Poole Pirates mistrzem @1,75 unibet.
w całorocznym macie @2,1 jakby coś
Kilka dni temu grałem po kursie delikatnie wyzszym, ale podaje po takim jak teraz mamy. Dawid wszystko napisał w zapowiedzi. Poole ma zbyt równy skład na BEL w porównaniu do innych ekip. Bardzo ważne pozycje 6 i 7 w postaci Newmana i Starke. W innych ekipach na tych pozycjach mniej kolorowo. Półfinał z Coventry. Ekipa własnego toru. O ile u siebie mogą delikatnie wygrać to w Poole raczej bez większych szans. Wcześniej dawałem delikatne szansę Swindon,ale pod nieobecność Warda są raczej bez szans na tytuł.
Holder bardzo mocny w BEL. Janowski też świetnie. Najwyzsza srednia w lidze mowi sama za siebie. Dobrze dla niego,że pierwszy mecz przełożony to może trochę odpocząć po sobotnim dzwonie.
Gomólski też tu jedzie dużo lepiej,niż w rodzimej lidze. Do tego dochodzi dwóch doświadczonych kangurów w postaci Watta i Northa. Bardzo równe zestawienie i to myślę,że pozwoli im zdobyć tytuł. Rezerwowy Newman średni 2.06 to ogromny atut. Starke też równo punktuje, a w innych drużynach bywa z tym różnie na pozycji 6 i 7 i na ogół dysponują tylko jednym równym zawodnikiem. Poza tym Poole jedzie praktycznie cały sezon tym samym składem. Naprawdę rzadko korzystali z instytucji gościa co u innych ekip było chlebem powszednim. Dzięki temu w drużynie jest lepsząa atmosfera i "zgranie". Tak jak wspomniałem Coventry drużyna własnego toru. Na wyjazdach nikt nie ma średniej powyżej 2. Ważnym punktem jest młody Garrity,ale na Piratów to trochę za mało. Finał ze Swindon lub Asami. Stawiam jednak na Swindon w tym dwu meczu chociaż może być na styk. Z reszta z kim by nie pojechali w finale to będą bitym faworytem. Kurs nadal całkiem fajny i warto zamrozić do końca miesiąca parę złotych