>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brak możliwości usunięcia konta

A 2

adamosky

Użytkownik
Witam, chciałbym usunąć/zamknąć konto w skrill ale nie można tego zrobić.

Zdezaktywowałem już kartę a teraz chcę zamknąć konto raz na zawsze. Wyskakuje niestety taki komunikat

&quot;Twoje konto nie może w tej chwili zostać zamknięte. Aby uzyskać dodatkowe informacje i pomoc, skontaktuj się z działem pomocy Skrill.&quot;

Otóż kontaktowałem się z nimi i niestety bez odzewu. Ktoś wie jak zaradzić ?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Otóż kontaktowałem się z nimi i niestety bez odzewu. Ktoś wie jak zaradzić ?
Wypłać wszystkie środki i spróbuj ponownie. Jeżeli nie podziała napisz do nich. Po co chcesz zamykać konto ? wystarczy przecież z niego nie korzystać, może kiedyś jeszcze Ci się przyda. Jak masz np na koncie 15 gr to wyslij to gdzies w pizdu zeby saldo było 00

A 2

adamosky

Użytkownik
skoro juz nie mam karty to nie bedzie mi potrzebne, u buka gram juz coraz rzadziej i w sumie do niczego innego to konto mi nie bylo potrzebne bo mam dwa inne rachunki

całą kase wyplacilem wiec nie wiem dlaczego dalej konta zamknac nie mozna, a nie odpisują, zreszta chyba oplaty miesieczne 1€ za konto (za nie uzywanie) są dopiero po roku czasu od nielogowania

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
zreszta chyba oplaty miesieczne 1€ za konto (za nie uzywanie) są dopiero po roku czasu od nielogowania[/QUOTE]
Nie ma żadnych opłat. To 1 euro o którym piszesz obowiązuje tylko wtedy jeżeli przez 12 miesiecy nie było żadnej aktywnosci na koncie i tylko wtedy jest pobierane jeżeli masz coś na koncie. Jeżeli masz 0 na koncie to możesz przez 5 lat się nie logować nie stracisz i nie zapłacisz ani grosza.

Do góry Bottom