Może pojawiły się składy? Grają o 14, to składy są na bank, może BVB gra jakimś słabszym składem.mam pytanie. Czy ktoś orientuje się dlaczego kursy na BVB poszły tak w górę? Chodzi o młodzieżowe rozgrywki
Burki to na pewno nie zagra bo ma kontuzję http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,kontuzjowany-roman-burki-moze-pauzowac-dwa-miesiace,artykul,737233,1,458.htmlPorownywanie dzisiejszego meczu do Bayernu jest obarczone sporym marginesem bledu bo dzisiaj najprawdopodobniej wyjda sporo zmienione sklady. Np. Burki, Aboumeyang pod znakiem zapytania..
Tylko że dzisiaj zagra w Borussii zupełnie inny skład i to będzie zupełnie inne spotkanie więc nie wciskaj mi że to jest mój tok myślenia.To jest tylko Twój tok myślenia, a nie kolegi, który to napisał. Pomogę Ci kolejny raz, bo z myśleniem kiepsko jak widać:
Po tym co on napisał nasuwają się następujące wnioski: Real strzelił Legii 2 bramki i pozwolił sobie na chwilę rozluźnienia, co doszczętnie wykorzystała warszawska ekipa. Hiszpanie myśleli, że mecz mają już w kieszeni, więc też zaczęli się coraz bardziej otwierać, szukać długich zagrań, gdzie było to widać jak na dłoni - pod względem szybkości między tymi dwiema drużynami jest przepaść, zresztą nie jest to niespodzianka, Legii nie ubliżam w żadnym wypadku, bo końcowy wynik to sukces, ale każdy wie, jak gra się w naszej lidze. To, że Real się otworzył doprowadziło do szansy dla Legii - zimny prysznic i mamy gotowy wynik.
Dortmund z kolei w spotkaniu z Bayernem szczelnie zacieśnił szyki obronne i Bawarczycy nie byli już tacy groźni, jak nas do tego przyzwyczaili. Czy Dortmund gra szybszą piłkę niż Real? Prawdopodobnie tak, co było widać w ostatnim spotkaniu, ale nie tylko w nim. Real dłużej konstruuje akcje, bawi się piłką, tak jak cała liga hiszpańska.
Podsumowując twój tok myślenia jest zawsze inny niż wszystkich innych, dopowiadasz sobie takie głupoty i próbujesz autorom wątków wmówić, że myślą tak jak ty. Widocznie jesteś kosmitą i masz swój tok myślenia.
Bez odbioru.
Ja jeszcze dodam od siebie, że mecz BVB z Bayernem to była popelina jeżeli chodzi o sędziowanie. BVB było strasznie faworyzowane do tego stopnia, że sędzia dawał ostrzeżenie trenerowi Bayernu bo wkurwiony wbiegał na boisko. Dodatkowo jeden gol wpadł tylko był nie uznany. Dziś będzie inaczej.Tylko że dzisiaj zagra w Borussii zupełnie inny skład i to będzie zupełnie inne spotkanie więc nie wciskaj mi że to jest mój tok myślenia.
Może Dortmund tez strzeli Legii dwie bramki i się rozluźni ??
Ja swoje typy zaprezentowałem i zagrałem i próbuje powiedzieć że granie jakich kolwiek handicapów w stronę Dortmundu po śmiesznych kursach jest beznadziejne...
"Bayern nie strzelił Borussii to tym bardziej Legia nie strzeli" a co właśnie będzie jak strzeli ??
A są ku temu argumenty
Sędzia podszedł do trenera, ale do trenera Borussii Tuchela i jemu dawał ostrzeżenie, bo to on się wzburzył. Sędzia odpierdzielał ciutkę maniany w tym meczu, ale bez przesady. Zresztą Ancelotti wkurwiony wbiegał na boisko? On jak Liverpool wpakowywał 3. bramkę Milanowi spokojnie żuł gumę, więc co by tu mogło go wkurzyć.Ja jeszcze dodam od siebie, że mecz BVB z Bayernem to była popelina jeżeli chodzi o sędziowanie. BVB było strasznie faworyzowane do tego stopnia, że sędzia dawał ostrzeżenie trenerowi Bayernu bo wkurwiony wbiegał na boisko. Dodatkowo jeden gol wpadł tylko był nie uznany. Dziś będzie inaczej.
Sts ma zmianę w 1. połowie po kusie @5Oferuje ktoś zakłady typu "który zespół pierwszy dokona zmiany"?
Na C+ przed chwilą mówili, że Borussia zaliczyła wtopę ze składem i będą musieli robić zmianę już na samym początku ????
Mam nadzieje bo kurs 8 byłpospieszyli sie z rozliczeniem zakladu. oni zawsze rozliczaja pod katem offiacjalnych statystyk takze powinien byc jednak
officialna strona ligi mistrzów zapisała ostatnia bramke jako bramka Rzezniczaka. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2017/matches/round=2000783/match=2019349/index.htmlGdzie mogę sprawdzić oficjalne wyniki?
Bo postawiłem, że będzie samobójcza a tą ostatnią różnie definiują np na livesports zapisana jest do rzeźniczaka
pospieszyli sie z rozliczeniem zakladu. oni zawsze rozliczaja pod katem offiacjalnych statystyk takze powinien byc jednakDzięki, bet365 chyba się namyśla bo zakład przegrany a teraz karzą czekać