>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Bonusy w Expekt - pytanie

K 0

konradpl

Użytkownik
witam wszystkich.
Po około roku grania w zaklady u buków naziemnych postanowiłem założyc konto na Expekcie. Z tego co czytałem to praktycznie wszyscy probuja uzyskiwać te ich bonusy (max 150 zł). Tyle ze maja one warunki jak dla mnie za bardzo ryzykowne. I teraz moje pytanie. Zamierzam wpłacić 200 zł ale niechce zadnych bonusów. CZyli kwotą 200 zł bede sobie mogł grac tak jak mi sie podoba nie zważając na kursy i np przykładowo jesli od razu postawie sobie 200 zł na jakis kuponik z łacznym AKO 2 i wygram 400 zł to bd mógł tą kwotę od razu sobie wypłacić ?? Czy bede ja musial tak gupio pomnażac jak z tymi bonusami
Prosze o dopwoeidz

Z 68K

zwierzakus

Użytkownik
Ja ci dam rade-jeżeli nie chcesz żadnych bonusów i ci na nich nie zleży do nie wpłacaj do expa,fatalny buk...Wpłac np.do unibetu..

dukat 7

dukat

Użytkownik
witam wszystkich.
Po około roku grania w zaklady u buków naziemnych postanowiłem założyc konto na Expekcie. Z tego co czytałem to praktycznie wszyscy probuja uzyskiwać te ich bonusy (max 150 zł). Tyle ze maja one warunki jak dla mnie za bardzo ryzykowne. I teraz moje pytanie. Zamierzam wpłacić 200 zł ale niechce zadnych bonusów. CZyli kwotą 200 zł bede sobie mogł grac tak jak mi sie podoba nie zważając na kursy i np przykładowo jesli od razu postawie sobie 200 zł na jakis kuponik z łacznym AKO 2 i wygram 400 zł to bd mógł tą kwotę od razu sobie wypłacić ?? Czy bede ja musial tak gupio pomnażac jak z tymi bonusami
Prosze o dopwoeidz
Jeśli nie chcesz korzystać z bonusu nie musisz. Z tego co się orientuje, to żeby dostać bonus musisz wysłać maila. Jak tego nie zrobisz to możesz normalnie sobie obstawiać, i wypłacać ile chcesz i kiedy chcesz.
Dam ci jeszcze radę (mi się udało). Jak wpłacisz te 200 zł, to graj bez bonusu. Ale jak przegrasz te 200 zł, to dopiero wtedy wyślij maila, to dadzą ci 150 zł bonusu. Tylko, że wtedy musisz już go obracać.

K 0

konradpl

Użytkownik
wielkie dzięki koledzy za błyskawiczne odpowiedzi...Powiem Ci ze dałeś mi do myslenia Zwierzakus...Ale chyba zrobie tak jak kolega Dukat mi radzi. Zresztą jestem na sporym plusie u buków naziemnych wiec sporóbujemy teraz przez neta- bedzie dobrze pozdrawiam

Do góry Bottom