>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bonusy powrotne

R 0

raef

Użytkownik
kilka razy zdarzyło się że otrzymałem ofertę bonusu powrotnego (na troche gorszych warunkach niż ten od pierwszej wpłaty, ale zawsze coś), zawsze po tym jak wypłaciłem pieniądze z konta i minęło kilka miesięcy
mam pytania do bardziej doświadczonych graczy:
1) czy wypłacenie środków z konta wpływa na przyznawanie bonusów powrotnych? (tzn jak nie wypłacę, czy to sprawi że nie będę otrzymywał ofert bonusów powrotnych)
2) ile razy otrzymaliście ofertę bonusa powrotnego u jednego buka? (ja raz z unibet i raz z expekt, ale nie gram zbyt długo)

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja 3 razy po 50% depozytu do 100PLN w BET365
W Unibecie grałem chyba najwięcej a dostałem bonus albo tylko raz albo w ogóle, ostatnio nie wiedziałem gdzie wpłacić to pytałem czy mogą mi coś zaoferować, ale nic z tego.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Ja dostawałem średnio raz w miesiącu, że mam wpłacić kasę do Bwin i wtedy otrzymam 20 złoty bonusu. I mniej więcej co dwa miesiące przypomina się expekt, że dostane 50% wpłaty do 100zł. Reszta to tylko rozsyła tylko swoje reklamy.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Bwin, Betclic, Expekt, Bet365 dają chyba najwięcej ;-) Od Betclicka co 2 miechy coś dostaje, z betguna też ale jest to spowodowane chyba że mam ujemny bilans i tylko 1 promocje wykorzystałem. Bwin zawsze daje na urodziny i średnio 2 razy jeszcze w roku ofertę 100 % do 40 PLN gratis. Bet365 jakoś tak nieregularnie, nie wiem na jakiej zasadzie ale od czasu do czasu napiszą mejla to korzystam, zwłaszcza że dają 100 lub więcej PLN :p

Do góry Bottom