 unibet ⛔ Botev +0,5 1,9 3/10 Sbobet ⛔
już wiem dlaczego bet tego nie miał w ofercie ????
Obie ekipy mają problemy ze zdobywaniem bramek, Pirin u siebie strzelił ich 7,
Botev poza domem dwie, w ostatnich meczach obie ekipy underowo,
Pirin stracił pięc bramek z CSKA i Levskim,
ale Botev nie ma takie siły w ataku jak te topowe ekipy w Bułgarii.
Ponadto gram w stronę gości, bo Pirin jest bez formy.

Otrzymane punkty reputacji: +13
B 2,4K

bonczo

Użytkownik
CSKA Sofia - M. Pernik 3:0
Czy M.Pernik strzeli gola? Typ: NIE 1,52 ✅ (Marathonbet)

W dziewiętnastej kolejce zmierzy się aktualnie czwarta ekipa ekstraklasy bułgarskiej CSKA Sofia z czternastym zespołem Minyor Pernik. Patrząc na ofensywę gości w meczach wyjazdowych warto obstawić zdarzenie w którym goście nie strzelą. Aktulanie zespół z Pernika na dziewięć roegranych spotkań wyjazdowych strzelił zaledwie dwa gole. Ich najbliższy przeciwnik CSKA walczy o europejskie puchary, a ich defensywa w spotkanich na swoim stadionie prezentuje się bardzo dobrze. Mianowicie stracili zaledwie cztery gole w dziewięciu spotkaniach. Zatem prawdopodobieństwo kolejnego spotkania bez straconego gola u siebie jest bardzo duże.

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Lok. Sofia - Slavia Sofia
Typ - 2/1 (0-0) 1-0 ⛔⛔⛔
kurs - 36.00 BetVictor

Sledzac ruchy kursow na ten mecz zauwazylem ze w bet365 kurs wyjsciowy na typ 2/1 byl 34.00 na chwile obecna spadl do wartosci 13.00 o 21.00 idzie w gore i spada o ta sama wartosc . Mozliwe ze cos jest na rzeczy zagram za drobne . Zarowno gospodarz i goscie graja w polfinale pucharu bulgarii , lecz dzisiaj to gospodarz ma sie o co bic , goscie bezpieczna pozycja w lidze a i rywal w pucharze latwiejszy , sadze ze skoncentruja sie na pucharze .

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Bułgarii, godz 16:30
Beroe – Slavia Sofia
TYP: 1 DNB
KURS: 1,66
BUK: Unibet
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 16:30 rozpocznie się rewanżowe spotkanie w pucharze Bułgarii pomiędzy zespołem Beroe a zespołem Slavia. Faworytem są gospodarze i ja również uważam że mają bardzo duże szanse na zwycięstwo w tym meczu.
Gospodarze tego meczu w lidze znajdują się na 8 pozycji z dorobkiem 31 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 12 meczy w których to 6 meczy wygrali, 2 mecze zremisowali i 4 mecze przegrali. Zdobyli oni 17 goli i stracili oni 12 bramek. Na wyjeździe natomiast rozegrali oni 11 meczy w których to 3 mecze wygrali, 2 mecze zremisowali i 6 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 12 goli i stracili 22 bramki. A więc jak widać u siebie źle nie grają. W ostatnich 5 meczach zdołali oni wygrać 3 mecze, 1 mecz zremisowali i 1 mecz przegrali.
Natomiast goście tego meczu w lidze są na 9 miejscu i mają 29 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 11 meczy w których to 6 meczy wygrali, 3 mecze zremisowali i 2 mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 18 goli i stracili 10 bramek. Na wyjeździe rozegrali oni 12 meczy w których to 2 mecze wygrali i zremisowali oraz 8 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 7 goli i stracili 18 bramek. W ostatnich 5 meczach wygrali oni 2 mecze, 1 mecz zremisowali i 2 mecze przegrali. A więc formę za ciekawą nie mają.
Pierwszy mecz zakończył się bezbramkowym remisem i w tym meczu gospodarze potrzebują wygranej. Dlatego też stawiam na zespół gospodarzy warto również pomyśleć o DNB na zespół gospodarzy dla bezpieczeństwa.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
07.05. 17:00
Slavia Sofia - Botev Vratsa Botev @4.8 2/10 marathon

Na Slavię idzie konsekwentnie do góry i nie dziwota. Praktycznie mają już utrzymanie, a w perspektywie jeszcze m.in. mecz u siebie ze słabiutkim Etarem. Botev walczy o utrzymanie i każdy punkt na wagę złota. Wiadomo jak to w Bułgarii ;)

✅ 1-2, +7,6j.

07.05. 19:00
Beore - Lokomotiv Sofia Lokomotiv @3.8 2/10 tipico

Identyczna sytuacja, Beroe też ma komfortową sytuację, w ostatniej kolejce ma u siebie Pernik, który pewnie do tego czasu już spadnie. Lokomotiv walczy o utrzymanie, ostatnio całkiem dobre wyniki. W dodatku ciekawe h2h, w ostatnich latach interesujące 3 za 3, na jesieni remis, to może Beroe teraz pomoże gościom w utrzymaniu?

⛔ 1-1, -2j.

Otrzymane punkty reputacji: +2
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Botev Vratsa - Levski 1x 3,5 bet365 ⛔
Denerwuje mniej coraz bardziej to w jaki sposób Levski zdobywa kolejne punkty,
z CSKA wygrał 2-1 po golu w końcówce meczu, to samo ostatnio z Minyorem u siebie.
Botev wygrał ostatnie dwa spotkania i powinien się spokojnie utrzyma w lidze.
Levski zawsze minimalnie dwoma golami wygrywał z Botevem, na wyjazdach ma bilans 7-3-3,
wszystkie ostatnie mecze to minimalne wygrane lub remisy,
po dwóch wygranych wyjazdowych i pięciu kolejnych w lidze, czas na stratę punktów,
oby mecz był uczciwy :]

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Czerno More - Lokomotiv Plovdiv X 7 3/10 2 11 2/10 Sportingbet
Nie mogę widzieć takiego kursu, na Ludogorets , Litex czy nawet Botev Plovdiv
w meczach z Lokomotivem u siebie było ponad 1,4.
Czerno More jest w formie, wygrali trzy u siebie trzy kolejne mecze,
wcześniej zremisowali z Levskim, ale przed tym meczem potrafili dostac z Etarem
http://www.livesports.pl/mecz/bo57noSH/#zestawienie-kursow;kursy-1x2;koniec-meczu.
Gospodarze u siebie przegrali tylko dwa razy, goście na wyjazdach ostatnio bez rewelacji, wygrali tylko dwa razy, przegrali 4 razy, potrafili zremisowac z Litexem czy Botevem w ostatnich meczach poza domem.
Jak inne buki dadzą kursy to jeszcze coś dogram, te kursy są nieporozumieniem,
chyba, że goście sprzedali mecz a Sportinbget o tym wie ????

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Levski - Ludogorets +0,25 2,11 sbobet 4/10 ⛔
To kluczowy mecz o mistrzostwo, choć nie jest to ostatnia kolejka to wg mnie może o wszystko rozstrzygnąć.
Obie ekipy od kilku kolejek nie przegrały, Levski u siebie wygrywał 12 razy, raz zremisował,
smaku porażki w tym sezonie. Ostatni raz przegrał tu właśnie z Ludogorets w zeszłym sezonie.
Goście na wyjazdach z bilansem 8-4-1, stracili na nich tylko 6 bramek.
Levski na tygodniu po karnych przegrał z Beroe w pucharze Bułgarii, to powinno dac się we znaki.
Dla mnie zespół gości nie przegra tego spotkania.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Mecz na szczycie więc każdy scenariusz możliwy. Bilans obydwu zespołów imponujący. Kluczowy może okazać się atut własnego boiska w tym spotkaniu, który przemawia za Levski, a którego kolega Szef Elity nie uwzględnił. Gdybym miał coś doradzić w tym spotkaniu to raczej odpuściłbym typowanie..
Levski na tygodniu po karnych przegrał z Beroe w pucharze Bułgarii, to powinno dac się we znaki.
Albo wypłynie to mobilizująco na piłkarzy Levskiego, albo zmęczenie da o sobie znać. Choć sądzę, że w pucharze grali piłkarze z ławki. A kluczowi zawodnicy przygotowywali się do dzisiejszego starcia. Więc nie ma co sugerować się tym pucharowym spotkaniem.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Czerno More - Botev Vratsa 5 bet365 1x 2,38 bet365
Lokomotiv - CSKA Sofia 4,5 bet365 x2 2,5 bet365
Czerno More już się utrzymało, Botev ma 2 punkty przewagi nad Lokomotivem Sofia
na kolejkę przed końcem. Botev wygrał pierwszy mecz z Czerno More, na wyjazdach wygrał trzy razy,
dziwnym trafem ostatnie dwa ze Slavią i Lokomotivem Plovdiv.
CSKA na &quot;wyjeździe&quot; z Lokomotivem zawsze ma ciężko
http://www.livesports.pl/mecz/YeBQBGDJ/#h2h;overall.
Wygranych potrzebują zarówno Botev i Lokomotiv, ja gra przeciwko nim,
przy uczciwej grze CSKA i Czerno More powinny wygrać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom