>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Brak kontaktu ze strony skrill

D 0

danielllooo

Użytkownik
krótko opisze sytuacje i mam nadzieje ze to tylko ja mam takiego pecha.
Pisałem przez formularz kontaktowy jakies 4 dni temu do skrill i nie mam żadnej odpowiedzi. Również załączałem dokumenty i również brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Czy ktoś też tak ma? Co sie dzieje ze skrillem?

M 53

marekz

Użytkownik
Też pisałem do nich z 10 razy. Przez pomoc jak i na e-mail i zero kontaktu. Czekam już 2 tydzień.
Napisałem, że chce zweryfikować konto bankowe i proszę o odpowiedź.
Załączylem skan dowodu i wciąg z bankowosci internetowej.
Mam zamrożone pieniądze jak użytkownik OlekRE.

i3olo 12

i3olo

Użytkownik
(brak czcionki pl)
zadnych czlowieku dokumentow nie wysylaj jak cie nikt nie prosi zadnych transaakcji nic to twoja sprawa biora za to jestes klientem

M 53

marekz

Użytkownik
(brak czcionki pl)
zadnych czlowieku dokumentow nie wysylaj jak cie nikt nie prosi zadnych transaakcji nic to twoja sprawa biora za to jestes klientem
Wysłałem skany bo dostałem od nich e-mail, że przelew który zrobiłem jest od innych osób i muszę zweryfikować konto bankowe - człowieku.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Kolego należy dzwonic jak chcesz expresem zalatwic ew.napisac na e-mail dla vipow jak go chcesz to ci podesle na pw i nr telefonu tez

M 53

marekz

Użytkownik
Kolego należy dzwonic jak chcesz expresem zalatwic ew.napisac na e-mail dla vipow jak go chcesz to ci podesle na pw i nr telefonu tez
Mógłbyś podesłać ten e-mail?
Czekam i czekam i nie odpisują. Kasa zamrożona. Eh.
Gdyby to było 100 czy 200 zł, to bym to olał, zle to większa kasa.

crisu 53

crisu

Użytkownik
Możesz próbować na email vipow, ale z tym też różnie bywa ???? Ja w celu przyspieszenia weryfikacji piszę/polecam pisać im na twitterze, załatwiają tam sprawy codziennie bodajże od 8 do 18 więc jest szansa na duże szybsze ogarnięcie tematu.
Swoją drogą nie rozumiem jak taka firma jak skrill może nie mieć w ogóle czatu..

Do góry Bottom