0 emademce Użytkownik Lipiec 28, 2006 #21 MAzaq, jak duza jest mozliwosc zablokowania konta przez ten bon . znowu jest przeznaczony nie dla polski ?
MAzaq, jak duza jest mozliwosc zablokowania konta przez ten bon . znowu jest przeznaczony nie dla polski ?
2,8K mazaq Forum VIP Lipiec 28, 2006 #22 Nie sądze aby blokowali konta po użyciu tego bonu. Aby uzyskać pewność 90%,najlepiej wpłacić jeszcze do BAW 40zł
Nie sądze aby blokowali konta po użyciu tego bonu. Aby uzyskać pewność 90%,najlepiej wpłacić jeszcze do BAW 40zł
0 maxley Użytkownik Lipiec 28, 2006 #25 Tilmelding Du vil snart modtage dit spille nyhedsbrev Betzoom. Husk at bruge dit Betzoom gavekort. Gavekortet kan kun bruges hos Betandwin.com Held og lykke. Wie ktos co to znaczy ??
Tilmelding Du vil snart modtage dit spille nyhedsbrev Betzoom. Husk at bruge dit Betzoom gavekort. Gavekortet kan kun bruges hos Betandwin.com Held og lykke. Wie ktos co to znaczy ??
T 0 tyraxx Użytkownik Lipiec 28, 2006 #27 Witam Działa jeszcze ta stronka bo mi żaden mail nie przyszedł z kodem, Mógłby ktoś podać na prv jeden kodzik?? Z góry dzięki
Witam Działa jeszcze ta stronka bo mi żaden mail nie przyszedł z kodem, Mógłby ktoś podać na prv jeden kodzik?? Z góry dzięki
2,8K mazaq Forum VIP Lipiec 28, 2006 #28 Stronka działa jak najbardziej, spróbuj jeszcze raz, może na inny mail
T 0 tyraxx Użytkownik Lipiec 28, 2006 #29 No próbowałem na różne maile i nie dochodzi, niewiem dlaczego
12,4K baros Użytkownik Lipiec 29, 2006 #32 mi wyskakuje Du er allerede tilmeldt co zrobić ? oprócz podania innego meila ?
0 impulsive Użytkownik Lipiec 29, 2006 #34 Panie prezydencie melduje wykonanie zadania : 15.88 na koncie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Panie prezydencie melduje wykonanie zadania : 15.88 na koncie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2,8K mazaq Forum VIP Lipiec 29, 2006 #38 Jak ktoś wciąż nie wie, jak sobie bon wygenerować, oto instrukcja :roll: 8)
108 drago Użytkownik Lipiec 29, 2006 #39 +15.88 wszystko działa musisz wpisać swój mail bo na innym nie odbierzesz :/