>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brak pieniędzy po wykonaniu transakcji ?

G 42

gks711

Użytkownik
Witam,

miał ktoś taką sytuację, że wpłacało się przez do kasyna przez skrilla kartą debetową i nie zaksięgowało pieniędzy ani w kasynie ani na skrillu ? Transakcja widnieje normalnie na wyciągu bankowym... Pisałem do skrilla , ale od 4 dni zero odpowiedzi... Może jakaś inna forma kontaktu z nimi (szybsza) ?

simons 646

simons

Forum VIP
Zdarza się tak, nawet innymi formami płatności.
Z tego co zrozumiałem to dokonałeś płatności Skrillem, a nie mając wolnych środków wybrałeś opcję &quot;doładowania&quot; kartą debetową.
W skrócie wygląda to tak, że operator karty przelewa do Skrilla, on czeka na potwierdzenie i wpłaca do kasyna, ten czeka na potwierdzenie i masz środki. Najczęściej trwa to max kilka minut, ale zdarzają się błędy czy opóźnienia. Jeżeli w Skrillu nie ma śladu o płatności to coś poszło nie tak na linii operator karty - Skrill. Skoro z karty zabrało, to najpewniej w Skrillu coś poszło nie tak. Przygotuj dane z płatności karta-skrill i zadzwoń do nich, bo z mailami długo im idzie.
Niemniej nie ma się co bać ... no chyba, że z jakiegoś lewego kasyna korzystałeś itp. ????

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam,miał ktoś taką sytuację, że wpłacało się przez do kasyna przez skrilla kartą debetową i nie zaksięgowało pieniędzy ani w kasynie ani na skrillu ?
Tak się nie da ???? Albo wpłacasz do skrilla albo do kasyna. Chyba że, tak jak kolega wyżej napisał miałeś pustego skrilla w momencie dokonywania płatnosci i chciałes dodać środki do konta skrill przez kartę.
Transakcja widnieje normalnie na wyciągu bankowym... Pisałem do skrilla , ale od 4 dni zero odpowiedzi... Może jakaś inna forma kontaktu z nimi (szybsza) ?
Zrób screen z tej transakcji i wyślij do skrilla. A najszybasza forma kontaktu to telefon.

simons 646

simons

Forum VIP
Nie robilem tak juz dawno, ale chyba sie mylisz... albo mi sie pomieszalo z paypalem czy czyms.
Przy platnosci skrill jest domyslnie opcja ze sciaga kase z salda. Jak saldo jest niewystraczajace to mozesz doladowac konto wybrana metoda w trakcie trwania pierwotnej transkacji i jak wszystko sie udaje to doladowujesz skrilla i wplacasz kase. Jak nie to sa akcje jak wyzej opisane.
Wniosek nadal ten sam, przygptowac dane transakcji i dzwonic

Do góry Bottom