>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brand New World with Muffin

muffin5510 7,5K

muffin5510

Użytkownik
:zoltakartka: Mój drugi temat, zaczynam na nowo - ???? człowiek uczy się na błędach tak więc Odkrywaj nowy świat wraz ze mną !
Od wczoraj w tym siedzę.
Depozyt: 30zł
Bookie: Unibet
Nadrobię na szybko, w skrócie ( bo ma to małe znaczenie w tej chwili nikt na tym nie skorzysta)
Wczoraj :
1.

2.

Zawinił Hamburger - przegrać 1:5 z Hoffenheim jako gospodarz, aż się przypomina pamiętne spotkanie Hamburger - Bayern...
3.

4.

Smutek - nie weszło jedynie Viktoria Plzno vs Sparta Praga - obstawiłem over 1.5, wynik był 0:0 - chyba nikt się tego nie spodziewał patrząc na dyspozycję obydwu klubów.
5.

Bologna pięknie wygrała tak jak się tego spodziewałem, natomiast mecz Konyasporu z Fenerbahce... Bez komentarza, obstawiłem wygraną Fenerbahce - które do 27min wygrywało już 2:0 - żeby w 76minucie w przeciągu 11 minut stracić 3 bramki... Cóż , lecą na moją czarną listę. Ich porażka boli, bo pieniądz się sypnął, ale spoko - jest to również zapowiedź bęcków od Arsenalu co mi pasuje :cool:
6.

Następnie typ live - Na Li narobiła mi stresu muszę powiedzieć ????
7.

Obstawiłem na Alistaira, po typ zapożyczyłem z tematu Typy Dnia od użytkownika maro 17 - który niestety się pomyliłem. Cóż, nauczka dla mnie - od teraz naprawdę nie będę grał już wydarzeń na których kompletnie się nie znam...
Podsumowując te 7 kuponów finalnie wyszedłem na + 9,8zł - nie wyszedłem na minusie czyli sukces, ale tak jak kupon numer 2 - przyznaje bez bicia - nie wszedł z mojej winy, miałem co do tego meczu obawy a mimo wszystko go zagrałem, tak reszta wydarzeń to pech w czystej postaci !

18.08.2013
Ok, przechodzimy do dzisiejszych wydarzeń, będę uzupełniał wszystko na bieżąco w taki sposób aby ktoś mógł skorzystać.
1.

Bardzo prawdopodobny kupon w którym boję się jedynie o Real Madryt.
2. ⛔

3.

Moto typy by Marcelinho 12
4.

Ogłoszenie:
Od jutra zaprzestaje używać obrazków, jako, że pewnie nie podoba się takie coś moderatorom ????

muffin5510 7,5K

muffin5510

Użytkownik
5.
Borussia Dortmund - Entracht Braunschweig - 2.00 - 1 (0-2)
Chelsea - Hull City - 2.90 - 1 (0-2)
-------------
Stawka 5zł Kurs 5.80
Pot wygrana 29zł
6.

Do góry Bottom