jessie
Użytkownik
Witam wszystkich,
Chcę zobaczyć jak mi pójdzie typowanie, dlatego ten temat będzie mi służył jako mały dzienniczek. Pojawią się tu analizy, jeśli coś mi nie będzie wychodziło próbuje czegoś nowego do skutku. Generalnie najbardziej przekonywujące typy będę wstawiał na typy dnia. A i jeszcze jedno:
Chcę zobaczyć jak mi pójdzie typowanie, dlatego ten temat będzie mi służył jako mały dzienniczek. Pojawią się tu analizy, jeśli coś mi nie będzie wychodziło próbuje czegoś nowego do skutku. Generalnie najbardziej przekonywujące typy będę wstawiał na typy dnia. A i jeszcze jedno:
ZAKAZ KOMENTARZY W TEMACIE
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Puchar Brazylii
Godzina: 1:30
Spotkanie: Caldense - Duque de Caxias
Typ: Caldense
Kurs: 2.05
Bukmacher: Betgun
Analiza:
Dodaje na szybko. Caldense u siebie radzi sobie bardzo dobrze (średnio 2 przegrane mecze na 10 od paru lat), Caxias ostatnie dwa mecze ostro przegralo, bo 4-1 i 4-0. A czemu? Bo klub opuścili piłkarze - dokładnie bodajże 11. Ci co zostali nie chcą grac w tym meczu, oczywiście nie wszyscy. Pozdrawiam.
Stawka: 1/10 1,05j
Dyscyplina: Piłka nożna – Austria, 1. liga
Spotkanie: Horn - SV Kapfenberg
Typ: Horn DNB
Kurs: 2.00
Buk: Bet365
Godz: 18:30
Analiza:
Witam wszystkich, mój drugi typ na forum, pierwszy z podobnym kursem na . Mam nadzieje,że teraz będzie tak samo. Do rzeczy!
Sytuacja w tabeli/forma:
Horn który aktualnie plasuje się na przedostatnim miejscu w tabeli wygrał ostatni mecz z pierwszą drużyną 1-0.
Kapfenberg który plasuje się na 2 miejscu przegrał u siebie ostatni mecz z 5 w tabeli Liefering 1-3 (Horn z tą samą drużyną zremisował 1-1 21 marca).
Absencje:
I tutaj zaczyna się przede wszystkim sens mojego typu.
Horn bez znaczących braków w składzie.
Kapfenberg ma nieciekawą sytuacje w tym aspekcie. W meczu nie wystąpi najlepszy strzelec Ronivaldo, który w 18 meczach strzelił aż 8 goli. Poza nim strzela tam tylko Wendler i Sencar (ten pierwszy prawdopodobnie też nie zagra). Na boisku nie pojawi się również pierwszy obrońca Schönberger i pomocnik Bingöl z dorobkiem 2 goli na koncie.
Podsumowanie:
Za moim typem przemawiają przede wszystkim absencje i forma w ostatnim meczu, no i oczywiście własne boisko. Gram DNB bo Kapfenberg nie wiadomo co zaprezentuje - remis jest możliwą opcją. To tyle, powodzenia Horn, liczę na was, bo moja analiza za was nie wygra! ????
Stawka: 1/10 1j
Zacytowałem 2 typy gdyż chcę podsumować dokładnie cały miesiąc w przyszłości. Kolejne piszę tutaj na bierząco.